Kun 4% af danskere er helt raske – derfor skal du drikke rent vand

Drik vand for din sundhed - iWater.dk

Det er ifølge Jyllands-Posten kun 4% af danskerne, der er helt raske. Det er en foruroligende statistik, der i høj grad er båret frem af dårlig livsstil. Skal 2023 være året, hvor du kommer med i den eksklusive klub, og hvor vi sammen kan få gjort noget ved statistikken?

Langt de fleste af os lever mindre sundt, end vi nemt kunne. Vores livsstil giver mange af os større eller mindre problemer med helbredet. Faktisk er det så galt, at det kun er 4% af danskerne, der er helt raske ifølge en ny artikel i Jyllands-Posten. Et chokerende tal, som nok vækker opsigt hos mange. De skriver: ”Hvis du ikke har en diagnose eller en lidelse, som du jævnligt bliver kontrolleret for hos lægen eller på hospitalet, så er det formentlig kun, fordi du endnu ikke har fået målt dit blodtryk, dit kolesteroltal eller dit bmi.”[1]

Det er netop disse ”mindre helbredsudfordringer” som let forhøjet blodtryk, høj bmi og højt kolesteroltal, der er meget udbredte. Artiklen i Jyllands-Posten drejer sig om, hvordan disse ”småting” i høj grad belaster vores sundhedsvæsen og har derfor store samfundsmæssige konsekvenser. Men udover de samfundsmæssige konsekvenser, så har det også store personlige konsekvenser for den enkelte – i høj grad båret frem af dårlig livsstil.

Dårlig livsstil fører til en krop i mistrivsel

Det er blevet helt almindeligt at føre en usund livsstil. Det betyder, at de fleste af os er blevet vant til at gå rundt med småskavanker og en krop i mistrivsel. Men hvad er en usund livsstil i det hele taget? Overordnet set kan man sige, at man giver kroppen for lidt af det, som er godt for den, og for meget af det, som er skidt for den. Det giver både store og små helbredsmæssige udfordringer – og fordi det er så udbredt, er det altså kun 4% af danskere, der vil blive betegnet som værende helt raske.

Det er selvsagt ikke udelukkende livsstil, der er skyld i disse statistikker. Men lang hen ad vejen giver det mening at fokusere på livsstil, hvis vi vil ændre disse tal. Det handler blandt andet om mere og bedre, rent vand og sundere kost samt mindre stress og ulykkelighed. Hvis vi begynder at ændre små ting i den måde, vi lever på, så kan vi få mange flere gode år med meget mere livskvalitet og glæde. Et godt sted at starte er vand.

Rent vand er helt afgørende for vores sundhed

Vand spiller en afgørende rolle for vores sundhed. Langt de fleste af os drikker ikke nok vand, særligt som vi bliver ældre. Samtidig kan kvaliteten af det vand, vi drikker, være meget bedre. Der er alt for mange skadelige stoffer i vores vand, som nemt kan filtreres fra. Det betyder, at vi kan drikke meget sundere og renere vand, der vil gøre en stor forskel for kroppen. Læs meget mere om vigtigheden af rent vand her.

Samtidig kan vi booste vores vand med sprudlende antioxidanter i form af molekylær hydrogen H2. Hydrogenrigt vand har vist sig i en lang række forskningsforsøg at have stor positiv påvirkning på kroppen – både fysisk og psykisk.

Man kan derfor nemt optimere sin livsstil med hydrogenrigt vand med fx den lille, transportable Ionizer On the Go eller en Chanson ioniseringsmaskine til hjemmet. Antioxidanter går ind og bekæmper de frie radikaler, som er årsagen til, at der er oxidativ stress i cellerne. Den oxidative stress er årsagen til mange af vores fysiske og psykiske udfordringer. Derfor er den nemmeste måde at optimere sin livsstil og slippe af med småskavankerne at ændre sine drikkevaner og begynde at drikke rent, hydrogenrigt vand.

Bliv klogere på rent vands påvirkning på kroppen her

Skal du med den eksklusive klub?

På nuværende tidspunkt er der en lille, eksklusiv klub af raske danskere – 4%. Nu går vi ind i et nyt år. Skal 2023 være året, hvor du skal være med i klubben? Selvom vand alene ikke kan ændre alle sundhedsmæssige udfordringer, så er det en fantastisk vigtigt sted at starte. Det viser forskning – og ikke mindst vores mange glade kunder, der har mærket, hvordan hydrogenrigt vand har ændret deres livskvalitet. Prøv det selv og start 2023 ud med et sundere liv.

Kilder:

[1] Sørensen, Tea Krogh og Hanne Fall Nielsen, 2022: ”Vi kræver helbredstjek, blodprøver, scanninger og screeninger i et omfang, så vi er ved at kvæle sundhedsvæsenet”, Jyllands-Posten

Skriv et svar