iWater Mini Ionizer Office og Mosel Filterkande

Rent og hydrogenrigt vand i én samlet pakke

I denne pakke med både en Mini Ionizer og en Mosel filterkande får du rent, basisk drikkevand fyldt med antioxidanter. Denne samlet pakke kan du både bruge sammen eller uafhængig af hinanden, så du ved at du altid får sundt og rent drikkervand.

Mosel Filterkanden:
Giver dig mulighed for at servere rent, basisk vand til dig og dem du holder af. Kandens unikke filter filtrerer ikke blot vand, men tilfører også vandet basiske værdier, da filteret er indbygget med basiske mineralsten. Filteret er testet til at kunne filtrere PFAS.
Læs mere om filterets unikke egenskaber her.

Mini Ionizer Office:
På blot 4 minutter bliver dit vand, gennem Mini Ionizerens elektrolysekammer beriget med masser antioxidanter. Med en Mini Ionizer Office kan du altid optimere dit drikkevand. Grundet Ionizers design er den let at have med på kontoret, på rejser eller til brug i hjemmet.

kr. 1.295,00

iWater Mini Ionizer Office

— få mere energi og overskud i hverdagen

Drømmer du om mere energi i løbet af dagen? Hydrogenrigt vand giver dig mere overskud og energi i din dagligdag. Vandet er nemlig fyldt med antioxidanter, der renser din krop. Nyd dit ioniserede vand til yoga, på din gåtur eller på stranden med din Mini Ionizer Office.

Dette er nemlig ioniseringsmaskinen, der er nem at have med overalt — på kontoret, til yoga, eller rundt i hjemmet. Uanset hvor du er, så fylder du blot flasken — og på 4 minutter er dit postevand forvandlet til antioxidant drikkevand.

Optimer dit drikkevand med Mini Ionizer Office

Vand er et af de absolut vigtigste næringsstoffer for vores krop. Derfor kan du også let og effektivt skabe forandringer i dit liv ved at drikke hydrogenberiget drikkevand. Denne ioniseringsmaskine kan optimere kvaliteten af dit drikkevand, så du kan drikke dejlig blødt og levende vand fyldt med antioxidanterne H2 (molekylær hydrogen). Vandets pH-værdi hæves samtidig til ca. 8,5 og dermed let basisk. Derudover har hydrogen vist virkelig gode resultater i forhold til at sænke stress og fatigue — og dermed booste humøret!

Hydrogen er nemlig en antioxidant for kroppens celler. Mini Ionizer Office producerer så meget hydrogen, at en flaske hydrogenberiget vand svarer til den samme mængde antioxidanter, som er i et helt hvidkål eller en H2 mængde på 1000 -1500 ppb (0,1 - 1,5 ppm).

Læs meget mere om, hvorfor antioxidanter er så vigtige for din krop her.

Produktspecifikationer

Produktnavn  Mini Ionizer Office 3.0
Hydrogen-produktion 1200 - 1500 ppb (den mængde molekylær hydrogen, som induceres)
Holdbarhed Hydrogen er flygtig, og der vil efter 6 timer kun være en meget lille mængde H2 tilbage i kanden
Teknologi PEM Proton Exchange Membran
pH Det færdige vand kan opnå pH-værdier op til 8,5 afhængig af vandkvaliteten
ORP -250 mv - - 650 mv
Batteri 13,7V 1500mAh Litium batteri. Skal lade cirka 3 timer til fuld opladning og holder til ca. 15 opladninger
Materiale 304 rustfrit stål, borosilicate glas, Tritan plast ABS
Lavt batteri Når batteriet er lavt, vil der være færre hydrogenbobler at se i vandet. Til sidst vil det blå lys blinke.
Afkalkes Regelmæssigt med citronsyre, eddike eller vores effektive afkalkningspulver 
Renset vand Vi anbefaler, at du renser dit vand i et keglefilter eller vores Mosel filterkande, inden du fylder det på din Ionizer Office
Højde og diameter 7 cm i diameter og 21,5 cm høj
Garanti 2 års brug med 3 opladninger dagligt

iWater Mosel Filterkande

— filtreret, rent og basisk drikkevand. Testet for PFAS

Vand er utroligt vigtigt at få nok af i løbet af dagen, da det både bidrager til kroppens væskebalance og til det daglige indtag af calcium. Når du tager et glas vand fra hanen, indeholder det fra naturens side mange forskellige mineraler, men desværre også andre ting, som har vist sig skadelige for kroppen. Filteret er testet på forurenet vand med forhøjede PFAS værdier — og filtrere helt ned til ikke målbart.

Moselfilterkanden er den første af en helt ny generation af filterkander, som benytter sig af 5 filtreringsteknologier. Filteret kombinerer tusind år gammel viden om brug af kul, men med moderne teknologi og med ca. 20% større absorptionsevne. Det filtrerede vand er alkalisk og godt for helbredet, vandets pH øges med 1-2 point og kan hermed afbalancere kroppens syre-base-balance.

  • Finkornet aktiveret kul GAC (granular activated carbon) sikrer, at dit drikkevand renses for urenheder. Mosel filterkanden har en filter kapacitet på 150 l og en levetid på 90 dage. Se vores erstatningsfiltre her.
  • Moselkanden rummer 3,6 l med 2,5 l færdig filtreret vand.
  • Smart patronudskiftningsindikator, så du hele tiden kan følge med i hvor lang tid filteret har været aktivt.
  • Alkaline mineralsten, som gør dit drikkevand basisk. Moselkanden hæver dit drikkevands basiske pH-værdi fra 0,3 - 2 pH- Da vores normale postevand er ca. pH 7, vil du kunne nye basisk vand med pH-værdier svarende til friskpresset spinat saft.
  • GAC/aktivt kul reducerer tungmetaller som nitrater, nitriter, hydrogensulfid, radon, chloroform, lindan, pesticider og fluor. Hæmmer deslige væksten af mikroorganismer i vandet.
  • Sedimentfilter, som reducerer sedimenter, rust og metalpartikler. Meget modstandsdygtig over for bakterier og kemikalier.
  • Derud har moselfilteret “indlagt” sølv, som er din beskyttelse mod bakterier i drikkevandet.
www.iwater.dk - mosel filterkande og ti 3.0
iWater Mini Ionizer Office og Mosel Filterkande

kr. 1.295,00

Rent, hydrogenrigt vand i én samlet pakke

I denne pakke med både en Mini Ionizer Office og en Filterkande får du rent, basisk drikkevand fyldt med antioxidanter. Denne samlet pakke kan du både bruge sammen eller uafhængig af hinanden, så du ved at du altid får sundt og rent drikkervand.

Mosel Filterkanden:
Giver dig mulighed for at servere rent, basisk vand til dig og dem du holder af. Kandens unikke filter filtrerer ikke blot vand, men tilfører også vandet basiske værdier da filteret er indbygget med basiske mineral sten. Filteret er testet til at kunne filtrere PFAS. Læs mere om filterets unikke egenskaber her.

Mini Ionizer Office:
På blot 4 minutter bliver dit vand, gennem Mini Ionizerens elektrolysekammer beriget med masser antioxidanter. Med en Mini Ionizer TI 3.0 kan du altid optimere dit drikkevand. Grundet Ionizerens design er den let at have med på kontoret, på rejser eller til brug i hjemmet. Læs mere om vand fyldt med antioxidanter her.

Drik dine antioxidanter

Den nemmeste og mest almindelige måde at indtage H2 på er at drikke hydrogenrigt vand. Hos iWater forhandler vi både større Chanson ioniseringsmaskiner samt kander, vanddispensers og mindre flasker, såkaldte Ionizers, som er nemme at have med på farten. Her kan man altid fylde drikkevand på flaske og drikke hydrogenrigt vand igennem dagen.

Til hjemmet har vi flere større modeller. Nogle kan placeres under vasken og kobles til en vandhane. Andre er mindre og perfekte til at tage med på middagsbordet. Uanset om du har brug for en lille flaske til dig selv eller en større model til hele familien, så kan du finde dem på iwater.dk.

Det anbefales at drikke hydrogenrigt vand, når det er helt nylavet. Hvis vand med H2 opbevares gennem længere tid, så anbefales det at bruge beholdere af glas eller rustfrit stål. Forskning har vist, at der skal være mindst en koncentration på 1000 ppb (1,0 ppm) H2 i vandet, for at det har en virkning. Det finder du i alle iWater flasker.

Del gerne

iWater Mini Ionizer Office

Vægt ,985 kg
Stregkode

0730734787273

iWater Mosel Filterkande

Vægt 1,15 kg
Stregkode

0730734787891

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Show Buttons
Hide Buttons