Hvordan kan hydrogen bruges til sport og præstation?

Hydrogenrigt vand med masser af antioxidanter kan booste nedbrydelsen af den oxidering og inflammation, som kroppen har været udsat for under træning. H2 vil angribe den akkumulerede mælkesyre, være med til at forbedre og forkorte din restitutionstid og booste din præstation.

Hydrogenrigt vand kan optimere din fysiske præstation fordi:

  • Vandmolekyleklyngerne mindskes, og vandet er derfor nemmere at drikke. Det betyder, at kroppen hydreres mere effektivt — du kan altså drikke mere vand hurtigere
  • Vandet har en basisk pH-niveau, som hurtigere kan neutralisere mælkesyre
  • Hydrogenrigt vand kan afhjælpe skader og mindske muskeltræthed
  • Jo mere H2, du har i kroppen, jo længere kan du performe

Restitution er en af de vigtigste faktorer, når du arbejder på en bedre fysisk præstation. Når du restituerer, giver du kroppen tid og næring til at samle styrke og blive endnu stærkere. H2 har derudover evnen til at skabe hurtigere genopretning fra skader, der normalt ville tage måneder. Når det oxidative niveau i blodet stiger, bidrager det til muskelskader, muskelbrud, træthed og ømhed. Hydrogenrigt vand og hydrogeninhalering kan derfor reducere muskelømhed, træthed samt optimere genopretning fra skader. Læs mere om, hvordan du kan bruge hydrogen til at booste din præstation.

Andre spørgsmål og svar om Præstation og sport

Ingen andre spørgsmål og svar for dette emne