Hack dig yngre med hydrogen (H2)

Hack dig yngre med H2

Tænk, hvis der var en kur mod alderdom. At vi kunne være sundere, friskere og smukkere langt længere ind i livet. Det lyder for godt til at være sandt, men det er det faktisk ikke.

Der er en lang række ting, man kan gøre for at sænke kroppens aldringsproces og mindske de gener, der kan følge med det at blive ældre. Det er ingen overraskelse, at god kost og træning spiller en stor rolle i at holde dig ung.

Men der er mange, der ikke ved, hvor stor en rolle vand spiller i aldringsprocessen. Vores kroppe bliver nemlig naturligt markant mindre hydrerede, som vi bliver ældre. Derfor er det vigtigt, at vi, som vi ældes, har større fokus på at få tilstrækkelig med væske.

Kroppen er afhængig af vand

Alle processer i din krop er afhængige af vand. Dehydrering er derfor en af de mest skadelige tilstande, man kan befinde sig i. Ved at begynde at fokusere på at drikke vand — godt vand — så kan du hacke dig yngre.

Hvis du kæmper med alderdommens gener som ledgener, gigt, stive led, hævede ben og så videre, så bør du indtage flere antioxidanter. Antioxidanter kan hjælpe på smerter i blandt andet bindevævet. Men også gener forbundet med overgangsalderen, i huden samt generel træthed kan mindskes ved hjælp af antioxidanter. Du kan altså slå to fluer med et smæk ved at drikke hydrogenrigt vand.

H2 er ligeledes anti-age, fordi det forbedrer enzymet telomerase. Telomerase forkorter kroppens telomer over tid. Telomer er det, vi kalder levetidsindikatorer. Det er længden på disse telomer, som afslører vores biologiske alder. Hkan sænke forkortelsesprocessen og dermed bidrage til at sænke aldring.

Bindevævet kan holdes ungt med vand

Bindevævet har stor betydning for dit velvære, men det skal holdes i god form for at fungere optimalt. At holde bindevævet sundt og i gang bliver vigtigere, som vi bliver ældre. Det har blandt andet betydning for, hvordan dine led fungerer, samt hvordan din hud ser ud. Hvis du passer godt på dit bindevæv, vil din hud forblive frisk og smidig, mens du vil opleve færre gener, øget agilitet og bevægelsesfrihed.

Bindevævet består i høj grad af vand. Du kan derfor forbedre dit bindevæv indvendigt og udvendigt ved at holde det hydreret. Når bindevævet ikke er sundt, kan der opstå væskeophobninger, fedtophobninger, cellulitis, reducering af hudens elasticitet eller stivhed i muskler og led. Disse ophobninger vil kunne ses i hudens udseende og konsistens, og du vil blandt andet kunne mærke stivhed i kroppen. Det kan i høj grad afhjælpes ved at tilføre kroppen masser af antioxidanter ved hjælp af hydrogenrigt vand.

Gigtsmerter blev mindsket med H2

En lidelse, som for mange også opstår senere i livet, er gigt. Der findes flere end 200 forskellige gigtsygdomme, men mange af dem har symptomer til fælles. De to hyppigste symptomer på gigt er ledsmerter og stivhed i leddene. Forskning viser, at H2 kan være med til at nedbringe gigtsymptomer. En iWater-kunde, der har oplevet den store effekt af hydrogenrigt vand, er sygeplejerske Karin Kjær. Hun vågnede en morgen med stærke smerter i er fingermellemled.

Inden der var gået 14 dage, var begge hænders led, knoer og håndled ramt af hævelser, ømhed og smerter i knoglerne. Karin prøver lidt af hvert — kosttilskud, radioni og akupunktur. Senere supplerer hun med hydrogenrigt vand. Allerede efter seks uger er både ømhed, hævelser og smerter markant aftaget. Hendes syreophobning faldt signifikant. Efter knap et halvt år med hydrogenrigt vand er Karin fri for smerter og har kun en lille rest af sine gigtsymptomer tilbage.

Læs mere om hydrogens effekt på rynker her

3 kommentarer til “Hack dig yngre med hydrogen (H2)

 1. Sara Lerch siger:

  Jeg begynder at fornemme være tør i munden. Er der specielle filter i den Office og Mosel og filterkande? Eller kan man bruge almindelige filtre såsom kaffefiltre?
  Andet spørgsmål er, hvordan er vandet ioniseret?

  • Mette-Marie Linding siger:

   Hej Sara
   Tørheden kan skyldes at du måske ikke er vant til at drikke let basisk, og derfor blot skal tilvænne dig til det.
   Mht. kaffefilter, så kan et kaffefilter ikke bruges til filtrering af det urenheder som vores kulfiltre og nanofiltre kan. Kul er et gammelt kendt produkt til filtrering af kemiske urenheder i vandet. Vi har f.eks testet vores filtre for evnen til at kunne filtrere PFAS …. resultaterne kan du læse meget mere om her i denne artikel https://iwater.dk/pfas-rens-dit-vand-med-iwater-filtre/

Skriv et svar