Nanofiltration Element 50%
2 stk. Nanofiltration element 50% reduktion til Nanofiltersystemet
Erstatningsfiltre til dit nanofiltreringssystem. Disse to filtre kan fjerne op til 50% af det forekommende calcium og magnesium i dit postevand, så er meget anbefalesværdigt at bruge, hvis du bor i et område med middel forekomst af kalk/calium i vandet.
Nanofilteret er det nærmeste, du kommer på omvendt osmose system, men uden alle bieffekterne. Vandet presses igennem en membran med 0,0001 mikron størrelse. Dette fjerner bakterier, vira og en række andre uønskede forureninger.
Chanson Nanofiltersystem kan bruges på eget medfølgende vandhane eller i forbindelse med en ioniseringsmaskine, da nanofiltersystemets membraner (modsat almindelige omvendt osmose-systemer) tillader de gode mineraler at passere igennem, og dermed komme din krop til glæde sammen med alle de gode egenskaber fra det basiske vand.
Denne vare kan også fås på abonnement.
Hvad indeholder vand?
Når du tager et glas vand fra hanen, indeholder det fra naturens side mange forskellige mineraler, men desværre også andre ting, som har vist sig skadelig for kroppen.
→ Vigtige mineraler og salte fra de jordlag, hvor grundvandet indvindes fra. Da jordlagene varierer alt efter, hvor man er i Danmark, vil det påvirke smagen af drikkevandet. F.eks. så har vi erfatinger med at der i danmark er områder med mere kalk eller mere jern end i andre områder. Det vil altsammen påvirke smagen.
→ Uskadelige vandbakterier. Alle vandværker tester løbende det vand, de pumper op. Vandet er underlagt strenge krav i forhold til, hvad det indeholder. Visse bakterier, blandt andet disse vandbakterier, spiller ingen rolle for os mennesker. Omvendt er det meget alvorligt, hvis eksempelvis colibakterier findes i vandet.
→ Miljøskadelige stoffer. Her er der tale om stoffer, der ikke naturligt findes i vandet. De er kun til stede i vandet på grund af en forurening af grundvandet. Det kan eksempelvis være rester af PFAS, pesticider, glyfosat (roundup), svampemidler, i drikkevandet – for ikke at tale om mikroplast.