Bliv fri for appelsinhud

Appelsinhud hydrogen

Træt af appelsinhud? Sådan gør du din hud sund og smidig

Langt de fleste kender til appelsinhud. Op mod 90% af mænd og kvinder har appelsinhud i en eller anden grad. Nogle ønsker det væk af kosmetiske årsager – og det er faktisk muligt at komme af med sin appelsinhud.

Men at minimere mængden af appelsinhud handler ikke kun om skønhed, men om sundhed. Din hud er nemlig en direkte afspejling af, hvor glade og sunde din hudceller er. Appelsinhud er ikke en sygdom, men nærmere et udtryk for, at dine celler har svært ved at komme af med deres affaldsstoffer – derfor opstår der buler i huden.

Hvordan opstår appelsinhud — og hvordan kommer du af med den?

Appelsinhud kaldes også cellulite og opstår, når bindevævet ikke fungerer optimalt. Hvis ikke bindevævet har det godt, vil det blive mere stift, ufleksibelt og trække sig sammen. Her vil kroppens affaldsstoffer og frie radikaler sætte sig i bindevævet og skyde op i den svage hud. Så dannes små fordybninger i huden – det vi ser som cellulite. Det opstår i bindevævet under huden, hvor der er dårlig cirkulation, dårlig hydrering og ophobning af affaldsstoffer. Cellerne kan altså ikke komme af med de affaldsstoffer, der har ophobet sig.

Her kommer hydrogenrigt vand ind i billedet. Hydrogenrigt vand har frie elektroner og kan tilføre kroppen rensende antioxidanter. Vandet vil hydrere og antioxidanterne vil rense dine celler.

Samtidig er hydrogen let basisk. Miljøet, som vores celler lever i, er også let basisk. Når der er for mange affaldsstoffer i huden, kommer der en syreophobning. Kroppens celler kan ikke fungere optimalt, hvis de er omgivet af syre — hvis der er ubalance i kroppens syre-base-balance. Det kan man afhjælpe med basisk vand. Man kan altså frigive affaldsstofferne og stabilisere syre-base-balancen i cellerne ved at drikke hydrogenrigt vand. På den måde får man en smukkere og sundere hud fri for appelsinhud.

5 tips til at gøre dit bindevæv sundt og smidigt

  • Drik masser af rent vand — gerne hydrogenrigt med masser af antioxidanter
  • Dyrk motion — forkæl dit bindevæv med nogle gode stræk
  • Spis grønt og varieret — gerne med fokus på basiske, antioxidante fødevarer
  • Praktiser tørsbørstning — øg din blodcirkulation, væk dine celler til live og rens ud
  • Brug massagebolde, foam rollers og lignende til at stimulere bindevævet
vil du også vide mere om rynker? Læs mere her

Skriv et svar