Himalaya salt 600g

Brug Himalaya salt sammen med din Chanson ioniseringsmaskine, og få glæde og gavn af saltets mere end 80 essentielle alkaliske/basiske mineraler. Fordelene er mange;

  • indeholder 84 kendte alkaliske/basiske mineraler (alm. køkkensalt indeholder KUN natriumklorid og tilsat jod)
  • udrenser affaldsstoffer og tungmetaller
  • støtter stofskiftet
  • forbedrer fordøjelsen
  • afbalancere syre base balancen
  • mindsker f.eks. psoriasis

 

kr. 39,00

himalayasalt
Himalaya salt 600g

kr. 39,00

Himalaya salt 600g

Hvad er Himalaya salt, og hvorfor skal jeg bruge det?

For mange millioner af år siden udtørrede en hed og ubarmhjertig sol langsomt urhavene på vores planet. Da jorden langsomt hævede sig over urhavet i Himalaya og blev til de kendte kilometerhøje bjerge, blev saltet presset sammen i årer af rent krystalsalt. I over 250 millioner år har saltet ligget uberørt hen og uden menneskelig påvirkning indtil nu. Derfor siges det at være det reneste salt der findes.

Himalaya salt har sin fine lyserøde farve pga. dets indhold af over 80 essentielle mineraler. Det udvindes ved at det hugges ud af bjerget, knuses til mindre stykker og sigtes. Det bevarer derved alle de basiske mineraler (modsat alm. raffineret bordsalt, som indeholder nærmest ingen mineraler), som gør saltet fantastisk til både madlavning og til brug i badet. Disse mineraler er meget små, ioniske og vandopløselige, hvilket gør dem i stand til at blive optaget af kroppens celler, som har gavn af mineralerne. Mineralerne kan absorberes og anvendes af kroppen gennem bade eller ved at tilføre saltet til din daglige madlavning, hvorved kroppen optager mineralerne.

Himalaya salt har længe været kendt for dets renhed, høje næringsværdi og dets terapeutiske og healende egenskaber, lige fra ømme muskler til øget cirkulation og til at udtrække giftige/skadelige stoffer er blot nogle af de gode egenskaber, som der er ved at bruge Himalaya salt.

Hvordan kan jeg bruge Himalaya salt i hverdagen?

Du kan starte dagen med at putte 1 Himalaya sten i kurven på din Chanson ioniseringsmaskine og lade vandet køre 5-10 sek. før du fylder et glas med vandet, som nu er fyldt med de mange mineraler, og så drikke det. Husk blot at tage stenen op igen, og lad den tørre. Kør herefter maskinen kort igennem på filtreret vand for at rense maskinen.

Har du en Violet eller Eden, har du ikke mulighed for at putte stenen ind i maskinen. Men du kan i stedet tappet det ioniserede vand på normal vis, putte en Himalaya Sten ned i glasset, og vente et par minutter, røre rundt i vandet, og herefter drikke vandet.

På den måde kan du vedligeholde kroppens elektrolytiske balance samtidig med at du får glæde af Himalaya saltets mange mineraler.

Men Himalaya salt kan også bruges til at lave stærk syrevand i Chanson Max, Revolution eller den nye Royal ioniseringsmaskine…

Som den eneste producent i verdenen bruger Chanson ikke kemiske stoffer til at lave syrevand, da vi ikke mener at kunne stå inde for at disse stoffer ikke ender med også at komme i dit drikkevand. Derfor har Chanson udviklet metoden med at tilsætte Himalaya salt til at lave syrevand.

Ved at tilsætte 1 Himalaya saltsten i din Chanson Max ioniseringsmaskine kan du lave stærk syrevand ( fra 2,7 til 3,3 pH) som du kan bruge til f.eks. rengøring, pletfjerning men ikke mindst også til hudpleje, behandling af sår og rifter. Selvom din maskine har et program til at lave stærk syrevand, så kommer det også helt an på hvordan vandet er i det område du bor i. Hvis vandet er meget kalkrigt, kan maskinen have meget svær ved at producere ph-værdierne omkring 3 og 2, men ved at tilføre Himalaya saltet i maskinens kurv, kan man lettere sænke pH-værdien.

Se her hvordan du tilføjer salt

 

Vægt 0,525 kg
Lokation

1002

Upload Image...
Show Buttons
Hide Buttons