En sund tarm, en sund krop

En sund tarm, en sund krop, hydrogen

Det er efterhånden alment kendt, hvor stor betydning tarmen har for den fysiske og mentale sundhed. Næst efter hjernen, indeholder tarmen det største nervesystem i kroppen. Tarmene spiller en helt central rolle for hele vores immunsystem og fabrikerer energi til vores krop. For at leve rask og længe, så skal vi passe rigtig godt på vores tarme. En sund tarmflora er i høj grad nøglen til et godt helbred.

Usund livsstil skaber dårlig tarmflora

Desværre har alt for mange af os en usund tarmflora på grund af dårlig livsstil. Dårlig livsstil skaber en tarmflora i ubalance, der kan forårsage blandt andet sygdomme, depression, overvægt og allergi. Når vi spiser dårligt, sover for lidt, dyrker for lidt motion og er stressede, så går det hårdt udover vores tarm. Vi får en stresset tarm, som mangler vigtige næringsstoffer, og som derfor ikke kan fungere optimalt.

I vores tarm lever en lang række livsnødvendige bakterier. Udover de bakterier som naturligt opstår i tarmen, tilføjer vi bakterier gennem det, vi spiser. Her viser undersøgelser, at en fedtfattig og fiberrig kost med masser af fuldkorn og grøntsager giver en sund tarm. Derudover er det vigtigt for en sund tarmflora, at vi drikker masser af vand og dyrker motion. Vand, kost og motion er altså nogle de vigtigste faktorer for en sund tarmflora.

H2 spiller en afgørende rolle i tarmen

I en sund og velfungerende tarm produceres cirka 12-13 liter antioxidant H2 dagligt. Hvis vores tarm ikke er velfungerende, så vil den ikke producere tilstrækkeligt H2 til at opretholde kroppens immunforsvar. Det vil føre til en yderligere svækket tarmflora, der ikke er i stand til at udføre de vigtige roller, som tarmen spiller i kroppen.

Mængden af H2, der produceres i tarmenes bakterier kun nok til at holde kroppen sund og rask. Hvis man er syg, stresset eller lignende, så har kroppen brug for yderligere H2. Det kan man få ved at drikke hydrogenrigt vand eller inhalere H2, som går ind og påvirker de resistente mikroflora i tarmen positivt og genskaber en sundere balance. Bakterielt produceret H2 er magen til den H2, som drikkes i hydrogenrigt vand eller inhaleres. En nem måde at hjælpe sin tarm på vej til en bedre balance, er ved at begynde at drikke vand, der tilføjer den nærende antioxidant H2.

Se alle ionizers her
kr. 600,00 / måned plus kr. 1.200,00 i oprettelse
kr. 1.200,00 / måned plus kr. 2.400,00 i oprettelse

Skriv et svar