Molekylær hydrogen kan forbedre din søvn

Hydrogen bedre søvn - iwater.dk

Hydrogen har vist evnen til at stimulere vores parasympatiske nervesystem og dermed hjælpe os til at slappe af. Der er meget, der tyder på, at hydrogen derfor kan forbedre søvnkvaliteten. Det har en lang række iWater-kunder mærket på egen krop.

Alt for mange mennesker kæmper med dårlig eller manglende søvn i det moderne samfund. Stress og dårlig livsstil har en stor indflydelse på hvor godt og hvor længe, vi sover. Det har metaboliske, immunologiske og kognitive konsekvenser, der kan resultere i diverse sygdomme og reduceret levetid. Nyt amerikansk ph.d. forskningsstudie indikerer, at molekylær hydrogen kan hjælpe det moderne menneske til mere og bedre søvn. Se hele studiet her.

Andre nyere forskningsforsøg viser, at hydrogen kan hjælpe med at reducere den sympatiske nerveaktivitet, og dermed berolige stressniveauet. Samtidig kan hydrogen stimulere din parasympatiske nervesystem og hjælpe dig med at slappe af. Det er medvirkende til, at hydrogen hjælper kroppen til at komme ned i gear og opnå en bedre og længerevarende søvn.

Hydrogen hjalp Søren af med søvnapnø

iWater-kunden Søren Bo Sørensen har selv oplevet på egen krop, hvad hydrogen kan gøre for søvnen. Han led af svær søvnapnø i flere år. En savnapnø, der var så voldsom, at han begyndte at sove med en CPAP-maskine. Den registrerede intet mindre end 27 apnø i timen, altså 27 gange i timen, hvor Søren stopper med at trætte vejret.

”Søvnapnøen gjorde, at jeg var træt altid. Jeg var udbrændt nærmest, jeg havde ingen energi. Hvis jeg skulle læse, blev jeg nødt til at stå op, for hvis jeg satte mig med en bog, så var det helt sikkert, at jeg faldt i søvn efter fire linjer,” fortæller Søren.

Men da Søren begynder at drikke hydrogenrigt vand og inhalere hydrogen, så sker der pludselig noget med den ellers vedholdende søvnapnø. Når han vågnede om morgenen kunne han se en fald i mængden af apnø. Til sidst var hans apnø så godt som forsvundet, han kunne stoppe med at bruge sin CPAP -maskine, og hans søvn er nu helt normal. ”Nu har jeg det fantastisk med søvn. Jeg kan godt sidde og se fjernsyn uden at sove, og jeg kan sidde og læse.”

”Alt vand, jeg drikker hjemme, er hydrogenrigt vand fra en Chanson MAX maskine. Når jeg er på arbejde, drikker jeg vand fra en On The Go-flaske. Der drikker jeg typisk 1 til 1 1/2 liter i løbet af en arbejdsdag. Når jeg inhalerer hydrogen, så er det 200 ml/timen i tre timer. Jeg lægger mig til at sove med hydrogenmaskinen sat til og næsekatedret i, så tager jeg den ud i løbet af natten, hvis jeg alligevel vågner,” fortæller Søren.

Se hele interviewet med søren her

Medarbejdere fik 20% bedre søvn

Andre, der har oplevet, hvordan hydrogen har hjulpet på søvnen, er deltagerne i iWaters seneste forsøg. Her drak 14 medarbejdere hydrogenrigt vand i to måneder og fik i gennemsnit 20,4% bedre søvn. Alt de forandrede ved deres livsstil var, at de begyndte at drikke 2 liter hydrogenrigt vand om dagen. De fik taget en DoloTest® før og efter forsøgsperioden. Testen viste ikke blot, at deres søvn var forbedret med hele 20%, men også at de havde mere energi, bedre humør og færre smerter. ­

2 kommentarer til “Molekylær hydrogen kan forbedre din søvn

Skriv et svar