Medarbejdere får 25% mere energi efter 2 måneder med hydrogenrigt vand

Overskud vand sundhed energi

Ville du tro på, at du kunne få markant mere energi, bedre søvn, mere socialt overskud og bedre humør på to måneder – kun ved at drikke bedre vand? Det viser nyt forsøg, som iWater har lavet i samarbejde med dansk virksomhed.

Tænk på to måneder at få 25% mere energi og overskud. Ikke nok med det – færre smerter, bedre søvn og mere socialt overskud. Det var lige præcis det, der skete i et forsøg, som iWater for nylig har lavet i samarbejde med dansk virksomhed. De deltagende fik i gennemsnit ikke blot 25% mere energi og overskud, men også 16% bedre humør, 20% bedre søvn samt en markant smertelindring – alt sammen fordi de drak basisk, hydrogenrigt vand.

Resultaterne kommer ikke som en kæmpe overraskelse for os her hos iWater – vi ved nemlig præcis hvor vildt hydrogenrigt vand er. Men det er alligevel nogle imponerende tal, forsøget viser. Forsøget bakker op om de utallige historier, vi hører fra vores mange glade og tilfredse kunder. Både fra privatpersoner og virksomheder. Disse tal giver en spændende grobund for potentialet om, at andre virksomheder kan være med til at bidrage til deres medarbejderes livskvalitet, arbejdsglæde og sundhed ved hjælp af bedre vand på arbejdspladsen.

14 medarbejdere drak hydrogenrigt vand i to måneder – mere energi og bedre søvn

Forsøget gik ud på, at 14 medarbejdere hos transportfirmaet Meldgaard fik udleveret en Mini Ionizer “Office” og skulle drikke 2 liter hydrogenrigt vand om dagen i to måneder. De skulle intet andet ændre ved deres livsstil. De fik taget en såkaldt DoloTest® før og efter forsøgsperioden. En DoloTest® er kort fortalt en multi-VAS-skala, altså en række spørgsmål med en talrække, der giver et billede af en persons livskvalitet og oplevelse af smerter, søvn, energi, humør, socialt liv og så videre.

Efter to måneder med hydrogenrigt vand har vi nu analyseret resultaterne – og de var som sagt ret vilde. Resultaterne på de 14 medarbejderes DoloTest® var især slående, når det drejede om smertelindring (15,7% forbedring), bedre søvn (20,4%), humør (16,6%) og selvfølgelig energi og kræfter (25,9%).

Bedring går under radaren, mens udrensning kan være hårdt

Udover de imponerende resultater på papiret, så viste forsøget andet interessant. Mange af deltagende synes, at der var hårdt at deltage og kunne ikke umiddelbart mærke den store forskel. Det var på trods af, at deres svar på deres DoloTest® viste tydelige forbedringer. Det hænger formentlig sammen med, at mange mennesker typisk lægger mere mærke til, når de får det værre fremfor bedre. Bedring er sværere at mærke i det små. Forværring er til gengæld noget, som mange registrerer med det samme. Mange af de deltagende havde dog bemærket, at særligt deres søvn var blevet forbedret.

Den manglende følelse af forbedring kan være influeret af en udrensningsfase. Hos iWater gør vi meget ud af altid at fortælle om udrensningsfasen. Når man begynder at drikke mere og bedre vand vil man opleve, at kroppen renser ud og begynder at nedbryde de frie radikaler, som er med til at give sygdomme, manglende energi, smerter og så videre. Det kan være en hård proces at skulle af med affaldet. Derfor er det vigtigt altid at byde den proces velkommen. Det er nemlig vejen til bedring! Der var dog en af de medvirkende i forsøget, der var utroligt positiv hele vejen igennem. Han kunne tydelig mærke en forskel meget tidligt i forløbet – både fysisk og psykisk.

Et sundt arbejdsmiljø er mere aktuelt

I dette forsøg har vi samarbejdet med en arbejdsplads – nemlig transportfirmaet Meldgaard. Det er nemlig mere aktuelt end nogensinde før at fokusere på et sundt arbejdsmiljø med glade og sunde medarbejdere. Statistikkerne for stress, angst, depression og en lang række stress-relaterede sygdomme har desværre aldrig været højere.

I 2017 lavede Sundhedsstyrelsen og Statens Institut for Folkesundhed en stor undersøgelse om danskernes sundhed heriblandt mentalt helbred, stress, søvnproblemer, nedtrykthed og det at være uønsket alene. Den viste tydeligt, at det går den forkerte vej med sundheden.[1] Derfor giver dette lille forsøg mere mening end nogensinde før. At en arbejdsplads kan give deres medarbejdere 25% mere energi blot ved hjælp af bedre vand, er ikke noget, der bliver talt nok om.

Udgangspunktet for bedring

Det er klart, at ens forbedring på kort sigt vil være påvirket af, hvor sund man var i forvejen, hvor meget vand man drak i forvejen, kost, motion og så videre. Man uanset hvor sund, du er, så er hydrogenrigt vand fantastisk for din krop. Det hjælper fx med bedre restitution efter træning. Men hvis man har fysiske udfordringer eller gener i sin hverdag, så kan hydrogenrigt vand gøre en markant forskel i bedringsprocessen. Med et fokus på et sundt arbejdsmiljø, er det oplagt for enhver virksomhed at implementere hydrogenrigt vand som en del af arbejdspladsen.

Vores resultater i dette forsøg bakker op om andet forskning på området. Blandt andet et nyere forskningsstudie, der undersøgte hydrogenrigt vands effekt på mennesker med metaboliske sygdomme såsom diabetes. De fandt, at hydrogenrigt vand havde en markant effekt på patienternes helbred. Læs mere om forsøget her. Forskerne konkluderer blandt andet:

“Molecular hydrogen (H2 gas) has been demonstrated to attenuate oxidative stress, improve cellular function, and reduce chronic inflammation, many of which are associated with the pathology and etiology of metabolic syndrome and its associated diseases.”[2]

At give sine medarbejdere ny energi

Heldigvis er mange forskellige slags alternativ behandling ved at blive meget mere anerkendt end tidligere. Flere og flere danskere er begyndt at søge andre veje end blot konventionel medicin, hvis de kæmper med krop eller sind. Mere end hver fjerde voksne dansker har for eksempel været hos en alternativ behandler.[3] Det kan vi selvfølgelig også mærke her hos iWater, hvor hydrogenrigt vand både i forskningen og befolkningen er blevet opdaget for sine fantastiske kvaliteter. At vand er en af de vigtigste faktorer for en sund krop, er ikke raketvidenskab – kroppen består trods alt af 70% vand, og alle funktioner i kroppen er helt afhængige af vand.

Hvis man har brug for mere energi, kæmper med gener, dårlig søvn eller lavt overskud, så er hydrogenrigt vand et godt sted at starte. Hvis man er en virksomhed, der ønsker at give deres medarbejde et sundhedsboost og øge deres energiniveau, så kan man overveje at implementere en ioniseringsmaskine på arbejdspladsen. Her kan vi anbefale vores nye ioniserende tappemaskine, der nemt og enkelt kan sættes på vandhanen og producere hydrogenrigt vand lynhurtigt. Læs mere her.

Mange af de fysiske udfordringer og stress, som mange danskere kæmper med kan afhjælpes af måden, vi behandler vores krop. Søvn, kost, vand og lykke er nogle af de vigtigste faktorer til at leve et sundt og langt liv. Hydrogenrigt vand er en fantastisk måde at begynde på et bedre og sundere liv – den nemme vej til et sundt liv.

Læs meget mere om hydrogenrigt vands sundhedsfremmende egenskaber her

Kilder:

[1] https://sum.dk/nyheder/2018/marts/ny-undersoegelse-det-gaar-den-forkerte-vej-med-sundheden

[2] Tyler W LeBaron et al. (2020) “The Effects of 24-Week, High-Concentration Hydrogen-Rich Water on Body Composition, Blood Lipid Profiles and Inflammation Biomarkers in Men and Women with Metabolic Syndrome”, A Randomized Controlled Trial”, Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity: Targets and Therapy 2020:13

[3] https://www.sdu.dk/da/sif/ugens_tal/03_2019

Skriv et svar