Hvordan kan citroner være sure og basiske på samme tid?

basisk livsstil, pH værdi, krop

Hvordan kan sure citroner gøre kroppen mere basisk?

Et spørgsmål som mange stiller sig selv — det vil vi i denne artikel svare dig på.

Citroner og limefrugter er kemisk sure, men de er basedannende, fordi de indeholder høje mængder af basiske mineraler, c-vitaminer og vand. De har altså en basisk effekt på din krop, selvom de er sure.

Disse biologiske processer er ofte mere komplicerede end som så. Hvis man går op i sin sundhed, kan det derfor være en god idé at undersøge tingene lidt nærmere. På den måde kan man bedre tage sig godt af sin krop og optimere sin sundhed! Det kan man fx gøre ved hjælp af en ioniseringsmaskine. Læs mere om vores isoleringsmaskiner og effekten af basisk vand her.

Hvordan kan søde appelsiner gøre kroppen sur?

En sød appelsin indeholder meget frugtsukker, og at optage frugtsukker og sukker generelt koster energi. Sukker består af lange kæder. For at sukkeret kan komme over i blodet—  særligt de langkædede sukkerarter — sker en længere spaltningsproces, hvor restproduktet er syreproduktion. Man kan sammenligne det med, at bilen kører på benzin og spytter forurenende udstødning ud. Sukker er altså forurenende for kroppens syrebasebalance, og derfor bliver koppen sur af en sød appelsin og basisk af en sur citron.

Miraklet med vand med citron og salt — basisk vand:
  • neutraliserer syren i kroppen
  • en immune-booster
  • indeholder c-vitaminer
  • er god for fordøjelsen
  • giver mere energi udrenser leveren giver nemmere vægttab
  • og sundere hud

OBS PÅ:
Drik kun 1 citron om dagen.
Citron renser ikke vandet!
Børst tænder du har drukket vand med citron pga. emaljeskader.

Du kan også læse vores artikel om, hvordan hydrogen kan virke helbredende på syge celler, eller om hvordan basisk vand kan hjælpe dig bedre gennem overgangsalderen.

Skriv et svar