Keglefilter — 3 stk. filterpatroner — abonnement

Filterpatroner til keglefilteret

— på abonnement

  • Filterpatronen består af 100% naturligt aktivt kul, som gennem 100 år har været brugt til vandrensning.
  • Filterets levetid er ca. 6o liter eller 1 måned

Se iWater Keglefilter her.

 

Fra: kr. 135,00 / år

Ryd

Filterpatroner til dit iWater Keglefilter

Filterpatroner har en levetid på cirka 60 liter eller 1 måned.

Hvorfor er det nødvendigt at drikke vand?

Omkring 70% af vores krop består af vand, og vand er derfor ufattelig vigtigt for mennesker. I løbet af en dag mister vi op mod tre liter vand. Det sker helt naturligt, fx når vi tisser eller sveder.

Det vand skal erstattes for at holde kroppen sund og velfungerende. Det kan du kun gøre via din kost eller ved at drikke nyt vand. Derfor er den officielle anbefaling, at sunde, voksne mennesker bør drikke 1,5-2 liter vand dagligt.

Desværre opstår følelsen af ​​tørst først, når kroppen er begyndt at dehydrere. Derfor er det en god idé at drikke vand ofte, og særligt før du begynder at føle tørst.

Hvad er aktivt kul? Hvorfor er det så effektivt til at rense dit vand?

Aktivt kul er 100% naturligt, og består oftest af brændte kokosskaller eller bambus. Kul har i århundreder været brugt som vandrensning. Gennem de seneste år er brugen af ​​kullet blevet større parallelt med, at vores behov for rensning af drikkevand er blevet større, og vi ønsker at reducere brugen af ​​plastflasker.

Rensning med kul og aktivt kul er baseret på det naturlige fænomen, som kaldes adsorption. Det vil sige en partikels evne til at fastholde et molekyle fanget på sin indre eller ydre overflade.

https://www.iwater.dk/vare/kegle-filter-3-stk-filterpatroner-abonnement/

Lej renset vand med aktivt kul

Synes du, dit vand smager dårligt, eller lugter det? For nogen kan det være nok til, at de ikke bryder sig om at postevand, og i stedet begynder at købe vand på flaske.
Plastflasker skulle vi gerne i fremtiden have reduceret for at beskytte vores natur (1 liter vand på flaske belaster miljøet lige så meget som 1 km i bil) og for at beskytte vores verden mod plast i haven og optagelse af mikroplast i kroppen.

Vand er utroligt vigtigt at få nok af i løbet af dagen, da det både bidrager til kroppens væskebalance og til det daglige indtag af calcium. Inden for få år vil vi desværre nok blive nødt til at finde filtreringssystemer til drikkevandet i hjemmet.

Der vil komme et større marked for, at man indbygger filtreringssystemer i sit køkken eller vælger at gå hele vejen og installere ioniseringsmaskiner og eller nanofiltreringssystemer. Men der vil også være flere og flere, som benytter sig af mobile kander som Moselkanden eller et keglefilter, som i dagligdagen let kan placeres oven på et glas eller en kande. Alle filtreringssystemer har det til fælles, at de som minimum har et filter med aktivt kul.

Hvad kan et kulfilter rense dit drikkevand for?

Filterpatroner til et keglefilter med kul kan reducere vandets indhold af kalk, bly, kobber og klor og andre stoffer, der påvirker vandets smag. Et kulfilter kan rense vand, hvis vandet indeholder stoffer, som ikke kan fjernes med den almindelige iltning og filtrering. Det kan fx være i tilfælde, hvor grundvandet indeholder pesticiddrester. Et aktivt kulfilter kan fjerne frit klor og andre organiske opløsningsmidler.

Læs mere om leje vand her.

[gab]

[produkter ids=”22071,21107,22009,19136″]

Vægt 0,160 kg
Hyppighed

Årlig, Kvartal, Månedlig

Keglefilter — 3 stk. filterpatroner — abonnement
Fra: kr. 135,00 / år Vælg varianter