Hydrogen gav Jan mere energi under kræftforløb – i dag er han rask

Molekylær hydrogen

For halvandet år siden tog livet en skrækkelig drejning for byggeentreprenøren Jan på 49 år. Han fik konstateret kræft i stadie 4. Kræften sad i binyrerne med metastaser til lungerne. Udsigterne var livsforlængende behandling.

”Jeg bliver scannet, fordi jeg har gået og hostet lidt. Jeg får at vide, at jeg har stadie 4 kræft, og at vi snakker livsforlængende behandling. Det var barskt at få at vide. Jeg gjorde ikke så meget i starten, men så begyndte jeg at overveje, om der var noget, man selv kunne gøre. Igennem en ven af et familiemedlem hører jeg om iWater. Jeg undersøger det og snakker med lægerne på sygehuset om det. De kunne ikke se et problem i, at jeg begyndte på det, så det gjorde jeg.”

Jan er i forbindelse med sit kræftforløb blevet nødt til at lægge sit liv om og skalere sin dengang store entreprenørvirksomhed ned. Han har i dag stadig sin virksomhed, men i noget mindre skala. ”Det er et fuldtidsjob at være syg” siger Jan, der fortæller, at der går meget tid med behandling samt restitution i hverdagen. Formiddagsluren er eksempelvis blevet et fast indslag. Der er dog sket noget med Jans energiniveau undervejs i forløbet.

Mere energi og overskud med hydrogen under kræftforløb

Det har været utroligt vigtigt for Jan at følge alle lægernes råd og konventionel behandling i sit kræftforløb. Det betyder, at han har været i immunterapi, strålebehandling samt fået fjernet den ene nyre. Men derudover ville han gerne gøre noget selv. Udover at holde sig i god form, så begyndte han at inhalere hydrogen samt drikke hydrogenrigt vand. Jan investerede i en Chanson Max PLUS, så der var sprudlende antioxidant vand til hele familien. Derudover købte han også inhaleringsmaskinen H2 Pure Inhale 600 ml/min. Det gav hurtigt rigtig gode resultater.

”Jeg kan mærke en stor forskel på min energi og mit overskud, om jeg sidder ved inhaleringsmaskinen to-tre timer dagligt, eller jeg ikke gør. […] Jeg plejede altid at skulle op og tisse en gang eller to om natten. Det skal jeg ikke mere. Det er rigtig dejligt at have en søvn, hvor man kan sove igennem. Det var det første, jeg mærkede, og dét i sig selv giver energi. Jeg er også begyndt at få ideer og lyst til at sætte ting i gang igen. ”

Et immunforsvar i topform

Udover at have fået mere energi, bedre nattesøvn og generelt større overskud under sit kræftforløb, er Jan nu også blevet helt fri af kræften – på trods af den første stadie 4-diagnose. Han forsætter dog med hydrogenterapi og fokus på at styrke sit immunforsvar og holde sig selv i form.

”Til min sidste scanning kunne de ikke finde noget kræft. Så jeg krydser fingre. Hvis de finder noget igen, så handler det om at have det stærkest mulige immunforsvar. Her synes jeg, at hydrogen gør en forskel. Så jeg vil helt sikkert blive ved med hydrogen for at være sikker på, at immunforsvaret er i top. Derudover får jeg bare mere energi, når jeg får hydrogen. Det kan holde mig ovenpå til at få hverdagen til at fungere.”

Selvom det har været rigtigt vigtigt for Jan at følge lægernes råd og behandling, så har det også gjort en stor forskel, at han selv har kunne gøre noget. ”Følelsen af selv at gøre noget for at ændre sin situation – det betyder noget.”

Tilbud

Skriv et svar