Få styr på din syre-base-balance

Få styr på din syre-base-balance af Simonne Holm

Den hurtigste vej til vedvarende sundhed

Bogen Få styr på din syre-base-balance er til dig, der ønsker en sundere krop og mere energi. Bogen giver en grundig introduktion til basisk livsstil samt masser af lækre opskrifter. Det er mere end en kogebog. Her får du en vejledning til en ny og sundere livsstil — på den lange bane.

Vores syre-base-balance spiller nemlig en stor rolle i vores krops sundhed. Kroppens ph-værdi i både væv og væsker har indflydelse på, hvor godt den trives. Desværre er langt de fleste kroppe i dag på grund af dårlig livsstil for sure. Det er bevist, at flere former for sygdomme og gener opstår og lever bedst i et surt miljø.

Simonne Holm er plantebaseret kok, uddannet Alkaline ernæringscoach og står bag Alkaline Institute. Hun har især specialiseret sig i syre-base-balancen, som hun underviser og coacher i. I Få styr på din syre-base-balance viser hun dig, hvordan du sammensætter en basisk kost, der renser og opbygger din krop.

Holm, Simonne: Få styr på din syre-base-balance — den hurtigste vej til vedvarende sundhed (2018), Akaline Institute, ISBN: 9788799111343

kr. 249,00

2 på lager

Få styr på din syre-base-balance

kr. 249,00

Få styr på din syre-base-balance af Simonne Holm

I Få styr på din syre-base-balance får du viden om basisk kost og sund livsstil samt 185 lækre opskrifter til dagligdagen. Rens din krop. for toksiner og syre, og mærk forskellen. Få viden om, hvordan du sammensætter en kost, der renser og opbygger din krop med nemme og sunde opskrift til dagligdagen. Simonne Holm er plantebaseret kok, uddannet Alkaline ernæringscoach og står bag Alkaline Institute. Hun har især specialiseret sig i syre-base-balancen, som hun underviser og coacher i.

Hvorfor er syre-base-balancen vigtig?

Når vores kroppe er for sure er det typisk et symptom på dårlig kost. Derudover påvirker stress og bekymringer også kroppens niveau af sure. Det samme kan ske, hvis vi overbelaster kroppen gennem fysisk aktivitet i en lang periode. Det munder ud i en acceleration af syreproduktion og et svækket immunforsvar.

Hvis kroppen pH ligger på 7 eller under, så kan der være en række skadelige følger. I værste tilfælde kan man udvikle diabetes, dårlige nyrer, svage muskler, knogleskørhed og kræft. Andre mere mildere symptomer kan være sur mave, hovedpine, muskelspændinger, ømme muskler og led, sure opstød, træthed og indre uro.

Derfor er det vigtigt, at man tænker over sin livsstil heriblandt sin kost og stressniveau. Eksempelvis er kaffe surt, så når du drikker meget kaffe, kan det påvirke din syre-base-balance negativt. Du kan læse meget mere om basisk mad, samt hvilke fødevarer du skal undgå her. Man kan også drikke basisk, hydrogenrigt vand for at opretholde sin syre-base-balance. Læs mere om syre-base vand her.

Få styr på din syre-base-balance: pH-værdier i kroppen

Alle organer i kroppen har deres egen pH-værdi, fordi organet har en helt bestemt funktion. Mavesækkens pH-værdi er meget sur (pH 2-5), da saltsyren i mavesækken skal hjælpe med at nedbryde mad. Leverens pH-værdi mellem 5 og 6. Blodet derimod skal skal have en pH-værdi på 7,35 til 7,45. Blodets pH-værdi skal meget gerne forblive på det niveau, fordi det er bedst for kroppen. Det er altså et kompliceret system, som kroppen er i stand til at opretholde meget præcist, når vi giver den de rigtige forudsætninger. Det betyder, at vi skal tænke over, hvad vi spiser, og hvor meget vi belaster vores system fysisk og psykisk.

Del gerne
Vægt 0,5 kg
Lokation

1559

Stregkode

0730734788058

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Show Buttons
Hide Buttons