Outdoor filter

— rent vand på tur og rejse

Med dette outdoor filter kan du få en slurk af det fritløbende vand i naturen, som er fyldt med energi — helt uden at være nervøs for bakterier og parasitter.

Outdoor filteret er et stort sugerører, der filtrerer bakterier og protozoer fra det beskidte vand i eksempelvis bjergsøer og åløb, hvorved det omdannes til rent drikkevand. Den helt unikke og avancerede “hulfilter-teknologi” fanger mikroorganismerne, mens du suger, så kun det rene drikkevand kommer igennem.

 • Fjerner 99,9% af bakterier og vandbårne parasitter
 • Levetid i kapacitet: 1000 L.
 • Aktiv teknologi er mekanisk mikrofiltrering i en hul fibermembran
 • Kræver ingen strøm
 • Ingen BPA eller kemikalier
 • Nem at opbevare og transportere med tilhørende strop

kr. 99,00

Rent vand overalt med et outdoor filter

Et vandfilterstraw er til dig, der ind i mellem befinder dig på steder, hvor der ikke er direkte adgang til rent drikkevand. Om det er på en lang gåtur over den jyske hede eller hiking i de Østriske bjerge er lige meget. Med dette outdoor filter får du muligheden for at drikke vandet direkte fra de fritløbende åer, den højtliggende bjergsø — eller måske endda vandpytten ved siden af stien uden risiko for bakterier og vandbårne parasitter.

Hvordan anvendes dit outdoor filter?

Outdoor filteret anvendes i de situationer, hvor du ikke har adgang til friskt, rent drikkevand — det kan være på vandreturen, cykelturen eller ved camping i det fri.

Den er let at anvende:

 1. Hætten tages af i begge ender
 2. Placeres oprejst i vandet i 10 sekunder
 3. Tag fem hurtige slurke ved at suge ned i mundstykket
 4. Vand filteret tages op af vandet, og der pustes luft gennem mundstykke og filteret for at holde filteret rent og undgå tilstoppelse

Specifikationer

Levetid i kapacitet: 1000 L.

Aktiv teknologi: Mekanisk mikrofiltrering i en hul fibermembran

Fjerner 99,9% af følgende protozoer (vandbårne parasitter)

 • Giardia lamblia (giardiasis – en tarminfektion ved parasit)
 • Cryptosporidium parvum (cryptosporidiose – en tarminfektion ved parasit)

Fjerner 99,9% af følgende bakterier:

 • Salmonella
 • Shigella
 • Pseudomonas aeruginosa
 • Kolera
 • Campylobacter
 • E. coli

Andet

 • Kræver ingen strøm
 • Ingen BPA eller kemikalier
 • Nem at opbevare og transportere med tilhørende strop
 • OBS. Fjerner ikke klor

Mål: 22,9 cm. x 2,5 cm.

Vægt: 57 g.

FAQs

Kan outdoor filteret tåle frost?

Inden den tages i brug — JA!

Efter, den er taget i brug – NEJ! Fugten inden i dit filter fryser, når det udsættes for temperaturer under frysepunktet. Når vand fryser, udvides det, og derved opstår der en risiko for at filtret flækker. Det er derfor vigtigt, at den ikke udsættes for frost.

Tåler den en tur i opvaskemaskinen?

Nej, varmen fra opvaskemaskinen kan både skade det omkringliggende plastik og filtret. Ved rengøring renses den igennem med rent vand og efterlades til tørring med hætten af i begge ender.

Kan jeg drikke pool-vand med et outdoor filter?

Nej, det klor, der er i poolen fjernes ikke i et outdoor filter — det fjerner udelukkende bakterier og vandbårne parasitter.

Hvordan rengører jeg mit outdoor filter?

Efter brug, rengør du dit filter ved at puste luft tilbage i mundstykket, hvorved det resterende vand, som er fanget i filteret, kommer ud. Hvis du har adgang til rent vand, kan du suge noget ind i filteret og puste det ud igen. Giv det et par ryst og efterlad til lufttørring ved stuetemperatur med hætten af i begge ender.

Jeg oplever problemer med at suge vandet op — nogle tips?

Når filteret bruges for første gang, eller hvis filtret er helt tørt, tager det lidt længere tid at klargøre filtret. Derfor anbefaler vi, at du holder dit filter lodret ned i vandet, med vandet cirka halvvejs op ad filteret i 30 sekunder, før du suger. Dette vil gøre membranerne fugtige og derved gøre det lettere at suge vandet igennem.

Hvornår ved jeg, at mit filter ikke har mere levetid tilbage?

Vandflowet i dit filter vil gradvist blive mindre, og til sidst helt stoppe med at trække vand igennem, hvilket er indikatoren for endt levetid. Du risikerer altså IKKE at drikke forurenet vand! Levetiden kan forlænges ved at rengøre hver gang efter brug.

Hvor lang er levetiden?

Et outdoor filter kan rense 1.000 liter vand. Dette svarer til ca. ét års forbrug, såfremt du bruger den hver dag til alt det vand, du drikker. Bruger du den ikke så ofte, vil levetiden være meget længere.

Vægt 0,150 kg
Farve

Grøn, Blå

www.iwater.dk - outdoor filter
Outdoor filter
kr. 99,00 Vælg varianter