Kan hydrogen rense de skadelige stoffer ud af kroppen?

PFAS sundhed - iWater.dk

Vi taler rigtig meget om forurening i disse år. Det er der god grund til. Desværre er vi nået dertil, hvor kemikalier er overalt i vores natur. Det er eksempelvis PFAS og pesticider. Disse kemikalier er ikke kun med til at skade vores natur, de er også utroligt skadelige for vores kroppe. Meget tyder på, at de er medvirkende til en lang række sygdomme, hormonforstyrrelser, fertilitetsproblemer og mange andre udfordringer.

Det er derfor ret alvorligt, når vi skal forholde os til at minimere mængden af kemikalier og andre skadelige stoffer i vores kroppe. Derfor har vi netop skrevet en artikel om, hvordan du kan rense dit drikkevand for disse skadelige stoffer som eksempelvis PFAS.

Hydrogen har vist sig effektiv til at udrense

Det er i dag umuligt fuldstændig at undgå at få skadelige stoffer som PFAS ind i kroppen – vi er desværre der, hvor der findes PFAS selv i vores regnvand. Derfor er det vigtigt at tale om, hvordan vi får dem ud af kroppen igen. Der er stor forskel på, hvor svært det er at få skadelige stoffer ud af kroppen. Hvis man tager PFAS som eksempel, så tager det meget lang tid at udskille. PFAS bliver ikke nedbrudt i kroppen, men bliver langsomt udskilt. Halveringstiden er estimeret til 2,5 til 3,5 år, hvilket vil sige, at det kan tage mellem 7 og 18 år at nå et lavt niveau af PFAS. Der er dog stor individuel variation. Det er altså en langsommelig proces at få udskilt disse stoffer, hvis kroppen ikke får noget assistance.

Spørgsmålet er, om molekylær hydrogen (H2) kan hjælpe med at optimere processen og muligvis gøre udrensningsprocessen bedre og hurtigere. Det har hydrogen vist en god effekt med i andre sammenhænge. Et nyere kinesisk studie har eksempelvis vist gode resultater for hydrogens effektivitet i at afhjælpe forgiftning, infektioner og andre skadelige tilstande[1]. Læs mere om forsøget her. Når hydrogen viser positive resultater for forgiftning, er der stor sandsynlighed for, at de samme evner vil vise sig gavnende mod skadelige kemikalier som eksempelvis PFAS i kroppen.

Hvad er udrensning?

Når vi taler om udrensning, så er det ganske enkelt processen at få udskilt affaldsstoffer og andre skadelige stoffer fra kroppen. Disse stoffer har svært ved at blive udskilt, hvis der er høj oxidativ stress. De ophober sig, og har en lang række skadelige virkninger, der blandt andet kan føre til sygdomme. Måden, man bekæmper oxidativ stress, og dermed får gang i udrensningsprocessen, er ved at tilføre flere antioxidanter. Her er molekylær hydrogen som bekendt den kraftigste og mindste af antioxidanter. Derfor er den meget effektiv, når det kommer til at rense ud.

Molekylær hydrogen er så lille, at den renser ud helt inde i mitokondrierne – cellernes kraftcenter. Når det sker, begynder din krop at rense sig selv, udskille affaldsstoffer, og du vil efter en rum tid kunne mærke, hvordan kroppen får mere energi og kræfter, og du får mere overskud – for slet ikke at snakke om en meget sundere krop. Læs mere om udrensning her.

Lisbeth oplevede, hvordan udrensning med hydrogen helbredte hendes krop

En kvinde, der selv har oplevet, hvordan hydrogen har renset ud i kroppen og hjulpet hende af med forgiftning, er Lisbeth Lysdal. Lisbeth havde i mange år arbejdet som biokemier med farlige giftstoffer. Hun får konstateret bromforgiftning. Hun svulmer op, vægten øges, hun får store problemer med sit stofskifte og inflammationer i hele kroppen. Lisbeth tager teten i egen hånd, og begynder at drikke hydrogenrigt vand. Hun mærker hurtigt en bedring, så hun investerer i en inhaleringsmaskine. Over nogle uger forsvinder Lisbeths hævelse og inflammationer fuldstændig. Giftstofferne er ude af hendes krop. Læs hele historien om Lisbeth her.

Den nye LIVE-flaske er ekstra effektiv

Hvis man vil i gang med en udrensning, så er det nemmeste sted at starte at optimere sit drikkevand. Når du drikker hydrogenrigt vand, får du masser af stærke antioxidanter, der vil rense dine celler og hjælpe til med at komme af med de skadelige affaldsstoffer. Vores nye iWater Mini Ionizer LIVE er særligt effektiv. Den genererer op til 5000 ppb (5,0 ppm) molekylær hydrogen. Det er op til fem gange mere end en almindelig Mini Ionizer. Start i dag med hydrogenrigt vand og mærk forskellen i løbet af kort tid.

Kilder:
[1] Qiu P, Liu Y, Zhang J. Recent Advances in Studies of Molecular Hydrogen against Sepsis. Int J Biol Sci. 2019 May 11;15(6):1261-1275.

Skriv et svar