Mini Ionizer TI 2.0 – Hydrogenrigt vand

Med Mini Ionizer TI 2.0 kan du nemt og hurtigt lave ioniseret basisk vand, som er nærende og fyldt med antioxidanter. Mini Ionizer TI 2.0 er en transportabel løsning, der fungerer som et godt “på farten”-alternativ til Chansons egne ioniseringsmaskiner. Med det brugervenlige design vil maskinen selv efter 5-7 minutter lukke ned, og vandet er herefter klar til at indtage.

Ønsker du at filtrerer vandet inden du starter ioniseringsprocessen i din Mini Ionizer, så prøv vores nye iWater – Kegle Filter der kan placeres på toppen af din Mini Ionizer og filtrerer dit drikkevand – FILTRERET, IONISERET drikkevand fyldt med antioxidanter.

BRUGERMANUAL

DKK 1.999,00

Hydrogen
Mini Ionizer TI 2.0 – Hydrogenrigt vand

DKK 1.999,00

Mini Ionizer TI 2.0

Mini Ionizer TI 2.0 er et rigtig fint alternativ til Chansons stationære ioniseringsmaskiner på eksempelvis rejser . Her vil du have mulighed for at få gavn af det ioniserede basiske vand, som produceres af maskinen. Ligesom i de store ioniseringsmaskiner, kommer der også her en lille rest syrevand i forbindelse med produktionen af basisk drikkevand. Syrevandet opsamles i bunden af ionizeren, men dog kun i meget små mængder på få ml. ad gangen. OBS! Mængderne her kan variere fra ingenting til et par ml., da det afhænger af mængden af syredannende mineraler i vandet.

Med det brugervenlige design kan du efter 5-7 minutters arbejdstid slukke for maskinen og nyde det ioniserede basiske vand, som er fyldt med antioxidanter. Mini Ionizer TI 2.0 vil efter 5 minutters arbejdstid have en H2 og ORP koncentration på 0,8-1,6 ppm og hvis du sætter maskinen til at arbejde i 10-20 minutter, vil koncentrationen være på hele 1,6-2,5 ppm. Mini Ionizer TI 2.0 kan rumme helt op til 350 ml i den beholder, som medfølger maskinen, men kan også tilkobles almindelige drikkeflasker med skruelåg helt op til 2 liter.

TI 2.0 er større og vejer mere end TI 1.0, men har til gengæld længere programmer, der gør det nemmere at ionisere større mængder. Den har desuden en standartvolumen på 400 ml. – 100 ml. mere end 1.0.

Dette indeholder din Mini Ionizer TI 2.0:

Katode elektrode: Når du starter for maskinens ioniseringsproces, vil katode elektroden, som er negativ ladet, tiltrække hydrogen og sende det videre op i flasken.

Anode elektrode:  Anode elektroden vil tiltrække klorgas, oxygengas samt andre syredannende ioner, da elektronen er positivt ladet. Syrevandet ender i maskinens spildrum, som befinder sig i bunden af ioniseringsmaskinen.

Protonudvekslingsmembran: Membranen her ligger imellem de to elektroder, og formålet med membranen er at adskille vandet i to dele. Den ene del er det let basisk vand med H2 imens den anden del, er syrevandet som ender i spildrummet.

Sådan bruger du din Mini Ionizer TI 2.0:

 1. Før du starter med at anvende Mini Ionizer TI 2.0, skal du være sikker på at selve generatoren er ladet helt op. Du kan lade generatoren ved at tilslutte din mini USB-lader til maskinen, når maskinen lader vil start-knappen blinke rød og når generatoren er fuld opladet vil start-knappen lyse konstant.
 2. Når du har ladet generatoren helt op, kan du sætte den vedlagte glasflaske på generatoren, og du er nu klar til at fylde glasflasken op med vand. Det gør ingen forskel for hvilken slags vand du bruger.
 3. Har du fyldt glasflasken op med vand, skal du skrue låget på. Nu er du klar til at starte elektrolyseprocessen. Hvis du trykker én gang på start-knappen vil maskinen lyse blå, dette elektrolyseprogram tager 5 minutter, du kan nu drikke ioniseret vand. Hvis du vil øge koncentrationen af H2 i vandet yderligere, skal du bare trykke 2 gange på start-knappen, så den lyser grøn, nu vil elektrolyseprocessen tage 7 minutter.
 4. Elektrolyseprocessen er færdig når start-knappen stopper med at lyse, nu kan du drikke det ioniserede basiske vand som er fyldt med antioxidanter. Spildevandet fra elektrolyseprocessen ligger i bunden af maskinen, dette kan du smide i håndvasken ved at skrue låget af eller bruge det som syrevand på huden Læs mere:
 5. Kan bruges mellem 10-15 gange pr. fulde opladning – afhænger af programvalg.

Brug din egen vandflaske på din Mini Ionizer TI 2.0:

Ved Mini Ionizer TI 2.0 har du mulighed for at tilslutte din egen vandflaske til selve generatoren i stedet for at bruge den vedlagte glasflaske som medfølger maskinen. Til maskinen kan du både bruge 500ml, 1000ml og 2000ml vandflasker til at skrue på generatoren. OBS! Start langsomt op. Hvis du starter for hurtigt, kan udrensningssymptomer opleves i større eller mindre grad. Oplever du stærke udrensningssymptomer, drik da mindre ioniseret vand i en periode og øg herefter LANGSOMT igen.

H2-, ORP- og pH-niveauer

H2: fra 0.8 til 1.6ppm efter 5 minutter. Mellem 1.6 og 2.5ppm efter 10 til 20 minutter. Afhænger af vandmængde – jo mindre vand, jo hurtigere stiger koncentrationen.
ORP: -350 to -700mv. pH-værdien kommer maksimum op på 8,5 efter vores erfaringer. Men igen, det afhænger som altid af vandkvaliteten.

Afkalk din Mini Ionizer TI 2.0:

Ligesom Chansons egne ioniseringsmaskiner har du mulighed for at afkalke din Mini Ionizer TI 2.0 ved at hælde citronsyre ned i maskinens glasflaske, fyld nu flasken halvt op med vand. Start herefter elektrolyseprogrammet på 7 minutter, når maskinen er færdig med at arbejde, hælder du vandet ud i din håndvask. Hæld nu noget nyt vand i maskinen og start elektrolyseprogrammet igen, dette er for at udrense maskinen for de rester af citronsyre der måtte være tilbage i maskinen.

Rens dit vand inden det kommer i mini ionizeren

Med  vores iWater  Mosel kande , et monteret filter på din vandhane eller som en fast montering på dit kolde vand  kan du filtrere dit drikke vand inden du lader det ionisere og således vil du få både rent og ioniseret drikkevand.

Fordele ved Mini Ionizer TI 2.0:

 • Producerer ioniseret basisk vand med en pH værdi på ca. 8,5
 • Udskiller få dråber klor, ozon og skadelige oxider, så det ikke er i drikkevandet, men derimod i syre-restvandet, som kan bruges på huden.
 • Høj koncentration af H2 samt ORP.
 • ca. 2 års levetid – ved daglig brug af 1 person
 • Mulighed for brug af egen vandflaske og derved øge kapaciteten.
 • Afkalkning muligt.
 • Medfølger lille transportpose.
 • Oplades nemt via medfølgende USB-kabel.

Mål:

Højde: 31 cm. (heraf 9 cm. til generatoren og 22 for glasbeholder inkl. låg)

Diameter: 7 cm.

Vægt: 850 g.

 

Vægt 1.250 kg
Show Buttons
Hide Buttons