Rygsmerter blev erstattet med energi

Berit Hviid er fri for smerter - iWater.dk

Rygmerter blev erstattet med energi

Berit har fået overskud efter, at hendes rygsmerter er forsvundet. Efter et par måneder er livsglæden vendt tilbage sammen med mere overskud og energi. Smerterne er blevet mindre, og den fysiske tilstand er blevet langt bedre.

“Jeg havde længe døjet med rygsmerter, infiltrationer, ømhed i kroppen, træthed i leddene og ja, generelt kropsligt besvær, når jeg havde været i gang.”  Berit Hviid, Fotograf

Jeg er både blevet opereret, gået til massør, fysioterapi — nævn noget, og jeg har prøvet det. Selvfølgelig har det hjulpet, men så alligevel ikke helt, for mine rygsmerter kom hurtigt tilbage efter en tur på briksen.

Berit Hviid arbejder til dagligt som fotograf og kan være ude og fotografere en hel dag til bryllup. Det plejer at sætte sine mærkbare spor i kroppen, så hun føler sig virkelig ødelagt. Nu har Berit drukket hydrogenrigt vand i 3 måneder, og hun mærker store forandringer. Selv kiropraktoren har bemærket, at hun er mindre spændt i ryggen, end hun plejer at være. Berit fornemmer, at hun nu har mere overskud og energi — og er mere glad.

Det er så fedt at kunne være glad på arbejdet igen. Det er jo fordi, jeg ikke længere har så ondt. Så det har helt sikkert hjulpet.

Der er flere, der har spurgt hende, hvad hun dog har gjort siden hendes hud er blevet så frisk og strålende at se på. Der måtte hun fortælle, at hun blot havde drukket 2 liter ioniseret vand om dagen samt sprayet ansigtet med surt ioniseret vand.

Berit valgte at kontakte iWater for at få vejledning til, om det kunne hjælpe hende, og hvilken model hun skulle vælge. Og hvad med installationen?

Nu havde jeg jo prøvet så meget andet, så jeg ville være sikker på mit køb — og den hjælp fik jeg. Allerede fra første henvendelse blev jeg mødt med stor venlighed og hjælpsomhed. Jeg har fået hjælp til installation, og også efter mit køb har jeg haft kontakt med iWater. Lige meget hvad, jeg har spurgt om, har jeg fået svar.

Vil du også være dine smerter kvit? Her er maskinerne, der laver hydrogenrigt vand

Læs mere om hydrogenrigt vand som antioxiderende her

Skriv et svar