H2 Pure Inhale 150ml/min

— indånd dine antioxidanter og mærk forskellen

Den hurtigste måde at få masser af antioxidanter ved hydrogenterapi er ved, at man inhalerer hydrogen via H2 Pure Inhale. Mange mennesker rapporterer fantastiske resultater ved hydrogenterapi. Hurtig smerte- og betændelseslindring, normalisering af glukose- og kolesterolniveauer, reduceret træthed og udbrændthed samt generelt mere trivsel og bedre søvn etc.

De fleste danskere har brug for at effektivisere deres immunsystem ved at skabe flere sunde vogtere (antioxidanter), som kan udføre kroppens allervigtigste job – nemlig at bekæmpe frie radikaler. Hvis ikke de bliver stoppet, kan de medføre ubalance, infektioner og i værste fald 65 forskellige sygdomme.

Grøntsager, frugt og kosttilskud er gode antioxidanter, men de kan ikke måle sig med hydrogen, fordi molekylerne ofte er for store til at passere gennem cellevæggen. Derfor først skal ned i tarmen, hvor de kan omdannes til hydrogengas og dermed blive verdens mindste antioxidanter. For at immunforsvaret kan fungere optimalt, har kroppen brug for effektive antioxidanter. Måske mere end nogensinde har vi brug for antioxidanter til styrkelse af immunforsvaret.

  • Hydrogen er stærke antioxidanter med potentiale til forebyggende og vidtrækkende terapeutiske anvendelse.
  • Hydrogen er en bioaktiv gas, der i den menneskelige krop fungerer som et selektivt antioxiderende antiinflammatorisk antiapoptotisk signalgivende stof.
  • Hydrogeninhalering har vidt rækkende fordele, fordi det diffunderer hurtigt ind i væv og celler, samtidig hydrogen er en meget mild antioxidant, så vil det ikke forstyrre de metaboliske redoxreaktioner eller signalreaktive oxygenarter, som vi også har brug for.
  • Hydrogen er i stand til at levere den ekstra elektron, som de frie radikaler søger efter. Hydrogen kan neutralisere frie radikaler og oxidativ stress og på celleplan forvandle det til vand.

Indånding af hydrogen
Til inhalation er en 99.9% hydrogenkoncentration almindelig. Der findes hydrogenproducerende enheder, som kan producere fra ganske lidt til 1000 ml/min. Hvis vi sammenligner med din tarms optimale produktion på en god dag, skal du med en maskine på 200 ml/min inhalere 1 time for at opnå de 12 liter, som tarmene optimalt bør producere pr. dag.

Læs mere om, hvordan hydrogenterapi hjælper på en lang række sygdomme her.

Hydrogen er IKKE et lægemiddel. Hydrogen hjælper kroppen, på kroppens egene præmisser til at bringe cellen/organet tilbage i balance uden at forårsage større forstyrrelser.

DKK 12.995,00

www.iwater.dk - inhale hvid lille
H2 Pure Inhale 150ml/min

DKK 12.995,00

Delbetaling
431 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 12.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 431 kr. Samlede kreditomkostninger 2.514 kr. Samlet tilbagebetaling 15.509 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 12,53%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Hvad er hydrogenterapi?

Du har måske aldrig hørt om det, men hydrogenterapi er en helt ny og yders virksom terapiform, som siden 2007 har fået mere og mere opmærksomhed verden over. Hydrogen er stærke antioxidanter med potentiale til forebyggende og vidtrækkende terapeutiske anvendelse.

Hydrogenterapi er beskyttede mod neurodegenerative ændringer som hjernehindebetændelse forårsaget af traumatisk hjerneskade. Hydrogenterapi reducerer cerebrale ødemer ved at blokere proteiner og opretholde ATP-niveauerne. Hydrogen har dybtgående indvirkninger for hændelser, hvor hjerneskade som hjernerystelse, kronisk traumatisk encefalopati ellers kan være svære at afhjælpe. Mange mennesker rapporterer fantastiske resultater ved hydrogenterapi. Hurtig smerte- og betændelseslindring, normalisering af glukose- og kolesterolniveauer, reduceret træthed og udbrændthed samt generelt mere trivsel og bedre søvn etc.

En superkort lidt teknisk forklaring
Når vi skriver hydrogenterapi, mener vi rent faktisk molekylær hydrogen med den kemiske betegnelse H2. To hydrogenatomer som er en smagløs, En bioaktiv gas, der i den menneskelige krop fungerer som et selektivt antioxiderende antiinflammatorisk antiapoptotisk signalgivende stof.

Hydrogen inhalering har vidt rækkende fordele fordi det diffunderer hurtigt ind i væv og celler, og fordi hydrogen samtidig er en meget mild antioxidant vil det ikke forstyrre de metaboliske redoxreaktioner eller signalreaktive oxygenarter som vi også har brug for. På grund af sin store effektivitet og ”mangel” på bivirkninger har hydrogen potentiale til at kunne forebygge og healing.

H2-150 inhalatoren producerer H2 ved hjælpe at single elektrolyseteknologi

Destilleret eller demineraliseret vand tilføres maskinens hydrogengenerator, og maskinen deler herefter hydrogen og oxygen. En slange monteres på hydrogen udtaget, og du kan i rolige omgivelser inhalere den rene H2, men du læser en bog eller ser fjernsyn.

H2 Pure Inhale 150ml/min til hydrogenterapi i eget hjem

Hydrogeninhalator leveres med den nyeste SPE-teknologi.
Hydrogen output på 150 ml/min.

Product specifikationer

Produkt navn Hydrogen inhalator H2 pure inhale
Hydrogen koncentration 99.999%
Hydrogen flow 150 ml/min
vægt 1KG
Vandtank  250 ml demineraliseret vand
Voltage 220v/50Hz
Strøm forbrug 80W
Dimensioner 120*120*170 mm

 

Læs mere her om, hvordan du kan leje H2 Pure inhale 150Ml/min
Vægt 6 kg
Upload Image...
Show Buttons
Hide Buttons