Forøg din præstationsevne

Præstation - biohacking - hydrogen - iwater.dk

Forøg din præstation

Hurtigere, stærkere, smidigere — og langt sjovere

Mælkesyreproduktion og kroppens restitutionstid er afgørende, når du ønsker at forbedre din præstationsevne. Kroppen præsterer nemlig bedst over tid på aerobe processer – en energiomsætning, der kræver ilt. Når kroppen tvinges over på anaerobe processer, hvor der ikke bruges ilt, produceres mælkesyre, og kroppen svækkes.

Syreophobninger viser sig som ømme muskler efter hård træning. Ved hård og længerevarende fysisk og psykisk belastning tæres der på basereserverne, og derfor har mange idrætsudøvere et stort syreoverskud. Det er et problem, når der skal præstereres, for kroppen fungerer bedst ved neutral pH-værdi.

Sportsdrikke er syrebomber for din præstation

Idrætsudøvere drikker mange sportsenergidrikke uden at vide, at de store blodsukkerstigninger belaster kroppen og har en syredannende effekt. Du kan med fordel skifte sportsdrikken ud med ioniseret basisk vand før, under og efter fysisk aktivitet – og dermed hjælp kroppen til at holde pH-værdien neutral.

Flere idrætsudøvere i Norge har haft stor glæde af at drikke ioniseret vand. De har gode resultater, oplever øget fleksibilitet, øget energiniveau, øget fedtforbrænding og muskeltræning – og større udholdenhed både fysisk og mentalt. Når kroppen har det godt, og er gearet til at præstere, har du det nemlig også langt sjovere med træningen.

En velhydreret krop præsterer 10-15% bedre

Når kroppen dehydrerer falder præstationsevnen. Undersøgelser viser, at et væsketab på 2-3% af kropsvægten vil forringe præstationsevnen med 20% og give en pulsstigning på 15-20 slag per minut. Når kroppens væskemængde reduceres, vil blodet fortykkes og begrænse evnen til at transporterer ilt til de arbejdende muskler.

Med ioniseret vand kan du optimere din præstation fordi:

  • Vandet indeholder mere brint (H2) – og jo mere brint (H2), du har i kroppen, jo længere kan du performe, inden den anaerobe proces sætter ind.
  • Vandets vandmolekyle-klynger mindskes, og vandet er derfor nemmere at drikke, og kroppen hydreres mere effektivt.
  • Vandet har en basisk pH-niveau, som hurtigere kan neutralisere mælkesyre.
Læs flere artikler om præstation her

Skriv et svar