At være i nuet

www.iwater.dk - at være i nuet - parkinson - hydrogen

At være i nuet

At være i nuet. Det er den største gave, jeg har fået med ved at få konstateret parkinson, siger Jan.

Jans livsbekræftende historie gør dybt indtryk. Hans egne ord om, hvordan han i de seneste 16 år har mødt daglige udfordringer med en sygdom, som der æder ham op indefra. En sygdom, hvor kroppens bevægelser gør alt andet, end det hans hjerne ønsker.
Samtidig oplever han, at hjernens styrke og skarphed daler. Derfor er det også Jans mindset, der betyder alverden i hans dagligdag. For som han siger: “At være i nuet handler om at ville livet”.

Lad os ikke vælte omkuld

Vi kan alle lade os vælte omkuld og blive overmandet af følelsernes vold, når vores verden styrter sammen. Derfor er det også viljens kraft, der er med til at gøre det, der skal til.
Når man som Jan oplever, at hænderne ryster og ikke kan styres, at ens fingre bliver stive, man oplever manglende sexlyst, minimal appetit og smagssans, tarmene fungerer dårligt, og livslysten daler, så kan det være svært at samle sig selv op igen.
Jan oplever, at når han går på gaden, er hjernen konstant på overarbejde med fokus på, om han vælter og ikke kan komme op. Det er sket før, at han knæ blev ødelagt, da han faldt og faldt hver gang, han bevægede sig ud af sin hoveddør. Tankerne kredser hele tiden om frygten for at falde, og bekymringen om, hvor det nærmeste toilet ligger, er konstant.
Alle disse udfordringer begynder, da Jan en dag for 16 år siden oplever, at han står og smører sine børns madpakker, og fingrene er så stive, at han ikke kan pakke madderne ind i papiret. Det var i denne situation, at Jan erkendte, at der var noget galt. Herefter fik han konstateret parkinson.
Noget måtte ske, noget skulle forandres. Derfor har Jan igennem en længere periode brugt en iWater Ionizer Kande — og han oplevede hurtigt en markant effekt. En effekt, der giver Jan en meget større livsglæde!
Glæden ved at kunne gå rolig og fri på gaden igen.

Jans forbedringer ved at inhalere hydrogen

Jan er i dag en yderst aktiv parkinsonpatient. Han spiller bordtennis på højt niveau og ugentlig golf. Disse fysiske aktiviteter er med til at styrke hans helbred! Nu hvor han igennem en længere periode har inhaleret hydrogen, så er hans afføring igen regelmæssig. Han er tryggere, når han er ude i det offentlige rum — og befrielsen ved at vide, han sagtens kan nå at komme på toilettet, er ubeskrivelig.
Hans knæ er pæne igen! Han går dog med knæbeskyttere for en sikkerheds skyld. Den opadgående spiral med gode oplevelser styrkes, som igen styrkes af, at helbredet forstærkes. Hans glæde ved livet er stærk og livsbekræftende.
Book din egen personlige rådgivning hos Mette-Marie
kr. 600,00 / måned plus kr. 1.200,00 i oprettelse

Skriv et svar