Ketonstoffer – strips til måling af dit ketoseniveau i urin

Test for ketoner i urinen

En måde at kontrollere kroppens produktion af ketose er at bruge urinteststrimler. Hvis du er i ketose, vil båndet ændre sin farve. Strimlerne kommer med en guide, hvor du let kan aflæse dit ketoseniveau.

kr. 189,00

Måling af keton i urin
Ketonstoffer – strips til måling af dit ketoseniveau i urin

kr. 189,00

Sådan måler du ketose niveauet i urinen

En  måde at kontrollere kroppens produktion af ketose er at bruge urinteststrimler. Hvis du er i ketose, vil båndet ændre sin farve. Strimlerne kommer med en guide, hvor du let kan aflæse dit ketoseniveau.

Husk at ketonniveauerne i urinen ikke nødvendigvis stemmer overens med ketonniveauerne i blodet. For eksempel ændres koncentrationen af ​​ketoner i urinen afhængigt af, hvor hydreret du er. Dehydrering kan give en falsk positiv, ketoseniveau, og derfor anbefaler vi også, at du drikker ioniseret vand, som giver en optimal hydrering pga vandet struktur. Hvis du alligevel ser et højt ketonniveau om morgenen, kan det skyldes tidspunktet, og du måske ikke har drukket væske hele natten. På den anden side kan det resultere i en lavere koncentration af ketoner, hvis du drikker rigtig meget væske, hvilket kan give en falsk negativ.

Del gerne
Vægt 0,2 kg
Show Buttons
Hide Buttons