Få smuk hud i balance med ioniseret syrevand

Sund og smuk hud med hydrogen og syrevand - iWater.dk

Syrevand  for din skønhed

Ydre symptomer er et tegn på indvendig ubalance. Basisk vand med antioxidanter reparerer indefra, mens syrevand effektivt mindsker de ydre symptomer, som viser sig på kroppens største organ — huden.

Bevar hudens naturlige pH-værdi med syrevand

Hudens yderste lag beskyttes af en naturligt dannet syrekappe med en pH-værdi på 5,5. Syrekappens job er at bevare hudens balance samt at stabilisere hudens funktion som en beskyttelsesbarriere. Det gøres ved at genopbygge fedtstoffer i huden.

Den sure pH-værdi på hudens overflade skaber et fjendtligt miljø, som holder bakterier og mikrober fra at invadere huden. Samtidig holder det de organismer væk, som forårsager tørhed og infektion.

For at opretholde hudens naturlige pH, kræver det et eller flere hudplejeprodukter med pH-værdi tilsvarende hudens egen. Syrevand, produceret af en ioniseringsmaskine, rangerer fra pH 2,5 til pH 5,5. Du får derfor mulighed for selv at vurdere, hvor lav en pH-værdi, netop din hudtype har brug for. Jo lavere pH-værdi, desto kraftigere genopbyggende effekt.

Aktiverer hudens eget selvforsvar

Ved at påføre huden syrevand med pH-værdi på 5,5 eller derunder aktiveres hudens eget selvforsvar. Det er bestemt ikke småting, den er i stand til at udrette på egen hånd.

Først udstødes de øverste og ældste celler samt urenheder. Men det er ikke det hele — for samtidig fremmes fornyelsen af gamle celler og en produktionen af nye. Det betyder også, at ujævnheder reduceres og porer minimeres. Resultatet er en ren hud med ny og naturlig glød. Alt det opnår du helt uden tilsætningsstoffer eller parfume.

Psoriasis forsvandt

Syrevand med pH 5,5 og under er faktisk så effektivt, at det har hjulpet flere af vores kunder af med deres hudlidelser så som akne og psoriasis.

“Allerede efter to-tre dage med syrevandet, kunne jeg begynde at mærke en forandring – der var nærmest ikke noget tilbage. Efter en uge var det stort set væk. Selvfølgelig skal jeg stadig bruge det dagligt, for der var et par dage her for nyligt, hvor jeg ikke havde tid og derfor sprang over – og så kommer det altså tilbage” — Bente Svendsen, psoriasis-patient

Oxygen bremser aldringen

Oxygen, kosmetologernes hellige gral og det, som mange betaler i dyre domme for at få tilført huden i en kamp for evig ungdom, er også en af ”ingredienserne” i syrevandet. Godt nok som et restprodukt, en gas fra elektrolyseprocessen —  men hvilket restprodukt!

Oxygen øger nemlig den cellulære forbrænding og booster derved den naturlige foryngelsesproces som syrevandets lave pH-værdi aktiverer. Oxygen og lav pH er altså det perfekte match — og det, der gør Chanson-syrevand så effektivt.

Vil du også være dine hudproblemer kvit? Her er maskinerne, der laver ioniseret, basisk vand

Man kan arbejde med huden indefra og ud, og udefra og ind. Der er stor forskel på effekten af fremgangsmetoden. Her er jeg ikke i tvivl om, at det at arbejde indefra og ud er mest effektfuld. Her kan man til start sørge for at drikke nok med vand — for vand er ikke bare vand. Vand er vanvittigt vigtigt, og heraf fortrækkes basisk ioniseret vand til hver en tid.

Kroppens celler er vores byggesten. Hele kroppen er bygget op af celler, som skal cellekommunikere i et vandigt miljø. Det gælder også ekstracellulært, altså imellem cellerne, er det vigtigt, at vi er velhydrerede og har masser vand til kroppens mange processer.

Dét med at få spist og drukket det helt rigtige kan være en svær og krævende vane at få inkorporeret i en travl hverdag. Men dét, at man kan drikke sig mere basisk er hamrende interessant og super smart – for ikke at sige nemt. Da vi fik sat en ioniseringsmaskine op i klinikken gik der ikke mere end et par dage, før vi alle blev enige om, at det smagte væsentligt bedre end almindeligt postevand. Dette forudsatte, at vi drak meget mere vand i løbet af dagen. Med tiden begyndte vi at føle et øget energiniveau, reduceret træthed, en klart forbedret koncentrationsevne og hukommelse samt en generelt smukkere hud.

Annette Bülow,, Sygeplejerske og indehaver af Bülow Health

LÆS MERE OM VAND OG SKØNHED HER

Skriv et svar