Personlig rådgivning m. Mette-Marie

Personlig rådgivning og vejledning med CEO Mette-Marie Linding

Når vi først har fået åbnet vores øjne for nysgerrigheden af hvorledes vand kan gøre en forskel i vores liv –
så kan det samtidig have svært ved at overskue hvilke produkter og hva der er bedst for ens helbred her og nu.
Derfor ønsker vi – at du køber lige nøjagtig det eller de produkter der støtter dig bedst muligt. Og da vi alle er unikke kan du måske have brug personlig rådgivning.
Mette-Marie er vores omvandrende leksikon, læs mere her... Hendes ekspertise og erfaring som Vandsommelier igennem 8 år og kombineret med evidens baseret data igennem årene og  samtidig en følelse af at blive mødt – set og hørt i den udfordring du har.

Mette-Marie er uddannet/erfaring indenfor:

 • 30 års erfaring indenfor sundhed
 • Bachelor i sundhedsvidenskab
 • Kropsterapeut
 • Chok/traume terapeut
 • NLP Psykoterapeut
 • Haft egen klinik, Be You, 2002-2014 sundhedsforbyggelse, formidling, forskning  og recovery af syge mennesker (i dag – biohacking)
 • Undervisning og formidling i sundhed hos virksomheder private som offentlige, organisationer & privatpersoner
 • Innovativ, forskning og nysgerrig på optimering af det hele menneske
Send Mette-Marei en E-mail med dine oplysninger og hun kontakter dig inden for få dage.mml@iwater.dk

Er du blevet nysgerrig på vand og sammenhængen mellem vand. Vi skriver at vand kan indeholde antioxidanter fordi fordi vand bliver basisk og hydrogenrigt. vi skriver at vand kan forbedre din sundhed sundhed og hvordan hydrogenrigt vand allerede har gjort en forskel hos mange af vore kunder.
Men kan produkterne fra iWater også gøre en forskel i dit liv? Det vil vi gerne hjælpe dig med?


Hydrogen er en ny og innovativ terapeutisk værktøj og kan bruges som intravenøs C-vitamin terapi det er blot langt billigere, og kan anvendes hver dag døgnet rundt.Hvert glas af vand med aktivt hydrogen vil skylle vores kroppe med trillioner af brint molekyler. Og H2 er et effektivt molekyle til neutralisering af kroppens frie radikaler i kroppen.
Hydrogen terapi er en sikker terapi hvor der ikke er nogen øvre grænse for brug. Jo mere vand du drikker med hydrogen jo bedre, især hvis du har haft alvorlig fysiske udfordringer og har brug for at vende tingene rundt hurtigt
Og der er ingen toksicitet i H2 fordi biprodukt af fri radikal-neutraliserende reaktion er vand. Hvert H2 molekyle vil neutralisere 2 hydroxylradikaler i to molekyler og skabe H2O hydrating i dine celler. Hydrogenrigt vand ved en koncentration på 1,6 mg/l hydrogen ville have flere “antioxidant” molekyler end 100 mg C-vitamin, da der er flere samlede molekyler i 1,6 mg af hydrogen sammenlignet 100 mg vitamin C.

Vi ved det er nyt og det kan være svært at overskue hvilke produkter som vil kunne hjælpe dig bedst. Og dette sat op imod dine sundhedsmæssige og helbredsmæssige udfordringer og ønsker som du ønsker at få afhjulpet,  har vi nu gjort det muligt for dig at booke en tid hos Mette-Marie Linding som i 30 år har arbejdet med sundhed og de seneste i 9 år udelukkende med sundhedsoptimering via hydrogenrigt vand, basisk vand og hydrogen inhalering.

Derfor sidder Mette-Marie Linding klar til også at hjælpe dog – vejlede dig… til at du også kan finde frem til nøjagtig dét eller de produkter, som vil kunne støtte dig bedst muligt. Og da vi alle er unikke – så er individuel rådgivning det mest optimale.
Mette-Marie er vores omvandrende leksikon, læs mere her... Hendes ekspertise og erfaring som Vandsommelier igennem 9 år og kombineret med evidens baseret data indsamling igennem årene. I et møde med Mette-Marie Linding vil du føle dig mødt i det som måske er svært og Mette-Marie vil støtte og vejlede dig til valg af produkter fra iwater men hun er samtidig heller ikke bange for at henvise til andre behandlingsformer og eller fremskaffe den forskning dokumentation, som du måske har brug for.

Mette-Marie er uddannet/erfaring indenfor:

 • 30 års erfaring indenfor sundhed
 • Bachelor i sundhedsvidenskab
 • Kropsterapeut
 • Chok/traume terapeut
 • NLP Psykoterapeut
 • Haft egen psykoterapeutisk og kropsterapeutisk klinik fra  2002-2014 og faciliteret jobcentrene omkring recovery af langtidssygemeldte personer. Og dette kombineret med formidling, forskning og biohacking.
 • Undervisning og formidling i sundhed hos virksomheder private som offentlige, organisationer & privatpersoner
 • Innovativ, forskning og nysgerrig på optimering af det hele menneske
Så er der alt at vinde…
Book en samtale her mml@iwater.dk
Del gerne

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Show Buttons
Hide Buttons