P-3000 kalkfilter abonnement

Reducer kalkindholdet i dit drikkevand med 50%

Brug filteret alene eller sammen med andre filtre i Chanson PF-serie.

  • Et P-3000 tilter vil sikre cirka 50% kalkreduktion i dit drikkevand.
  • P-3000 filteret bruger helt naturligt harpiks til absorbering af kalken fra dit drikkevand.
  • Dette er et abonnement, hvor du sparer 10%

Læs meget mere om rent drikkevand her.

kr. 395,00 / år

PF-203
P-3000 kalkfilter abonnement

kr. 395,00 / år

Reducer kalkindholdet i dit drikkevand med ca 50%

Brug P-3000 filteret alene eller sammen med andre filtre i Chanson PF-serie.

  • Et P-3000 tilter vil sikre cirka 50% kalkreduktion i dit drikkevand.
  • P-3000 filteret bruger helt naturligt harpiks til absorbering af kalken fra dit drikkevand.
  • Spar 10% med abonnement

Kan jeg gøre noget for at drikke sundere og bedre vand?

Her er svaret et rungende ja!

Faktisk er der flere meget håndgribelige ting, du kan gøre:

Vandfilter: Med et vandfilter, enten direkte monteret på dit armatur eller i en vandkande, kan du filtrere dårlige stoffer fra vandet. Et vandfilter vil gøre dit drikkevand mere rent.

→ Ioniseringsmaskine: Med en ioniseringsmaskine fra Chanson kan du omdanne drikkevandet fra hanen til hydrogenrigt vand. Det betyder, det skadelig nitrat og fosfat udledes og de gavnlige mineraler som magnesium, kalium, calcium og natrium forbliver i vandet, samtidig med at der vil være antioxidanter (H2) i vandet — og det er godt for vores krop. Samtidig ændrer ioniseringsmaskinen pH-værdien i vandet, drikkevandet bliver mere basisk. Det er godt, da mange mennesker har en livsstil med for syredannende fødevarer.

Hvad indeholder vand?

Når du tager et glas vand fra hanen, indeholder det fra naturens side mange forskellige mineraler, men desværre også andre ting, som har vist sig skadelig for kroppen. Det kan et filter P-3000 rense ud af dit vand. Dette filter er effektivt og sørger for at rense de skadelige elementer ud af vandet og bibeholde alle de gode ting i vandet.

→ Vigtige mineraler og salte fra de jordlag, hvor grundvandet indvindes fra. Da jordlagene varierer alt efter, hvor man er i Danmark, vil det påvirke smagen af drikkevandet. F.eks. så har vi erfatinger med at der i danmark er områder med mere kalk eller mere jern end i andre områder. Det vil altsammen påvirke smagen. Som et udtryk for, at der er større og større opmærksomhed på netop smagen af vand, kan man i Frankrig uddanne sig til vandsommelier.

→ Uskadelige vandbakterier. Alle vandværker tester løbende det vand, de pumper op. Vandet er underlagt strenge krav i forhold til, hvad det indeholder. Visse bakterier, blandt andet disse vandbakterier, spiller ingen rolle for os mennesker. Omvendt er det meget alvorligt, hvis eksempelvis colibakterier findes i vandet.

→ Miljøskadelige stoffer. Her er der tale om stoffer, der ikke naturligt findes i vandet. De er kun til stede i vandet på grund af en forurening af grundvandet. Det kan eksempelvis være rester af PFAS, pesticider, glyfosat(roundup) smampemidler,  i drikkevandet –  for ikke at tale om microplast.

Del gerne
Show Buttons
Hide Buttons