Psoriasis i hårbunden forsvandt

Psoriasis i hårbunden forsvandt - iWater.dk

Bente holder psoriasis i hårbunden væk med syrevand

En flaske syrevand fra et Chanson-event gav hurtige resultater i en hovedbund plaget af psoriasis.

Da Bente første gang stifter bekendtskab med basisk ioniseret vand fra Chanson, er det gennem en veninde, som drikker det basisk vand for at komme til hægterne igen efter en operation.

“Jeg havde været hos en veninde, som var blevet opereret og døjede meget med at komme i gang med at gå. Derfor fik hun basisk ioniseret vand hos en bekendt i omkring 14 dage. Men da kvinden, hun tappede hos, pludselig ville have betaling for det, synes min veninde ikke, at det var det værd, så hun stoppede igen. Hun holdt dog kun en uge. Så kunne hun tydeligt mærke, at hun altså bare manglede det basisk ioniserede vand. Så måtte hun jo selv investere i en Chanson-maskine.”

Det er venindens erfaringer, der gør Bente nysgerrig. For hvis det kan hjælpe på smerter efter en operation, så kan det måske også afhjælpe andre ting — eksempelvis hendes psoriasis.

“Jeg var blevet ret nysgerrig på, hvad det her vand var for noget. Så da hende, hun købte vandet fra, skulle lægge hus til et foredrag om Chanson, tog jeg selvfølgelig med. Her fik jeg noget syrevand med hjem. Så gik jeg i gang med at bruge det mod min psoriasis. Jeg har aldrig haft voldsomt meget på kroppen, men en del i hovedbunden. Det har været til stor irritation, fordi intet hjalp. Eller, jeg havde egentlig fundet én shampoo, som kunne holde det i ro —  altså så jeg ikke gik og kradsede i hovedbunden hele tiden. Men det var kun symptombehandling, for udbruddet forsvandt ikke.”

Hvor hurtigt virkede syrevandet på din psoriasis?

Effekten fra syrevandet kom hurtigt — så hurtigt, at hun og hendes mand bliver enige om at købe en Chanson Royale med det samme.

“Allerede efter to-tre dage med syrevandet, kunne jeg begynde at mærke en forandring på min psoriasis. Der var nærmest ikke noget tilbage. Efter en uge, var det stort set væk. Selvfølgelig skal jeg stadig bruge det dagligt. Der var nemlig et par dage her for nylig, hvor jeg ikke havde tid, derfor sprang jeg over — og så kommer det altså tilbage. Men selvom, at det kommer tilbage ved pause, forsvinder det lige så hurtigt, når jeg igen bruger syrevandet. Det er nærmest i det øjeblik, jeg sprøjter vandet i hovedbunden igen, så er det væk. Fordi det går så hurtigt både den ene og den anden vej. Derfor er jeg slet ikke i tvivl om, at det er vandet, der gør forskellen for mig.

“Hvis det kan holde den psoriasis væk, og du har pengene, så skal du da bare købe den ioniseringsmaskine.” —Det gjorde jeg så, med det samme! Hvis jeg ikke gjorde noget, ville der jo på sigt være en risiko for, at jeg skulle have paryk eller sådan noget. Det ville jeg selvfølgelig for alt i verden undgå.”

“… Jamen, du skal jo bare have noget syrevand!”

Siden Bente har fået sin egen Chanson Royale ioniseringsmaskine, lægger hun meget energi i at hjælpe andre ved at sprede budskabet og dele vand ud.

“Jeg holder mig ikke tilbage for at hjælpe andre. Jeg har lige for nyligt givet min mors hjælper en flaske med syrevand. Hun bøvler nemlig også med psoriasis og fingrer, der revner. Der er jeg jo så lynhurtig og siger: “Jamen, du skal jo bare have noget syrevand”. Jeg har netop for nyligt talt med hende, hvor hun siger, at hun synes, det virker. Det er også selvom hun lige har været på solferie, som jo altid hjælper. Men nu håber hun så, at hun kan holde den gode udvikling ved lige her efter, hun er kommet hjem, så det forbliver godt.”

“Flere siger også til mig, at mit hår er blevet så blankt, og at jeg har fået meget mere af det. Det kan jeg jo også selv se. Jeg fortæller dem også, at jeg har meget mere energi, at jeg sover bedre om natten. At tandstenene er væk og ja, der er nærmest ikke den ting, der ikke er blevet bedre! Det lyder næsten for godt til at være sandt, men når andre også kan se det, så må der være noget om det.”

Mon det også har haft effekt på knogleskørhed?

Bente har nu har fået styr på sin psoriasis. Men hun går også med håbet om, at vandet kan hjælpe med en anden ting. Nemlig den knogleskørhed, som ligger og lurer. Du kan også læse vores indlæg om, hvordan ioniseret vand kan hjælpe på hjernerystelser, eller om hvordan Karina slap af med kronisk hovedpine.

Skriv et svar