Ion børste

Med en ion børste vil du skabe energifyldte negative ioner i hud og lymfesystem. Resultatet er mere energi bedre væske cirkulation og smukkere hud.

kr. 299,00

www.iwater.dk Ion børste
Ion børste

kr. 299,00

Aktivering af hud og lymfesystem med ion børste som danner negative ioner til dit immunforsvar

Positive ioner tager vores energi, dræner kroppens immunsystem og efterlader kroppen energiforladt. Lymfesystemet er holdeplads for mange af kroppens affaldsstoffer, så derfor er en ion børste næsten uundværlig, hvis du gerne vil aktivere lymfesystemet og holde huden spændstig.

Væk din hud med en ion børste
Har du problemer med hud, bindevæv eller dit lymfesystem, er ion børsten effektiv til at lindre smerter, rødt og væskefyldt hud, uro i benene etc. Et par minutters daglig tørbørstning med denne ion børste, aktiverer du dit lymfesystem vil opleve at huden “vågner” – der kommer nyt liv i både over hud og underhud.
Har du smerter vil børsten afhjælpe dem, idet ion børsten skaber cirkulation så ophobet inflammation kan elimineres

Negative ioner
Træthed og smerter er det vi kalder for positive ioner og derfor vil man med en børste med negative ioner kunne afhjælpe smerter og dårlig cirkulation.

Bedre immunforsvar med ion børste og ioniseret vand
Når du bruger børsten er det altid vigtigt at drikke vand. Ønsker du at aktivere udrensningen og vedligeholde din krop med et bedre lymfesystem kan du drikke ioniseret basisk vand som er fyldt med negative ioner. Du vil med Ion børste og ved dagligt at drikke ioniseret vand kunne optimere hele lymfesystemt og undgå inflammation.

Et antiinflammatorisk liv handLer om at leve et liv hvor man forebygger inflammation i bindevævet 

 

Sådan gør du:
Børst med lette, blide cirkulerende strøg på huden i retning mod hjertet.  Undgå hals og ansigt.

Brug børsten om morgenen før bad, eller om aften hvor du måske har ømme ben, eller lige inden du skal i seng, så du kan mærke varmen. Effekten vil arbejde videre i mange timer efter du er færdig.

 

 

 

Vægt 0,9 kg
Lokation

1007

Upload Image...
Show Buttons
Hide Buttons