Rent vand giver mere energi

www.iwater.dk - Thomas Fryd - rent vand - mere energi

Rent vand giver mere energi

Huen er trukket godt ned over hovedet på en kølig grå januar formiddag. Thomas Fryd kommer susende på sit løbehjul, og ved første indledende samtale sprudler han af energi og overskud. Thomas har nemlig oplevet, at rent vand giver mere energi.

Thomas er en mand, der udstråler vitalitet og indsigt. Hans livserfaring har igennem årene presset ham til at være nysgerrig på livet og stille sig selv undrende og reflekterende spørgsmål. En yderst karakterisk side af Thomas Fryd er, at han er en mand, der vælger tilgangen “walk the talk ” i alt, hvad han gør. Dette efterlader tydelige spor af stærke værdier og holdninger.

En renset krop og et renset sind

Thomas er ikke bleg for at udfordre sig selv både fysisk og mentalt. Da han for nogle år siden tog udfordringen til sig om at vandfaste i 30 dage, oplevede han ikke kun en renselse af kroppen, men også en mental rensning. Undervejs i processen skabtes en klarhed i tankerne, som gjorde hans beslutninger lettere, og hans energiniveau steg ekstremt, til trods for han ingen mad fik i 30 dage.

Thomas ikke havde forberedt sig på, inden han gik i gang med at faste i 30 dage, at han skulle leve, eller rettere sagt overleve, udelukkende af vand. Han havde ikke tænkt videre over hvilken slags vand, han skulle leve af. Vand er vel bare vand — eller hvad?

Danmark har det reneste vand direkte fra vandhanen. Vi er så privilegerede, at vi kan åbne for hanen i ethvert hjem, og vandet strømmer ud. Men ingen tænker over, at vandet i det danske vandsystem løber igennem gamle rustne rør, hvor al vitalitet bliver suget ud af vandet (men den historie tager vi en anden gang).

Inden denne faste, havde Thomas altså ikke fokuseret på hvilket vand, han skulle drikke i de 30 dage, og hvilken forskel det kunne få for hans projekt. Forinden havde han dog trods alt været lidt forudseende og allieret sig med Mette-Marie Linding, CEO, iWater.

At være i fuld kontakt med sin krop

Det betød, at Thomas filtrerede alt sit drikkevand ved at bruge iWater Kegle Filteret. Således var hans vand fuldstændig frit for forurenede stoffer. Samtidig tilførte han antioxidanter med en iWater Ionizer Kande, så hans krop blev boostet på samme tid.

At være i fuld kontakt med sin krop, og mærke den igen, uden stimulanser som kød, sukker og andre fødevarer, gjorde, at Thomas efter 9-10 dage oplevede en lykkerus og en sitren af overskud, energi og renhed.

Som sagt var det 30 dage, at Thomas vandfastede, og som dagene gik, skete en udrensning af blodet samt en klar fedtforbrænding. Nu er denne historie ikke skrevet med tanken om, at du straks skal kaste dig ud i at vandfaste i 30 dage — da det bestemt kræver en del omtanke.

Men kan vi på nogen måde inspirere dig og få dig til undrende at stille spørgsmålet, om hvorvidt Danmark stadig har det reneste vand? Eller om det måske er en gammel skrøne?

Hvordan kan man enkelt og effektivt optimere sit drikkevand?

iWater’s produkter er udviklet til at gøre det lettere for danskere at få det optimale ud af deres drikkevand. På et mindre budget kan du f.eks.benytte dig af det super smarte og mobile iWater Kegle Filter. Dette filter placeres direkte i toppen af dit vandglas eller vandkaraffel. Herfra lader du blot vandet løbe gennem filteret ved opfyldning, så er der filtreret, rent drikkevand.

Hvis du ønsker at supplere det rene vand med et skud antioxidanter, kan du også benytte Kegle Filteret i toppen af vores Ionizer Kande, eller Mini Ionizer Office. Her får du faktisk både rent vand samt vand med antioxidanter. Det er den mest enkle vej til sundere og renere drikkevand.

Hvis du har lyst til at læse mere om, hvordan vand med antioxidanter kan gøre din krop sundere — klik her.

Afslutningsvis, så vil Thomas gerne citere legenden Bruce Lees berømte citat “Be Water — My Friend “. Mere præcis og kortfattet kan det ganske enkelt ikke siges.

Når du først har fået smag for det gode og sunde rene vand, så stiller du dig ikke tilfreds med, hvad der serveres alle steder. Denne sunde skepsis er nok ikke så tosset endda. Endnu mere relevant, er det en både billig og let måde at få mere energi samt en sundere og renere krop.

2 kommentarer til “Rent vand giver mere energi

Skriv et svar