Slip for hævede ben

www.iwater.dk - slip for hævede ben

Kvinden med lårene i skoene. 

Det lyder måske lidt sexistisk, men det er slet ikke. Det er faktisk den skinbarlige sandhed om en kvinde ved navn Lisbeth Lysdal, der i mange år har døjet med “lår i skoene ” og ikke har haft nogle ankler. 

Lisbeth har som biokemiker igennem mange år arbejdet med farlige giftstoffer. Hun får konstateret bromforgiftning. På relativt kort tid forøges hendes vægt markant og ødelægger hendes stofskifte. Samtidig får hun voldsom inflammation i hele kroppen.
 
Når ens verden ændres så radikalt, afprøver man ofte mange muligheder. Lisbeth har derfor i mange år omlagt sin kost, mens hun samtidig fokuserede på personlig udvikling.
 

At genskabe et godt helbred

I sommeren 2021 møder hun Mette-Marie på et visdoms-retreat, hvor hun smager hydrogenrigt vand, som Mette-Marie stiller til rådighed under hele retreatet. I løbet af de tre dage retreatet varer, oplever Lisbeth en ændring i hele sin krop, og hun køber sig en iWater Ionizer Kande samt en iWater Mini Ionizer On The Go. Så hun nemlig let kan drikke vand fyldt med antioxidanter både derhjemme og på farten. Meget hurtigt efter oplever Lisbeth, at hendes inflammation forbedres!
 
Når man som Lisbeth får en aha-oplevelse, og pludselig fornemmer, at der er mulighed for at genskabe sig et bedre helbred igen, så var det oplagt, at det næste ønske på ønskelisten skulle være en H2 Pure Inhalator. 
 
I skrivende stund har Lisbeth kun haft en inhalatormaskine i tre uger — og hun har allerede fået sine ankler tilbage! Faktisk er det hele 8 cm i omkredsen på hendes ankler, der er forsvundet. Så hendes helingsproces er i fuld gang, og hun beskriver, at det ganske enkelt føles som at have tømmermænd. En kraftig udrensning medfører nemlig typisk en periode med voldsom hovedpine og andre ubehageligheder. 
 
Alt sammen er en del af processen.
 
Lisbeth oplever, at hun er gået to størrelser ned uden vægttab og uden at træne. Hendes bindevæv er blevet strammet op, og inflammationen er væk. Som hun selv siger, så er hun nu klar til next level og parat til at tage danseskoene på — lårene er ude af skoene, og Lisbeth kan igen se sine ankler.

2 kommentarer til “Slip for hævede ben

 1. Jette seidenschnur siger:

  Kære Mette Marie. Vil meget gerne høre om Hydrogen apparatet som kan modvirke søvn apnø. Har der i svær grad. 30 stop siger undersøgelsen. Har der foruden Sarkoidose i mine lunger og lymfer. Så tror det er nu. Vil du gi mig et tilbud. Mange kram Jette. Din “gamle “ fotograf.

  • Mette-Marie Linding siger:

   Hej kære gamle fotograf (:
   lad os ringes ved men prisen for hydrogen maskinen er 17995 men jeg vil gerne at du også drikker det ioniserede vand så jeg vil oven i hatten levere dig en mini ionizer (næsten som en el keddel) hvor du kan lave hydrogen rigt drikkevand.

   Knus
   din gamle “Model” (: (:
   kan lige mærke at jeg savner dit dejlige væsen …

Skriv et svar