Få en smuk hud og sund krop med hydrogen

Smuk hud med hydrogen

Et sundt indre er den sikreste vej til et smukt ydre med sund og lækker hud. Dels fordi et sundt indre styrker hud, hår, negle og resten af kroppen – dels fordi sundhed giver glæde og overskud, som også afspejles i dine øjne og din udstråling.

For mange mennesker spiller huden en stor rolle i deres følelse af skønhed. Huden afspejler nemlig i høj grad kroppens indre tilstand. Det gælder fx, hvis kroppen er syg, stresset eller udfordret psysisk eller fysisk. Samtidig viser det sig i huden, når vi bliver ældre. Vi kan få solskader, hudskader, hudsygdomme og for mange også uønskede rynker.

Rigtig mange af disse hudgener kan dog mindskes ved hjælp af hydrogenrigt vand. Basisk hydrogenrigt vand med antioxidanter har blandt andet vist sig yderst effektivt som anti-age. Hydrogenrigt vand kan rense din hud, så den igen ser yngre ud samt bliver frisk, ren og fri for appelsinhud.

Huden afspejler din sundhed

Huden er det største organ i din krop. Den beskytter os mod sygdomme, sol og kulde og spiller en rolle i at varmeregulere vores kroppe. Mens vi er unge, er huden i meget bedre stand — den er stadig frisk og mindre medtaget. Hvis vi vil opretholde en smuk hud, så handler det i høj grad om at holde huden samt resten af kroppen hydreret.

Mange er klar over, at kroppen består af store procenter vand. Men det er de færreste, der er klar over, at dette ændrer sig, jo ældre vi bliver. Som børn og unge har vi mere vand i kroppen, men som vi bliver ældre falder mængden af vand til 50-60%. Med alderen bliver fugtigheden i kroppen altså markant mindre. Basisk hydrogenrigt vand med antioxidanter vil ikke kun hydrere din hud, men er også effektiv som anti-age — det holder dig ung og vital helt ind i kroppens DNA.

Hydrogen er anti-age!

Hydrogen er anti-age, fordi det forbedrer enzymet telomerase. Telomerase forkorter kroppens telomer over tid. Telomer er det, vi kalder levetidsindikatorer, og det er nemlig længden på disse telomer, som afslører vores biologiske alder. Processen hvor telomerne forkortes bliver forstærket af oxidativ stress.

Oxidationen skaber nemlig frie radikaler, som stjæler hydrogenatomerne fra de stabile celler. Resultatet kan være betændelse, akne og tidlig ældning. Da hydrogen mindsker oxidativ stress, kan det altså indirekte hindre telomerne i at forkorte sig, ældes og dø. Derfor kan hydrogen modvirke ældningsprocessen og virke som anti-age.

Bliv fri for appelsinhud

I huden findes bindevævet, der også findes i muskler, sener og knogler samt i alle organer. Bindevævet har mange vigtige funktioner i kroppen og forbinder hele kroppen fra top til tå. Når bindevævet har det godt, vil det vise sig i din hud — og omvendt. For at holde sig sundt og smidigt har bindevævet brug for masser af væske. Du kender måske til appelsinhud, der også heder cellulite. Cellulite opstår, når bindevævet ikke fungerer optimalt.

Hvis ikke bindevævet har det godt, vil det blive mere stift, ufleksibelt og trække sig sammen. Her vil kroppens affaldsstoffer og frie radikaler sætte sig i bindevævet og skyde op i den svage hud. Så dannes små fordybninger i huden – det vi ser som cellulite. Det opstår i bindevævet under huden, hvor der er dårlig cirkulation, dårlig hydrering og ophobning af affaldsstoffer. Cellerne kan altså ikke komme af med de affaldsstoffer, der har ophobet sig. Her kommer hydrogenrigt vand ind i billedet. Hydrogenrigt vand har frie elektroner og kan tilføre kroppen rensende antioxidanter.

Stabiliser syre-base-balancen og få smukkere hud

Samtidig er hydrogen let basisk. Miljøet, som vores celler lever i, også kaldet mellemcellevæsken eller celle-lymfevæsken, er også let basisk. Kroppens celler kan ikke fungere optimalt, hvis de er omgivet af syre — altså hvis der er ubalance i kroppens syre-base-balance. Derfor kan man altså frigive affaldstofferne og stabilisere syre-base-balancen i cellerne ved at drikke hydrogenrigt vand. På den måde får man en smukkere og sundere hud.

Se alle vores produkter til hudpleje og skønhed her.

Skriv et svar