Anti-age med hydrogenrigt vand

www.iwater.dk - anti-age med hydrogen - hudpleje

Giv kroppen de optimale betingelser for naturlig sundhed — med verdens mest intelligente og simpleste antioxidant

Nogle gange kan man ikke se skoven for bare træer. Man må indse, at de bedste svar ligger lige for. Det kan ikke siges bedre, når vi taler om antioxidanter. Når det gælder healing og anti-age, så er hydrogenrigt vand måske præcis svaret, man leder efter. Hydrogen er nemlig en kraftig antioxidant.

Du har helt sikkert hørt om antioxidanter. Om hvor vigtige de er i forhold til at forebygge sygdom og din generelle sundhed. Det viser sig, at den kraftigste antioxidant, som findes overhovedet er hydrogen. På dansk hedder det brint, og er den mindste, kraftfulde og mest intelligente antioxidant af alle.

Bedre hukommelse

Et stude viste en 14,2% forbedring af den kognitive funktion hos ældre kvinder mellem 65 og 68 år. Det eneste de ændrede under forsøget var at de inhalerede 600 ml H2 i 15 min, hver dag i 4 uger.

Tilføj mere H til din H2O

Hver celle i kroppen angribes af frie radikaler mindst 10.000 gange om dagen, så det er vigtigt, at vi indtager antioxidanter i vores mad og i vores kosttilskud for at udligne virkningerne af frie radikaler og oxidativt stress.

Stoffer som vitamin C og E, glutathion og alfa lipoic syre, plantebaserede flavonoider og enzymer er ​​alle antioxidanter, der kan opveje hærgen af ​​frie radikaler, men hydrogen er blot den mindste og kraftigste af dem alle.

At drikke hydrogenberiget vand får hydrogen ind i blodbanen hurtigt og effektivt. Bemærkelsesværdigt kan hydrogen opløses i vand uden at ændre selve vandet eller dets smag, farve eller andre egenskaber. Ja, faktisk bliver vandet i stedet mere blødt og velsmagende.

Der er meget få eller ingen bivirkninger af hydrogenterapi

Sidst men ikke mindst, så er er hydrogen mildt og uskadeligt og påvirker ikke det normale de normale cellernes funktion, så længe de er sunde og raske og ikke indeholder frie radikaler. Så skulle du få for meget hydrogen ind i kroppen, vil du blot udånde det.

Hydrogen — den intelligente antioxidant

Hydrogen indeholder kun én proton og én elektron. Hydrogen er H’et i H2O (vand) og du kan finde hydrogen i alle planter, og i den menneskelige krop og i solen som er det mest hydrogen holdige vi kender.

I The International Journal of Clinical Medicine, kan man læse, at hydrogen-molekylen er nøglen til at kunne sænke kroppens aldringsproces. Den første videnskabelige artikel blev skrevet i 2007, hvor verden nærmest var i chok. Kunne det nu også passe, at hydrogen kunne være så effektfuld? Men forskningen er de senere år blevet fulgt op af tusindvis af forskningsprojekter og publikationer. Her er man igen og igen er blevet positivt overrasket over hydrogenens unikke egenskaber til at kunne bekæmpe oxidatidation og sygdom i kroppen. Kort sagt, hydrogens evne til at kunne holde kroppen ung og vital.

Hvad sker der, når kroppen ældes?

www.iwater.dk - Hydrogen Face Mist - FB
Hydrogen Face Mist – Anti-age, fugter og nedbryder betændelsestilstande i huden

På grund af hydrogenets lille størrelse, er hydrogen den super intelligente antioxidant. Det er den, fordi den er i stand til at bevæge sig alle steder i den menneskelige krop. Hydrogen bevæger sig over alle cellemembraner, over hjerne-barriere-hinden og helt ind i cellernes mitokondrier — kroppens små energi kraftværker.

Hydrogen er i stand til at at passere ind i områder af kroppen, bl.a. ind i hjernen, hvor andre antioxidanter ikke kan komme. Derfor kan hydrogen beskytte os mod celle skader og sygdomme på et dybere plan.

For at kunne forstå disse bemærkelsesværdige effekter, skal vi forstå, hvordan kroppen naturligt ældes.

Aldringsprocessen er resultat af den oxidativ, som helt naturligt sker inde i kroppen, når vi ældes. Vi ruster eller oxidere på celleniveau. Oxidationen angriber og beskadiger vores DNA-inklusiv vores mitokondrier, vores proteiner, cellernes fedtmembranener, og enzymsystemet, som menes at styre vores ældningsproces.

Denne oxidation kommer af de frie radikaler, vi dagligt producerer. Desværre vil vi også med alderen producere flere og flere af disse frie radikaler, som er en naturlig del af aldringsprocessen. På den lange bane bliver det til betændelse, som breder sig ind i cellernes mitokondrier og ødelægger vores mitokondrier — vores kraftværk. Men det har altså vist sig, at hydrogen kan sænke denne oxidation.

Intelligent anti-age til huden — helt naturligt og HELT uden kemi og kirurgi

Hydrogenberiget vand kan beskytte mod ultraviolette stråler og deres skadelige virkninger på på huden. Din hud ændrer sig med tidens pga miljømæssige påvirkninger, men ved at anvende hydrogenberiget vand direkte på huden vil det kunne beskytte huden. Brændte hudflader heler hurtigere, når de brugte hydrogenrigt vand, viser undersøgelser. En anden interessant undersøgelse viste, at forsøgspersoner, som dagligt tog bad eller forstøvede sig med hydrogenrigt vand, havde reduceret rynker på bare tre måneder.

Hvordan kan jeg berige mig selv med intelligent hydrogen?

  1. Drikke hydrogenrigt vand via en transportabel iWater kande eller Mini Ionizer
  2. Installere en Chanson ioniseringsmaskine i dit køkken eller i træningscenteret. En ioniseringsmaskine, som vil rense vandet for kemiske stoffer og gøre vandet både basisk og hydrogenrigt.
  3. Brintbad. H2 spa generator kommer snart i vores shop.
  4. Inhalere H2 via en H2 pure inhale
  5. Forstøve huden direkte med hydrogen via iWater face mist