3 stk. Sprayflaske (100 ml)

Sprayflaske til naturlig hudpleje

Har du lyst til at afprøve hydrogenrigt syrevand med pH 5,5, skal du vælge denne sprayflaske. Syrevand i sprayflaske pH 5,5 (100 ml) er naturlig hud- og hårpleje. Sprayflasken kan du have syrevand stående på badeværelset lige klar til at spraye dit ansigt med i forbindelse med din almindelige ansigtsplejerutine.

BEMÆRK! Dette er en tom sprayflaske.

 

kr. 49,00

3 stk. Sprayflaske (100 ml)

kr. 49,00

Sprayflaske til hydrogenrigt syrevand (100 ml)

Flasker til genfyld af naturlig hudvenlig hydrogenrigt syrevand pH 2,5 – 5,5 med antioxiderende effekt. Opbevar dit syrevand i sprayflasken 100 ml.

Har du lyst til at afprøve syrevandet med pH 5,5, skal du vælge denne sprayflaske.
Denne sprayflaske giver dig mulighed for at have syrevand stående på badeværelset lige klar til at spraye dit ansigt med i forbindelse med din almindelige ansigtsplejerutine.

BEMÆRK! Dette er en tom sprayflaske.

Derfor er sundt og surt vand genialt til dit hår

Mange har oplevet den fantastiske følelse af en tur i havvandet. Man kan næsten mærke, hvordan ens hud og hår bliver helet af det brusende vand. Det er der en god grund til!

Det meste havvand har en naturlig pH på omkring 6 – det er altså både surt og salt. Surt vand har en helende effekt på kroppen – det hæmmer bakterier og aktiverer huden til at øge sin produktion af nye celler. Derfor er syrevand helt fantastisk til at booste ens hår og hud og komme af med hud- og hovedbundsgener samt få flottere og sundere hår. Det lukker naturligt hårene, gør dem mere modstandsdygtige og forhindrer knækkede hår og spaltede spidser.

Vandet fra hanen eller bruseren er til gengæld er meget basisk og vil derfor udtørre dit hår og slide på det. Det kan du også afhjælpe ved at give dit hår syrevand. Læs meget mere, om hvorfor syrevand er så godt til hud og hår.

se vores ioniseringsmaskiner, der kan lave syrevand her

Chanson Max PLUS

Chanson Max PLUS ioniseringsmaskine gør det muligt at producere naturligt ioniseret, basisk vand af højeste kvalitet, som er fyldt med antioxidanter grundet indholdet af molekylært hydrogen (H2) i vandet. Max PLUS kan stå på bordet ved siden af vasken eller hænge på væggen.

Chanson Revolution

Chanson Revolution er perfekt til den store familie, institution eller arbejdsplan. Den kan levere ioniseret, hydrogenrigt vand til mange mennesker i en fart. Revolution ioniseringsmaskinen kan desuden køre hele dagen uden problemer!

Da Chanson Revolution er den kraftigste maskine af dem alle, anbefaler vi den altid til professionelt brug. Med Revolutions 9 titaniumplader sikrer du en høj kvalitet af antioxidanter i vandet, selvom vandflowet er højt. Revolution kan monteres direkte på din vandhane eller direkte på koldvandsindløbsslangen under vasken.

Chanson Max Lite 3

Chanson Max Lite 3 er en lille fornuftig ioniseringsmaskine, som passer til den lille husstand, hvor der er tid til at vente på at det gode basiske vand. Det elegante design passer perfekt på køkkenbordet, som hvilken som helst anden køkkenmaskine. OBS. Grundet færre plader har Max Lite en mindre ydeevne. Det vil sige, at du i områder med meget hårdt vand, kan have svært ved at producere ioniseret vand med en pH-værdi under 5 og over 9,5. Det er ikke umuligt, men det kræver, at man regelmæssigt afkalker. Har du hårdt vand i vandhanen? Se da modellerne Royale og Max Plus med 7 platinbelagte titaniumplader eller Revolution, som har 9 store platinbelagte titaniumsplader, og derfor mindre sårbare over for hårdt vand.

Del gerne
Vægt 0,15 kg
Show Buttons
Hide Buttons