Personlig rådgivning m. Mette-Marie

Personlig rådgivning og vejledning m. Mette-Marie Linding

Når vi først har fået åbnet vores øjne for nysgerrigheden for, hvordan vand kan gøre en forskel i vores liv — så kan det samtidig være svært ved at overskue, hvad der er bedst for ens helbred her og nu.

Derfor ønsker vi, at du køber lige nøjagtig det eller de produkter, der støtter dig bedst muligt. Da vi alle er unikke, kan du måske have brug personlig rådgivning.
Mette-Marie er vores omvandrende leksikon. Hendes ekspertise og erfaring som vandsommelier igennem 10 år og kombineret med evidensbaseret data igennem årene, sikrer dig en personlig og professionel rådgivning til, hvordan du kan få det bedre.

Mette-Marie er uddannet i og har erfaring inden for:

 • 30 års erfaring inden for sundhed
 • Bachelor i sundhedsvidenskab
 • Kropsterapeut
 • Chok/traumeterapeut
 • NLP Psykoterapeut
 • Haft egen klinik, Be You, 2002-2014 sundhedsforbyggelse, formidling, forskning og recovery af syge mennesker (i dag: biohacking)
 • Undervisning og formidling i sundhed hos virksomheder private som offentlige, organisationer & privatpersoner
 • Innovativ, forskning og nysgerrig på optimering af det hele menneske
Send Mette-Marie en mail med dine oplysninger på mml@iwater.dk.

En personlig rådgivning til dig, der ønsker at optimere din sundhed

Er du blevet nysgerrig på vand og sammenhængen mellem vand? Personlig rådgivning er til dig, der ønsker at få unik vejledning til, hvad vand og hydrogen kan gøre for dig. Vi skriver, at vand kan indeholde antioxidanter, fordi vand bliver basisk og hydrogenrigt. Vand kan forbedre din sundhed, og hvordan hydrogenrigt vand allerede har gjort en stor forskel hos mange af vores kunder. Det kan du blive klogere på med en personlig rådgivning.
Men kan produkterne fra iWater også gøre en forskel i dit liv? Det vil vi gerne hjælpe dig med?


Hydrogen er et nyt og innovativt terapeutisk værktøj og kan bruges som intravenøs C-vitamin terapi. Det er blot langt billigere, og kan anvendes hver dag døgnet rundt. Hvert glas af vand med aktivt hydrogen vil skylle vores kroppe med trillioner af brintmolekyler. H2 er et effektivt molekyle til neutralisering af kroppens frie radikaler i kroppen. Hydrogenterapi er en sikker terapi, hvor der ikke er nogen øvre grænse for brug. Jo mere vand, du drikker med hydrogen, jo bedre. Især hvis du har haft alvorlig fysiske udfordringer og har brug for at vende tingene rundt hurtigt… Og der er ingen toksicitet i H2, fordi biprodukt af fri radikal-neutraliserende reaktion er vand. Hvert H2-molekyle vil neutralisere 2 hydroxylradikaler i to molekyler og skabe H2O hydrating i dine celler. Hydrogenrigt vand ved en koncentration på 1,6 mg/l hydrogen ville have flere antioxidante molekyler end 100 mg C-vitamin, da der er flere samlede molekyler i 1,6 mg af hydrogen sammenlignet 100 mg vitamin C.

Vi ved, det er nyt og det kan være svært at overskue hvilke produkter, som vil kunne hjælpe dig bedst. Derfor er det muligt for dig at booke en tid hos Mette-Marie Linding, som i 30 år har arbejdet med sundhed og de seneste i 9 år udelukkende med sundhedsoptimering via hydrogenrigt vand, basisk vand og hydrogeninhalering.

Derfor sidder Mette-Marie Linding klar til også at hjælpe og vejlede dig, så du også kan finde frem til nøjagtigt dét eller de produkter, som vil kunne støtte dig bedst muligt. Da vi alle er unikke — så er individuel rådgivning det mest optimale.

Sundhedserfaring gennem 30 år

Mette-Marie er vores omvandrende leksikon. Hendes ekspertise og erfaring som vandsommelier igennem 9 år og kombineret med evidens baseret data indsamling igennem årene. I et møde med Mette-Marie Linding vil du føle dig mødt i det, som måske er svært, og Mette-Marie vil støtte og vejlede dig til valg af produkter fra iWater. Samtidig kan hun også henvise til andre behandlingsformer og eller fremskaffe den forskningsdokumentation, som du måske har brug for.

Mette-Marie er uddannet/erfaring inde for:

 • 30 års erfaring inde for sundhed
 • Bachelor i sundhedsvidenskab
 • Kropsterapeut
 • Chok/traumeterapeut
 • NLP Psykoterapeut
 • Haft egen psykoterapeutisk og kropsterapeutisk klinik fra  2002-2014 og faciliteret jobcentrene omkring recovery af langtidssygemeldte personer. Dette er kombineret med formidling, forskning og biohacking.
 • Undervisning og formidling i sundhed hos virksomheder private som offentlige, organisationer & privatpersoner.
 • Innovativ, forskning og nysgerrig på optimering af det hele menneske
Book en samtale med personlig rådgivning på mml@iwater.dk.
Del gerne

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Show Buttons
Hide Buttons