Mange sygdomme starter med dehydrering

Dehydrering - iWater.dk

Langt hovedparten af sygdomme opstår på grund af dehydrering

Dr. Batmanghelidj var læge og uddannet ved London University. Han begyndte sin forskning i vandets helbredende kræfter — samtidig med, at han blev holdt som politisk fange i et fængsel i Iran i årene 1979-1983. Dr. Batmanghelidj oplevede under sit fængselsophold, hvordan han kunne helbrede med vand.
De indsatte i fængslet i Theran var meget angste og fængslet var overfyldte. De oplevede daglig stress og fysiske pinsler, som gav hans medfanger voldsomme smerter. Men da Dr Batmanghelidi ikke havde noget medicin til rådighed, begyndte han at give vand i mangel på medicin — til sin forundring oplevede han ofte en bedring.
Dr. Batmanghelidj begyndte at undersøge vands helbredende virkning. Han studerede vand og begyndte at stille spørgsmål ved hans lægeuddannelse. Den havde nemlig primært fokuseret på, hvordan sygdomstilstande begynder i kroppens faste stoffer. Han begyndte nu at forstå, hvordan vand gør meget mere i kroppen, end han havde lært, og som var kendt viden. Han fandt tilmed frem til, at langt hovedparten af sygdomme opstår på grund af dehydrering.
Mens han stadig var i fængsel, begyndte Dr. Batmanghelidj sin forskning i vand og over næsten tre år, var han i stand til at helbrede næsten 3.000 andre indsatte – kun ved brug af vand.
Efter hans løsladelse fra fængslet startede Dr. Batmanghelidj organisationen The Simple in Medicine, hvor han fortsatte sin forskning i, hvordan vand interagerer i kroppen samt dets helbredende egenskaber.
Hans første bestræbelser på at præsentere sine forskningsdokumenter til den medicinske samfund blev afvist og ignoreret af både det medicinske samfund og den amerikanske regering. Men Dr. Batmanghelidj fortsatte sin forskning og dataindsamling helt frem til hans død i 2004. Her efterlod han sig mere end 12 bøger, som måske først nu 20 år efter hans død fortsat er yderst aktuelle.
se Bogen water 4 Life her — og bliv klogere på dehydrering og sundhed

Alle sygdomme begynder med en dehydrering 

  1. Symptomer på en dehydreret krop kan begynde i cellerne uden, at man føler tørst.
  2. Dehydrering i celleinteriører producerer livstruende sygdomme uden mundsymptomer.
  3. Vi tror nogle gange, at vi er sultne, når vores organer faktisk rækker ud efter vand.
  4. At gå konsekvent og vente på, at man bliver tørstig, er at dø for tidligt og smerteligt.
  5. Smerter er et skrig på vand. Vand lindrer smerter, hvis der drikkes nok til at vende den tørke, som kroppen lider under. En tydelig markør for dehydrering er farven på urin. En meget lys og næsten farveløs urin indikerer, at kroppen er velsignet med nok vand. Når det er naturligt gul (ikke som følge af pigmenter i kosttilskud som f.eks. B-vitamin mv.) betyder det, at kroppen gradvist er i mangel på vand. Når det konsekvent er orangefarvet, angiver det alvorlige sundhedsproblemer ved udtørring. Læs mere om hvorfor din urin lugter grimt.
  6. Vand er et simpelt stof, der opløses, cirkulerer andre stoffer, og i sidste ende fylder kroppens tomme rum. Det har ingen egen kemisk rolle i kroppens fysiologiske funktioner. Alle kemiske handlinger i kroppen udføres af det faste stof, der opløstes i vand.

Vand er det mest komplekse element i vores natur 

Når der tilføres vand, opstår hydroelektricitet mellem cellemembranerne. Vand binder cellemembranernes faste struktur sammen, er stødabsorberende, og beskytter livet inde i hver enkel celle.

Dr. Batmanghelidj døde i 2004, og han nåede derfor ikke at møde Dr. Shiego Otha, som i 2007 publicerede sin første forskning om hydrogenrigt vand.

Det ville have været ønsketænkning, hvis de to herrer kunne have mødt hinanden og udvekslet deres mange års erfaringer og forskningsprojekter om vand.

Desværre er det i moderne medicin ikke anerkendt hvilke livsvigtige egenskaber, der ligger i vand. Måske derfor forstår læger ikke kronisk utilsigtet udtørring som en proces, der kan ende i en dødelig proces. Men med nedsat vandindtag ødelægger vi gradvist kroppens naturlige processer — og kroppen forfalder og ældes.
www.iwater.dk Holistisk Sundhedspyramide

Vands indvirkning på aldring

Når vi bliver ældre mister vi vores opfattelse af tørst og undlader at drikke tilstrækkeligt. Lige indtil cellerne i vitale organer ikke længere er i stand til at opretholde livet. Dr. Batmanghelidj beskriver kroppens forsøg på at overleve tørke, når der ikke er nok vand til rådighed, og han mener, at symptomer på kropstørke er det, man i den medicinske verden kalder for sygdom. Efter Dr. Batmanghelidjs mange års forskning i stedet vil han beskrive det som kropstørke — et nødberedskab, som kroppen sætter ind for at sikre overlevelse af vitale organer såsom hjerte og hjerne.

Sygdomme og dehydrering

Sygdomme, som kan skyldes langvarig dehydrering er ifølge Dr. Batmanghelidj blandt andet: astma, artritis, alle former for kræft, herunder prostata, slagtilfælde, fedme, depression, rygsmerter, sår, diabetes, gigt, nyresten, højt blodtryk, angina og mange andre. I sine bøger, har han flere eksempler på, at han har lindret, for ikke at skrive helbredt, dem alle — kun med vand.

Hvor meget vand skal man drikke?

Hver dag bruger du mindst seks til otte glas vand, som kroppen fordamper via åndedrættet. Så en god grundregel er et tage din kropsvægt og gange det med 0,03 = liter. Så har du den minimummængde vand, du bør drikke hver dag.

Start dagen med en ½ liter vand

Bare helt almindelig postevand og gerne så rent som muligt, men aldrig så rent, at det er destilleret eller demineraliseret. For så er det surt vand og vil påvirke kroppen negativt. Tilgengæld kan du berige kroppen med både vand og antioxidater ved at starte dagen med ioniseret basisk hydrogenrigt vand.

Drik vand før og efter dine måltider

  • Drik et glas vand en halv time før måltider
  • Drik yderligere to og en halv time efter måltider for at afslutte fordøjelsen
  • Drik et glas vand en halv time, før du går i seng
  • For hvert 10. glas vand tager du også ½ tsk naturligt salt som f.eks. Himalaya-salt og et godt vitamintilskud, som også indeholder jod.
kr. 1.795,00
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Fra: kr. 660,00 / år
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Fra: kr. 170,00 / år
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Læs også, hvordan du optimerer hjernen