iWater Mini Ionizer Office

— få mere energi og overskud i hverdagen

Drømmer du om mere energi i løbet af dagen? Hydrogenrigt vand giver dig mere overskud og energi i din dagligdag. Vandet er nemlig fyldt med antioxidanter, der renser din krop. Nyd dit ioniserede vand til yoga, på din gåtur eller på stranden med din Mini Ionizer TI 3.0.

Dette er nemlig ioniseringsmaskinen, der er nem at have med overalt — på kontoret, til yoga, eller rundt i hjemmet. Uanset hvor du er, så fylder du blot flasken — og på 4 minutter er dit postevand forvandlet til antiinflammatorisk drikkevand.

Optimer dit drikkevand med Mini Ionizer TI 3.0
Vand er et af de absolut vigtigste næringsstoffer for vores krop. Derfor kan du også let og effektivt skabe forandringer i dit liv ved at drikke hydrogenberiget drikkevand. Denne ioniseringsmaskine kan optimere kvaliteten af dit drikkevand, så du kan drikke dejlig blødt og levende vand fyldt med antioxidanterne H2 (Molekylær Hydrogen). Vandets pH-værdi hæves samtidig til ca. 8,5 og dermed let basisk.

Hydrogen er nemlig en antioxidant for kroppens celler. Mini Ionizer TI 3.0 producerer så meget hydrogen, at en flaske hydrogenberiget vand svarer til den samme mængde antioxidanter, som er i et helt hvidkål eller en H2 mængde på 1000 -1500 ppb (0,1 – 1,5 ppm).

Læs meget mere om, hvorfor antioxidanter er så vigtige for din krop her.

kr. 1.495,00

iWater Mini Ionizer Office

kr. 1.495,00

H2 Miraklerne opstår

Der foregår i ionizeren en protonudvekslingsmembran mellem en katode og anode. Når du starter for maskinens ioniseringsproces, vil katode-elektroden, som er negativ ladet, tiltrække hydrogen og fordele det i det øvrige H2O vand — og deraf kommer begrebet “hydrogenberiget drikkevand”

Sådan bruger du din Mini Ionizer TI 3.0:

  1. Før du starter med at anvende Mini Ionizer TI 3.0, skal Mini Ionizeren stå med vand i ca. 12 timer for at oplade batteriet. Du kan lade generatoren ved at tilslutte din mini USB-lader til maskinen. Når maskinen lader vil Mini Ionizeren lyse.
  2. Når du har ladet generatoren helt op, kan du starte Mini Ionizeren, og du vil se de bitte små hydrogen (brintgas) bobler komme op fra elektrolyseprocessen.
  3. Elektrolyseprocessen er færdig, når Ionizeren bibber 3 hurtige bib. Nu kan du drikke det hydrogenrige vand fyldt med antioxidanter.
  4. Hydrogen vil fordampe fra vandet og denne fordampning starter med det samme. Efter 12 timer vil alt hydrogen være fordampet. Derfor skal hydrogenberiget vand drikkes med det samme.
  5. En opladning holder mellem 10-15 gange pr. fulde opladning

Sådan afkalker du din Mini Ionizer TI 3.0:

Ligesom alle andre husholdningsmaskiner vil Ionizer kanden tilkalke ved brug og kalken vil begrænse ionizeren i at producere den vigtige H2. Afkalkningspulveret, som du finder på vores webshop er udviklet specielt til afkalkning af ioniseringsmaskiner og Ionizers. Kom afkalkningspulveret i ionizer kanden sammen med ½ dl vand, sæt låget på og ryst flasken, vent 5 min og iIonizeren er afkalket. Skyl den grundigt 2 gange.

Find vores iWater afkalkningspulver her

Rent vand

En Mini Ionizer renser ikke dit vand, men beriger dit helt almindelig postevand med masser af hydrogen, som er fyldt af antioxidanter.

Ønsker du at rense dit vand, inden det kommer i Mini Ionizeren kan du gøre det med vores iWater Mosel kande, et keglefilter eller et fast monteret filter på din vandhane. Så kan du filtrere dit drikke vand, inden du lader det ionisere og således vil du få både rent og hydrogenrigt drikkevand.

Fordele ved Mini Ionizer TI 3.0:

  • Producerer hydrogenrigt vand med molekylær hydrogen (antioxidanter) pH-værdi på ca. 8,5.
  • Rent miljøvenligt borosilikatglas glas, som let kan fungere som et drikkeglas.
  • Vi garanterer ca. 2 års levetid — ved daglig brug af 1 person.
  • Afkalkning muligt.
  • Oplades nemt via medfølgende USB-kabel.

Mål:
Højde: 25 cm. (heraf 9 cm. til generatoren og 22 for glasbeholder inkl. låg)
Diameter: 7 cm.
Vægt: 850 g.
Indhold: 400 ml.

Tilbud
Tilbud

Antiinflammatorisk livsstil

iWater Mini Ionizer On The Go

kr. 1.599,00
Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iWater Mini Ionizer Office”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Upload Image...
Show Buttons
Hide Buttons