Rens ud og mærk energien igen

Udrensning

Når du går i gang med at optimere din livsstil, så kommer du til at opleve en udrensning. Hvis du begynder at drikke hydrogenrigt vand fyldt med antioxidanter, så sætter du gang i en udrensning helt ind i dine mitokondrier – cellernes kraftcenter. Det er en proces, hvor affaldsstoffer vil blive udskilt i din krop, så din krop renses og kan begynde at fungere optimalt igen. Udrensning kan føles ubehageligt i begyndelsen, men efterfølgende vil det give ny energi og kropsligt velvære — for slet ikke at snakke om en meget sundere krop.

Når kropslig mistrivsel bliver hverdag

Mange mennesker lever dagligt med kropslig mistrivsel. Det skyldes blandt andet dårlig livsstil. Men det skyldes også, at vi i højere grad er bliver negativt påvirket af konserveringsmidler, farvestoffer, smagsforstærkere, sprøjtemidler og forurening. Det kan vi i langt hen ad vejen bekæmpe med bedre livsstil og flere antioxidanter.

Kropslig mistrivsel starter typisk i det små — og vi tilpasser os. Pludselig er det bare blevet en ny måde at være i verden på. Kropslig mistrivsel er blevet hverdag, og der er en accept af aldrig rigtig at være i top. Knæene gør ondt, der er altid lidt hovedpine sidst på dagen, trykken i tindingerne eller en storetå, som gør ondt – hver dag!

Det er her, du skal sætte dig ned og mærke efter, om du selv gradvis har ladet din krop mistrives igennem længere tid og blot har “accepteret” situationen. Der vil komme et tidspunkt, hvor din krop ville stoppe dig selv. Men hvis du vil ændre situationen inden da, så skal du begynde at lytte til din krop. Første skridt er en udrensning. Når du først begynder en udrensning, skal du være forberedt på, at der vil være ubehagelige symptomer til at begynde med.

Typiske tegn på udrensning:

  • Følelsen af at være i en osteklokke
  • Smerter
  • Uro
  • Dårlig kropslugt sved og udånding
  • Mere afføring og anderledes konsistens
  • Hovedpine
  • Mere ørevoks, puds fra øjnene, udflåd og lignende

Udrensning fører til en sundere og renere krop

Hvad sker der, når kroppen pludselig får to liter vand, som indeholder store mængder af gode antioxidanter? For det første får du måske den mængde vand, som kroppen er designet til at skulle have. For det andet får du vand, som er fyldt med antioxidanter, og som sætter gang i den store oprydning i alle dine celler — som måske ligger halvdøde og kvabber rundt i kroppen.

Der sker det samme, som hvis du har prøvet at træde ud i en sø med bundslam. Det begynder at hvirvle op om fødderne på dig. Den døde bundslam vil begynde at bevæge sig rundt i dit lymfesystem og vil i en periode skabe uro i din krop. Det sker, indtil du med mere vand (særligt vand med antioxidanter) har fået det ud af kroppen via urin, sved eller udånding. Derfor skal du ikke blive bange, når du træder ud i sumpen. Efter en rum tid vil du være udrenset, og du vil få det bedre. Du vil opleve, at du får mere energi, overskud og glæde i dit liv.

Nu er det altid bedste tidspunkt at gå i gang med at ændre din livsstil, begynde at drikke hydrogenrigt vand, få renset ud og mærke, hvordan energien strømmer tilbage i kroppen. Glæd dig — det er hele rejsen og besværet værd.

ORGAN

SÅDAN UDRENSER DET

Lungerne Ved udånding kommer kroppen af med kuldioxid (CO2)
Huden Når vi sveder, udskiller vi affaldsstoffer gennem huden. Det er blandt andet derfor, at motion, hvor pulsen kommer i vejret, er så vigtigt. Når pulsen kommer op, sveder vi mere, og kroppen kan bedre afgive giftstoffer.
Tarmene Cellerne i vores tarme kan selv transportere uønskede stoffer tilbage til fordøjelseskanalen. På den måde kommer de dårlige affaldsstoffer ud med afføringen.
Leveren Leveren har en række vigtige funktioner i kroppen. Én af dem er at omdanne kemiske stoffer i kroppen, så de kan udskilles med urinen.
Nyrerne Vores to nyrer filtrerer ca. 1500 liter blod i døgnet. Nyrerne udskiller blandt andet de omsatte stoffer fra leveren. Nyrerne kan dog også selv omsætte og udskille skadelige stoffer, som siden forlader kroppen med urinen. Et vandfilter kan være et effektivt trick til at sikre, at dit drikkevand er så rent som muligt.

Skriv et svar