Sanne på 80 har fået ungdommen tilbage med hydrogenrigt vand

Hydrogenrigt vand sundhed - iWater.dk

Sprudlende energi i en alder af 80. Masser af overskud til at rejse, arbejde og undervise. Slankere krop og ansigt, renere hud og friske ankler – det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke. Det er præcis det, der er sket for Sanne på 80, efter at hun er begyndt at drikke hydrogenrigt vand.

”Det er helt eventyr, hvad der er sket med min krop. Cellerne har råbt hurra”, fortæller Sanne. ”Jeg er blevet yngre og yngre at se på, og jeg er blevet tyndere. Jeg er nu helt smal i ansigtet. Hvis I kunne se mine hænder, ville I se, at der ikke er en knude tilbage, der er ikke noget som helst tilbage.”

Mere energi og slankere ben

Sanne har drukket 2L hydrogenrigt vand om dagen i halvandet år. Hun begyndte at drikke hydrogenrigt vand, efter at være blevet diagnosticeret med polymyalgi, som er en type muskelgigt. Derfor begyndte hun på det medicinske præparat prednisolon. Samtidig lagde hun sin kost om til vegansk kost og begyndte altså at drikke hydrogenrigt vand. ”Det klingede med min intuition med det samme”, fortæller hun.

”Jeg har meget mere energi nu. Jeg arbejder meget, jeg rejser til udlandet, hvor jeg underviser og har sessioner. Så jeg er så taknemmelig. Jeg føler, at jeg har renset sygdommen ud af mit blod.”

”Vandet går ind og skyller rent og fylder kroppen op med hydrogen. Udover at have fået mere energi, har jeg har fået slanke ben igen. Jeg har ingen hævelser omkring anklerne, som jeg havde før. Efter jeg har fået prednisolon, har vandet også været med til at bygge mit hår op igen. Det er blevet meget kraftigere.”

En kande til hjemmet og en flaske med på tur

Sanne drikker hydrogenrigt vand fra hendes Ionizer Home 1L og Ionizer On The Go. Hun sørger for at drikke to liter om dagen ved at have en flaske med ud til dagens gøremål og drikke den resterende liter derhjemme. På den måde er hun sikker på, at hun altid får det, hun skal have.

”Lyt til jeres intuition og få en disciplin”, anbefaler Sanne. ”Jeg har fået en lille flaske, jeg kan rejse med, så jeg selv kan lave mit vand, når jeg rejser. For jeg har været så ked af, at jeg ikke har kunnet tage min store kande med rundt.” En kombination af de to flasker har fungeret for Sanne og gjort det nemmere i hendes hverdag at få de rette mængde antioxidant vand. Netop den disciplin har boostet hendes liv og givet hende ungdommen tilbage i en alder af 80.

Skriv et svar