Min mands kræftsygdom blev starten på et liv med ioniseret vand

Foredrag om ioniseret basisk vand med Mette-Marie Linding

Min mands kræftsygdom og død blev starten på en ny karriere med vand

I 2010 fik min mand konstateret kræft. Han blev opereret og fik fjernet tumor på tyktarmen med besked om, at han nu kunne gå hjem og leve videre, som han plejede. Min mand elskede livet – og alle de goder det bød sig. Men havde jeg dog bare for mange år siden kendt til basisk ioniseret vand med antioxidanter.

Min mand Bjarke var født med arvelige nyreproblemer, som både hans mor og morfar døde af, inden de blev 40 år.  Lægerne havde ikke andre råd end at lade være med at ryge og drikke for at holde blodtrykket nede. Men jeg kan ikke lade være med at tænke at hvis nu, min mand og vi som familie kunne have drukket ioniseret vand. Hvordan ville verden så have set ud?

Lægerne sagde efter kræftoperationen til min mand, at han skulle gå hjem og leve, som han altid havde gjort.

Men alle ved jo godt, at kræften kommer af noget, så at gå hjem og leve som man plejer, er da nok det dummeste, man kan gøre som kræftpatient.

Efter det endte sygdomsforløb, researchede jeg efter livsstilsændrende mirakler. Udover det faglige kendskab jeg har til sundhed og ernæring (Bachelor of Health Sciences), søgte jeg efter alverdens sygdomsforebyggende ændringer, behandlinger og metoder til en sundere livsstil i håb om at kunne hjælpe min mand videre i en rask krop.

En sen aften støder jeg på ordene:

“CHANGE YOUR WATER – CHANGE YOUR LIFE”

Siden jeg fandt det var amerikansk og maskinen kostede over 40.000 kr. Jeg kiggede lidt rundt på siden, men blev hurtig skeptisk og lukkede ned igen. “Ingen skulle komme og fortælle mig, at vand kunne være meget mere, end det der løb ud af min hane”.

To år senere vendte kræften tilbage, og i 2013 tog jeg afsked med min mand 49 år gammel.

Udover den sorg, der ramte os som familie, blev jeg også vred. Vred over, at han fik besked på at gå hjem og leve sit liv, som han plejede efter operationen. Frustreret over, at jeg gav ham lov til at gå hjem og levede sit liv, som han plejede. Det gjorde vi nu heller ikke helt, men idet min mand også led af nyreproblemer, måtte han ikke spise grøntsager. Jeg følte mig magtesløs over ikke at være herre i den krop, som havde brug for en livsstilændring – en krop og et helbred jeg kun havde turde håbe det bedste for. Min mand elskede kaffe, hvidt brød og pølser 🙁 — og det er præcis, hvad man anbefaler at spise som nyrepatient.

Vand kan gøre hele forskellen

Et par måneder efter hans død, støder jeg igen på noget vand med sundhedsmæssige fordele til forebyggelse af diverse livsstilsygdomme. Ioniseret basisk vand som skulle indeholde langt flere antioxidanter end mange grøntsager. Denne gang oplever jeg en mindre provokation end tidligere, fordi jeg i stedet vælger at gøre mig nysgerrig på det. Jeg har på daværende tidspunkt intet at miste længere. Jeg læser stille og roligt op på dette såkaldte basisk ioniseret vand og vælger at købe en maskine for at prøve det af på egen krop.

Jeg har arbejdet med forebyggelse og sundhed i 30 år, med fokus på kost, motion og mental balance. Men faktisk aldrig interesseret mig for vand — ud over at det var vigtigt at drikke vand. Det til trods for, at jeg selvfølgelig via teorien har lært, at 70% af kroppen er vand. Jeg blev langsom nysgerrig, og da jeg selv fik en maskine og kunne smage forskellen og mine led fik det bedre. Min søvn blev bedre og jeg oplevede, at vandet gav mig energi. Så blev jeg alvorligt interesseret og hentede viden ind fra alle verdens hjørner.

Vandet gav pludseligt så god mening for mig, og tænk engang, at vi i den videnskabelige verden ikke har tænkt mere vand ind som et seriøst element i sundhedsfremme og helbredelsesprocesser?

70% af kroppen består af vand, så ved at ændre kvaliteten af den væske, som udgør ca. 50 kg af vores kropsvægt, har det logisk nok mere at sige, end hvad vi førhen har gået og troet.

I starten investerede jeg i et par maskiner og lånte dem ud, lavede mine egne små praktisk kliniske observationer på særligt syge mennesker med bl.a. cancerpatienter (min mor), og personer ramt af senfølger, gigtramte, psoriasis, KOL, lavt stofskifte, Parkinson, stressramte og deprimerede. Med tiden gik det op for mig, at alle maskiner jeg havde haft ude til låns, havde haft en positiv effekt – hvad end det var ledsmerter eller hudlidelser. Efter disse observationer, kickstartede min levevej for alvor.

Mere end 1000 familier har nu en Chanson ioniseringsmaskine

Jeg brugte et halvt år på at forstå ioniseringsmaskinens opbygning og funktioner, vandets egenskaber og møder med eksperter lokalt og globalt. Påfaldende var, hvor lidt viden der var om basisk ioniseret vand og dets sundhedsmæssige fordele på daværende tidspunkt. Jeg fik hurtig en fornemmelse af, at evidensbaseret videnskab og forskning bag ioniseret vand stadig er under udvikling. Men også at det inden for det sidste årti har taget fart og vundet accept i flere vestlige lande.

Trods den svært utilgængelige adgang til evidens, satsede jeg min forsikring fra min mands død samt solgte vores hus – og købte det danske agentur, Chanson. At det blev Chanson skyldes 1. at jeg kunne komme ind og se fabrikken. 2. maskinerne bruger ingen kemi. 3. Maskinerne bliver produceret i Taiwan. Min søn har boet et år i Taiwan og taler kinesisk.

Jeg erkendte, at videnskab ikke kan fremskyndes. For sandheden er, at vi endnu kun ved, hvad der svarer til en dråbe i havet. Men jeg valgte at gå med min egen erfaring, observation, research og viden indenfor feltet. Nu 6 år senere, er det kun gået en vej. Fremad. Jeg har i dag beriget mere end 1000 familier med en Chanson ioniseringsmaskine.

Basisk ioniseret vand fra Chanson

I dag er basisk ioniseret vand fra Chanson tilgængeligt ved flere tappestationer rundt omkring i landet. Privatpersoner og virksomheder begynder at investere i deres egen ioniseringsmaskine. Det er for en optimeret hydrering og for at fremme koncentrationsevnen og stabiliseringen af syre-base-balancen hos deres medarbejdere.

Jeg bliver hver dag rørt over henvendelser fra kunder, der melder positivt tilbage og tilsender specifikke resultater fra lægen som bevis på fremgang og bedring. Men jeg møder også modstand fra det etablerede system og fra den danske videnskab. Noget af det første, som skete, da jeg gik igang var, at Ingeniøren bragte en meget kritisk artikel, hvor de skrev, at det ioniserede vand var nytteløst og spild af penge. Så der stod jeg, og selvfølgelig vejer det tungere, end hvad fagbladet Ingeniøren skriver.

Praktisk klinisk erfaring er også videnskab. Så i 2018 beslutter jeg mig til at lave videointerviews med kunder, som for hvem Chanson vandet har gjort en forskel. Over 30 dage laver jeg 30 live interviews, som blev fulgt tæt rundt i hele landet. I 2019 gjorde jeg det samme, så nu ligger der ca. 70 videointerviews på vores Youtube kanal.

Om vandet kunne have gjort en forskel for min mand tænkte jeg på tidligere. I dag er jeg mer fokuseret på, og glæder mig ved, at kunne hjælpe mange andre med at få kendskab til Chanson ioniseret vand.

Jeg startede, da min mand sluttede

Rejsen er først lige begyndt. Visionen om at udbrede kendskab til basisk vand med antioxidante egenskaber er blevet en levevej. Det er med ønsket om, at vi sammen gør, hvad vi kan i kampen mod forebyggelse af dårligt helbred og sygdom. Måden vi lever på er altafgørende for vores velbefindende, så en varieret kost og motion, et optimistisk sind og basisk ioniseret vand er et meget godt sted at starte. Hvad end det gælder forebyggelse eller både før, under og efter et sygdomsforløb.

Mette-Marie Linding,
iWater CEO

læs mere om ioniseringsmaskiner her

Skriv et svar