Derfor styrker sundt og surt vand dit hår

Sundt hår

Mange har oplevet den fantastiske følelse af en tur i havvandet. Man kan næsten mærke, hvordan ens hud og hår bliver helet af det brusende vand. Det er der en god grund til!

Det meste havvand har en naturlig pH på omkring 6 – det er altså både surt og salt. Surt vand har en helende effekt på kroppen – det hæmmer bakterier og aktiverer huden til at øge sin produktion af nye celler. Derfor er syrevand helt fantastisk til at booste ens hår og hud og komme af med hud- og hovedbundsgener samt få flottere og sundere hår.

Sundt hår kommer fra en sund krop med et stærkt immunforsvar

Hår er som græsset på græsplænen. Hår er afhængig af den muld, som det gror i. Derfor vil din grundlæggende sundhed og overskud af antioxidanter være afgørende for din hårvækst og hårets manglende vækst, og hvornår det bliver gråt. Når din krop er sund og stærk, får de nødvendige vitaminer og mineraler, så har du overskud i immunforsvaret. Det vil vise sig i dit hår!

Håret er nemlig en ekstra luksus for kroppen – derfor vil det hurtigt vise sig i dit hårpragt, hvis din krop er presset. Den bedste måde at få smukkere og stærkere hår, er derfor at skabe en sund grobund. Det kan man blandt andet gøre ved at drikke hydrogenrigt vand, som vil booste din krop med masser af kraftige antioxidanter.

Syre-base-balancen

Udover at skabe sundhed indvendigt, kan du også bruge vand til at hjælpe dit hår på andre måder. Her er det altså blandt andet syrevand, som har en helt fantastisk effekt på både hud og hår. Som nævnt, så vil det stimulere cellerne til at producere nye, stærke celler. Derudover vil det naturligt lukke hårene, gøre dem mere modstandsdygtige og forhindre knækkede hår og spaltede spidser.

Det danske vand er nemlig meget basisk og vil derfor udtørre dit hår. Det kan du afhjælpe ved at give dit hår syrevand. Det kan man eksempelvis gøre med en Acidic Ionizer eller ved at producere syrevand på sin Chanson-maskine. Hvis man har større problemer med hud, hovedbund eller hår, skal vandet være særligt surt, og skal derfor produceres i en ioniseringsmaskine. Hvis du blot vil booste dit hår og hovedbund, så kan du bruge en Acidic Ionizer, der producerer mildt syrevand.

Surt vand har på nogle måder den samme effekt som balsam. Begge lukker hårene, beskytter det og gør det nemmere at rede ud. Men som navnet antyder, så lægger balsam sig uden på håret, hvor surt vand får håret selv til indvendigt at trække sig sammen og runde sine kanter.

Denne bog giver dig de bedste råd til basisk livsstil

Mange kunder oplever stærkere, kraftigere hår

Hos iWater får vi masser af skønne historier om kunder, der har fået kraftigere og stærkere hår af at drikke hydrogenrigt vand, inhalere hydrogen eller benytte sig af syrevand. Håret bliver kraftigere, der kommer mere af det – og de grå hår bliver sågar reduceret! Stifter af iWater Mette-Marie Linding har selv prøvet effekten af hydrogen og syrevand på sit hår.

”Tidligere havde jeg alt for ofte tørhed og tørre irriterende pletter i hovedbunden – jeg kaldte dem mine stressknopper, og de var meget generende. Da jeg købte en Chanson ioniseringsmaskine, begyndte jeg at drikke basisk vand med antioxidanter. Jeg læste, at selvsamme maskine kan lave syrevand, så jeg begyndte at bruge syrevand i håret som et efterskyl. Det har gjort, at jeg aldrig længere oplever tørre og kløe i hovedbunden. Mit hår er blevet langt kraftigere, og der er næsten ingen grå hår tilbage – og så taber jeg næsten aldrig et hår. Det er som om, at alle hårrødderne har udviklet et mere fast og sikkert rodnet.”

Læs også hvordan Bente kom af med sin psoriasis ved hjælp af syrevand

Sanne på 80 fik ikke blot fik mere energi, men også kraftigere hår med hydrogen!

Skriv et svar