PF-207 Supplerende forfilter Abonnement

Vil du være sikker på at du og din familie indtager rent drikkevand, som er renset for de urenheder/mikroorganismer der måtte være i vandet, ja så er dette filtersystem lige noget for dig.

Dette PF-207 filtersystem er lavet med kokosnøddeskaller, og kan filtrere kemikalier og forureninger helt ned til 0,5 mikron i størrelsen, og stadig tillade de nødvendige mineraler at kommer med i drikkevandet.

Fra: kr. 1.660,00 / år

Ryd
P-7000
PF-207 Supplerende forfilter Abonnement

Rent drikkevand med PF-207 Filtersystem 

Vil du være sikker på at du og din familie får super rent drikkevand, som er renset for de urenheder/mikroorganismer der måtte være i vandet, ja så er dette filtersystem lige noget for dig.

Dette PF-207 filtersystem er lavet med kokosnøddeskaller, og kan filtrere kemikalier og forureninger helt ned til 0,5 mikron i størrelsen, og stadig tillade de nødvendige mineraler at kommer med i drikkevandet.

At have rent drikkevand er ikke en selvfølge, men i Danmark er vi heldige at have så rent drikkevand, at vi kan hente det direkte op fra undergrunden. Men desværre har tidens industrielle udvikling gjort, at vi ikke længere kan være sikre på, at vores postevand er så rent som vi troede. Der kommer flere og flere oplysninger frem til offentligheden om at vores grundvand desværre indeholder flere uhensigtsmæssige stoffer end vi gik rundt og troede. Det er især pesticidrester som der forefindes i flere og flere kommunale vandværker, og der er også undersøgelser som viser at selv unge skoleelever ophober f.eks. Round-up i deres urin.

Filteret er lige til at sætte foran din Chanson ioniseringsmaskine (mellem vandhanen og maskinen), og er let at montere og at udskifte efter 12 mdr. med et nyt erstatningsfilter. Filteret kan ligeledes bruges uden en ioniseringsmaskine men ved en seperat vandhane. Du kan bestille den medhørende vandhane via linket her.

Nanoteknologi med sølvmembran

  • Nanoteknologi med sølvmembran filtrerer vandet for bly, kviksølv, aluminium, cadmium og andre tungmetaller
  • Fjerner op til 99% mikroorganismer
  • Fjerner klor og lugte
  • Fjerner VOC (flygtige organiske forbindelser)
  • Filteret er SGS testgodkendt til NSF42 certificeret drikkevand

Patenteret twist-lock og anti-lækage teknologi

Hurtig og nem installation. Ikke nødvendigt at frakoble vandet ved filterskift

Er fantastisk sammen vores ioniseringsmaskiner, hvor du får det reneste og sundeste vand, når du kombinerer disse med hinanden.

Læs mere om f.eks. vores Chanson Max HER

Specifikationer:

Dimensioner

116mm bred x 335mm høj.

Vægt

2,8 kg

Filterliv

8000 L eller maks 12 måneder

Flow

5,8 L pr. min.

Temperaturer

4,4 – 39 grader

Vandtryk

25 – 125 PSI

Forholdsregler

Må ikke udsætte for direkte sollys eller høje temperaturer. I uåbnet/forseglet tilstand kan filteret holde i 10 år. Ved anbrudt emballage bør filteret straks bruges for bedst mulig filtration.

Del gerne
Vægt 2,1 kg
Hyppighed

Månedlig, Kvartal, Årlig

Show Buttons
Hide Buttons