Fra godt – til super godt

www.iwater.dk - energi overskud glæde hydrogen

Fra godt — til super godt

– Fri for vintertristhed
– Kan med lethed overskue dagens gøremål
– Sove 8 timer i træk
– Fri fra angst, stress og uro til grounding og ro
– Mindre følsom over for udefrakommende indtryk
Ja, listen kan sagtens forlænges! Dette var dog lige de første hurtige input, der kom fra Gitte Gade ved vores interview. Hun er nemlig startet med at drikke hydrogenrigt, basisk drikkevand fyldt med antioxidanter fra hendes Chanson MAX Plus Ioniseringsmaskine.
Vi er altid nysgerrige på hvilken effekt, det har på vores kunders liv, når de begynder at fokusere på deres vandindtag og bevidst drikke hydrogenrigt vand. Det er nogle fantastiske historier!

Hav det fantastisk — drop leverpostejslivet

Når du først er begyndt at mærke den negative spiral og konsekvenserne ved at have stress og angst, så kommer der som regel en masse andre følgesygdomme af fysisk og psykisk karakter. Derfor blev det også en øjenåbner, da Gitte Gade på ganske kort tid kunne se og mærke effekten af, at hun ændrede på sine drikkevaner. Gitte skiftede til udelukkende at drikke hydrogenrigt vand — og kunne hurtigt mærke en forbedring.
Gitte havde i forbindelse med fødslen af sin søn oplevet traumer, som gradvis spredte sig til angst og stress. Hun begyndte i terapi, og med tiden fik hun skabt en struktureret dagligdag, hvor hun både kunne fungere som mor, få den nødvendige hvile, samt få ordnet alt det praktiske, der påhviler alle mødre. Hun fik det altså bedre, og havde det i bund og grund okay.
Så begynder Gitte at drikke hydrogenrigt vand. Hun kan mærke, at hun hurtigt får det markant bedre, faktisk har hun det fantastisk godt! Det var på et tidspunkt, hvor hun simpelthen ikke var bevidst om, at tingenes tilstand sagtens kunne forbedres. Gitte kunne mærke en klar forbedring fra godt — til super godt.
Har du også lyst til at have det fantastisk og ikke nøjes med “leverpostejslivet”?

Hvor skal man starte?

Det er det evige spørgsmål, hvor skal vi egentlig starte, når vi taler om optimering af vores mentale og fysiske helbred. Det hænger jo sammen det hele. Men hvad der er tankevækkende er, at 70% af din krop består af vand, og 85% af din hjerne består af vand. Derfor er det oplagt at tænke dit drikkevand med ind i billedet. Får du drukket nok vand, så din krop og din hjerne får det optimale “brændstof”, den har brug for? At begynde at fokusere på sit vandindtag er et rigtig godt sted at starte.

Skriv et svar