Bliv Affilliate

Vi er netop trådt ind i et nyt og spændende år 2023, hvor vores fokus på at sprede vandbudskabet vil træde meget mere i karakter.

Fokus på det intelligente vand — og hvilke helt unikke mirakler, det kan bidrage med til vores sundhed, glæde, immunitet og lyst til livet — det er vores mission. Bliv affiliate i år.

Måske du vil være med?

Ud over det er vores mission at sprede bevidsthed og kendskab og livsændringer med at drikke og/eller inhalere hydrogenrigt vand, så ser vi også en tendens til, at vi er nødsaget til at støtte og hjælpe hinanden — og bidrage med de ekspertiser, vi hver især har og kan.

Derfor er vores vision at indgå flere affiliate aftaler med både store og mindre virksomheder, der kan se fordelene ved, at vi skal drikke mere vand med antioxidanter.

Så måske du er behandler, afholder workshop o.lign, hvor dine kunder også ønsker at leve sundere og få et bedre liv. Hvis du kan se en win-win ved, vi laver en affiliate aftale med dig på vores produkter. Således, at for hver gang du henviser til vores produkter, og der sker et køb — så tjener du selv penge. Uden at skulle gøre noget.

Bliv affiliate — ud over du tjener penge ved at sælge vores produkter, så ønsker vi også at lave en artikel om dig og dit firma. Denne artikel vil bruges på vores blog og SoMe og med direkte links og henvisninger til dine salgskanaler. Denne artikel er du også velkommen til at anvende og linke til fra din hjemmeside mm.

Disse aftaler skræddersyes individuelt til hver virksomhed og varer typisk 8-12 mdr.

Kontakt os på hej@iwater.dk eller på tlf. +45 24 60 50 20

Register

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.