iWater Mini Ionizer TI 2.0

— sundt og næringsrigt vand på 5 minutter

Med Mini Ionizer TI 2.0 kan du nemt og hurtigt lave ioniseret basisk vand, som er nærende og fyldt med antioxidanter. Mini Ionizer TI 2.0 er en transportabel løsning, der fungerer som et godt på farten. Med det brugervenlige design vil maskinen selv efter 5-7 minutter lukke ned, og vandet er herefter klar til at indtage.

Optimer dit drikkevand med Mini Ionizer TI 2.0

Vand er et af de absolut vigtigste næringsstoffer for vores krop. Derfor kan du også let og effektivt skabe forandringer i dit liv ved at drikke hydrogenberiget drikkevand. Denne ioniseringsmaskine kan optimere kvaliteten af dit drikkevand, så du kan drikke dejlig blødt og levende vand fyldt med antioxidanterne H2 (Molekylær Hydrogen). Vandets pH-værdi hæves samtidig til ca. 8,5 og dermed let basisk.

Hydrogen er en antioxidant for kroppens celler og 2 flasker hydrogenberiget vand svarer til den samme mængde antioxidanter, som er i 2 hele hvidkål

Læs meget mere om, hvorfor antioxidanter er så vigtige for din krop her.

kr. 1.995,00

Mini Ionizer TI 2.0

Mini Ionizer TI 2.0 er et rigtig fint alternativ til Chansons stationære ioniseringsmaskiner på eksempelvis rejser. Her vil du have mulighed for at få gavn af det ioniserede basiske vand, som produceres af maskinen. Ligesom i de store ioniseringsmaskiner, kommer der også her en lille rest syrevand i forbindelse med produktionen af basisk drikkevand. Syrevandet opsamles i bunden af ionizeren, men dog kun i meget små mængder på få ml ad gangen. OBS! Mængderne her kan variere fra ingenting til et par ml., da det afhænger af mængden af syredannende mineraler i vandet.

Med det brugervenlige design kan du efter 5-7 minutters arbejdstid slukke for maskinen og nyde det ioniserede basiske vand, som er fyldt med antioxidanter. Mini Ionizer TI 2.0 vil efter 5 minutters arbejdstid have en H2 og ORP-koncentration på 0,8-1,6 ppm. Hvis du sætter maskinen til at arbejde i 10-20 minutter, vil koncentrationen være på hele 1,6-2,5 ppm. Mini Ionizer TI 2.0 kan rumme helt op til 350 ml i den beholder, som medfølger maskinen, men kan også tilkobles almindelige drikkeflasker med skruelåg helt op til 2 liter.

Dette indeholder din Mini Ionizer TI 2.0:

Katode elektrode: Når du starter for maskinens ioniseringsproces, vil katode elektroden, som er negativ ladet, tiltrække hydrogen og sende det videre op i flasken.

Anode elektrode: Anode-elektroden vil tiltrække klorgas, oxygengas samt andre syredannende ioner, da elektronen er positivt ladet. Syrevandet ender i maskinens spildrum, som befinder sig i bunden af ioniseringsmaskinen.

Protonudvekslingsmembran: Membranen her ligger imellem de to elektroder, og formålet med membranen er at adskille vandet i to dele. Den ene del er det let basisk vand med H2, imens den anden del er syrevandet, som ender i spildrummet.

Sådan bruger du din Mini Ionizer TI 2.0:

 1. Før du starter med at anvende Mini Ionizer TI 2.0, skal du være sikker på at selve generatoren er ladet helt op. Du kan lade generatoren ved at tilslutte din mini USB-lader til maskinen, når maskinen lader vil startknappen blinke rød. Når generatoren er fuld opladet vil start-knappen lyse konstant.
 2. Når du har ladet generatoren helt op, kan du sætte den vedlagte glasflaske på generatoren. Nu er du klar til at fylde glasflasken op med vand. Det gør ingen forskel for hvilken slags vand, du bruger.
 3. Har du fyldt glasflasken op med vand, skal du skrue låget på. Nu er du klar til at starte elektrolyseprocessen. Hvis du trykker én gang på startknappen vil maskinen lyse blå. Dette elektrolyseprogram tager 5 minutter, og nu kan du drikke ioniseret vand. Hvis du vil øge koncentrationen af H2 i vandet yderligere, skal du bare trykke 2 gange på startknappen, så den lyser grøn. Nu vil elektrolyseprocessen tage 7 minutter.
 4. Elektrolyseprocessen er færdig, når startknappen stopper med at lyse. Nu kan du drikke det ioniserede basiske vand, som er fyldt med antioxidanter. Spildevandet fra elektrolyseprocessen ligger i bunden af maskinen. Dette kan du smide i håndvasken ved at skrue låget af eller bruge det som syrevand på huden.
 5. Kan bruges mellem 10-15 gange pr. fulde opladning — afhænger af programvalg.

Brug din egen vandflaske på din Mini Ionizer TI 2.0:

Ved Mini Ionizer TI 2.0 har du mulighed for at tilslutte din egen vandflaske til selve generatoren i stedet for at bruge den vedlagte glasflaske, som medfølger maskinen. Til maskinen kan du både bruge 500ml, 1000ml og 2000ml vandflasker til at skrue på generatoren. OBS! Start langsomt op. Hvis du starter for hurtigt, kan udrensningssymptomer opleves i større eller mindre grad. Oplever du stærke udrensningssymptomer, drik da mindre ioniseret vand i en periode og øg herefter langsomt igen.

H2-, ORP- og pH-niveauer

H2: fra 0.8 til 1.6ppm efter 5 minutter. Mellem 1.6 og 2.5ppm efter 10 til 20 minutter. Afhænger af vandmængde — jo mindre vand, jo hurtigere stiger koncentrationen.
ORP: -350 to -700mv. pH-værdien kommer maksimum op på 8,5 efter vores erfaringer. Men igen, det afhænger som altid af vandkvaliteten.

Afkalk din Mini Ionizer TI 2.0:

Ligesom Chansons egne ioniseringsmaskiner har du mulighed for at afkalke din Mini Ionizer TI 2.0 ved at hælde citronsyre ned i maskinens glasflaske. Fyld nu flasken halvt op med vand. Start herefter elektrolyseprogrammet på 7 minutter. Når maskinen er færdig med at arbejde, hælder du vandet ud i din håndvask. Hæld nu noget nyt vand i maskinen og start elektrolyseprogrammet igen. Dette er for at udrense maskinen for de rester af citronsyre, der måtte være tilbage i maskinen.

find vores iWater afkalkningspulver her

PFAS

Med vores iWater Moselkande, et monteret filter på din vandhane eller som en fast montering på dit kolde vand kan du filtrere dit drikkevand, inden du lader det ionisere. Således vil du få både rent og ioniseret drikkevand.

Vi har testet alle vores filtre for 22 forskellige PFAS forbindelser. Alle filtre, som vi har testet: keglefilter, moselfilter, Chanson ioniseringsmaskine med PJ-8000 og PF-207 ligger under miljøstyrelsen skærpede drikkevandskvalitetskriterier for indhold af PFAS-forbindelser for niveauer gældende efter de nye skærpede krav, som kommer fra 1. jan. 2023.

– specifikt for summen af fire problematiske forbindelser: PFOA, PFOS, PFNA og PFHxS må niveauer ikke overstige sammenlagt 2 ng/L = ( 0,002 μg/L). Her kan alle vores filtre bringe PFAF niveauer helt ned til 1,1 ng/l eller under.
Det betyder, at vi med vores filtre kan komme ned på 55% af grænseværdien eller derunder. Vores test er lavet på PFAS-forurenet vand fra Hedehusene med et PFAS niveau på 4,2 ng/. Vores filtre bragte værdien helt ned til 1,1 ng/l og derunder. Mosel filteret og forfilteret PF-207 (P-7000) var niveauerne så langt nede, at de ikke var målbare.
Vi valgte at måle på forurenet vand fra en boring, som blev lukket kort forinden, vi tappede vandet. Boring 207.3562 i Hedehusene. Vi har selvfølgelig videodokumenteret alle aftapningerne og alle test — de kan ses på YouTube: https://youtube.com/@iwater-intelligentvand4887

Fordele ved Mini Ionizer TI 2.0:

 • PEM (Proton Exchange Membrane) og SPE (Solid Polymer Electrolyse) teknologi
  Producerer ioniseret basisk vand med en pH værdi på ca. 8,5
 • SPE teknologien gør, at der udskilles O2 og få dråber klor, ozon så det ikke er i drikkevandet, men derimod i syrerestvandet (meget få dråber), som kan bruges på huden.
 • Høj koncentration af H2 samt ORP.
 • Ca. 2 års levetid ved daglig brug af 1 person
 • Mulighed for brug af egen vandflaske og derved øge kapaciteten.
 • Afkalkning muligt.
 • Medfølger lille transportpose.
 • Oplades nemt via medfølgende USB-kabel.

Mål:

Højde: 31 cm. (heraf 9 cm til generatoren og 22 cm for glasbeholder inkl. låg)
Diameter: 7 cm.
Vægt: 850 g.

Vægt 1,250 kg
Hydrogen
iWater Mini Ionizer TI 2.0