iWater Mini Ionizer LIVE

— Når livet skal leves og det sunde liv beskyttes

Sundt og næringsrigt vand på 10 minutter

Ionizer LIVE laver nemt og hurtigt hydrogenrigt vand, som er nærende og fyldt med antioxidanter. Hydrogenberiget vand kan blive én af dine allerbedste sundhedsinvesteringer. Molekylær hydrogen er den helt nye dreng i klassen, som har vist sig at have næsten overnaturlige evner til at neutralisere nogle af de mest giftige frie radikaler i vores kroppe.

At drikke hydrogenberiget vand kan hjælpe dig til en hurtigere restitution, yngre krop, bedre vægtkontrol og give dig en følelse af ”feel good and aLIVE” i både krop og sind.

Drik dine daglige antioxidanter med denne lille og smarte Ionizer LIVE, som tilmed kan monteres med en hætte, så du med samme flaske kan inhalere molekylær hydrogen. Ionizer LIVE genererer op til  3000 – 5000 ppb (5,0 ppm) molekylære hydrogenbobler i løbet af 10 min.

kr. 1.495,00

H2-miraklerne opstår

Der foregår i ionizeren en protonudvekslingsmembran (SPE)  mellem en katode og anode. Når du starter maskinens ioniseringsproces, vil katode-elektroden, som er negativt ladet, tiltrække hydrogen og fordele det i det øvrige H2O-vand — og deraf kommer begrebet “hydrogenberiget drikkevand”.

Hydrogen med formlen H2 er verdens mest intelligente antioxidant med vidtrækkende fordele på krop og sind, der modsat mange andre antioxidanter, kan trænge helt ind i hjernecellerne. Derfor kan det nedbringe niveauet af hjernetræthed og oxidativ stress i hjernen. Det vil booste dit humør, og tilføre dig mere energi. Nye studier viser, at molekylets evne til at sænke niveauet af oxidativ stress er helt unik og kan hjælpe på både din mentale og fysiske tilstand.

Læs mere om, hvordan hydrogenrigt vand kan afhjælpe stress og fatigue

Sådan bruger du din Ionizer LIVE:

  1. Før du starter med at anvende Ionizer LIVE, skal Ionizeren stå med vand i ca. 3 timer. Vandet skal fugte SPE-elektroderner for at kunne producere den molekylære hydrogen. Hold derfor altid elektrolysepladerne i bunden af kanden fugtige. Skulle de blive tørre, skal du blot hælde nyt vand i kanden og lade dem stå og blive gennemfugtet, inden de igen kan producere molekylær hydrogengas (H2).
  2. Du kan lade LIVE-flasken ved at tilslutte din mini USB-lader med magnetopladning til maskinen og i almindeligt strømstik på 220W.
  3. Når du har ladet generatoren helt op, kan du starte Ionizer LIVE. Du vil se de bitte små molekylær hydrogen, H2-bobler komme op fra elektrolyseprocessen.
  4. Elektrolyseprocessen er færdig, når Ionizer LIVE bibber. Nu kan du drikke det hydrogenrige vand fyldt med sprudlende antioxidanter.
  5. Hydrogen vil fordampe fra vandet. Denne fordampning starter med det samme. Efter 6 timer vil den molekylære hydrogen være fordampet. Derfor skal hydrogenberiget vand drikkes med det samme. Du kan genstarte hydrogen produktionen flere gange med det samme vand.
  6. En opladning holder mellem 8-10 gange pr. fulde opladning.

Sådan afkalker du din Ionizer LIVE:

Ligesom alle andre husholdningsmaskiner, vil Ionizer LIVE tilkalke ved brug. Kalken vil begrænse ionizeren i at producere den vigtige H2. Afkalkningspulveret, som du finder i vores webshop, er udviklet specielt til afkalkning af ioniseringsmaskiner og Ionizers. Kom afkalkningspulveret i Ionizerkanden sammen med ½ dl vand, sæt låget på og ryst flasken, vent 5 min., og Ionizeren er afkalket. Skyl den grundigt 2 -3 gange.

Find vores iWater afkalkningspulver her

Rent vand

En Ionizer Live renser ikke dit vand, men beriger dit helt almindelig postevand med masser af hydrogen, som er verden mindste og kraftigste antioxidanter. Ønsker du at rense dit vand, inden det kommer i Ionizer LIVE, kan du gøre det med vores Moselkande, et keglefilter eller et fast monteret filter på din vandhane. Så kan du filtrere dit drikke vand, inden du lader det ionisere, og således vil du få både rent og hydrogenrigt drikkevand.

Fordele ved Ionizer LIVE:

  • Producerer hydrogenrigt vand med molekylær hydrogen (antioxidanter) pH-værdi på ca. 8,5.
  • Rent fødevaregodkendt Tritan-plast, som let kan fungere som en drikkeflaske
  • Afkalkning — det anbefales at bruge iWater afkalkningspulver
  • Oplades nemt via medfølgende USB-kabel.

Product specifikationer

Produktnavn  iWater Ionizer Live
Hydrogen-produktion 1800 – 5000 ppb (den mængde molekylær hydrogen H2, som induceres i dit drikkevand
Hydrogen-inhalation Ved at montere flaskens silikonehætte og inhaleringsslange kan flasken bruges som hydrogeninhalationsgenerator
Holdbarhed Hydrogen er flygtig, og der vil efter 6 timer kun være en meget lille mængde H2 tilbage i kanden.
Teknologi SPE (solid polymer electrolyte)
pH Det færdige vand kan opnå pH-værdier op til 8,5 afhængig af vandkvaliteten.
Oxygen Ledes ud af et lille dræn i bunden af flasken (og der kan lejlighedsvis komme en dråbe vand).
ORP -400 mv – – 800
Batteri 13,7V 1200mAh
Litium-batteri. Skal lade cirka 3 timer til fuld opladning og holder til ca. 15 opladninger.
Materiale Metallegering, og fødevaregodkendt Polycarbonate samt acrylonitrile Butadiene Styrene
Når batteriet er lavt, vil der være færre hydrogenbobler at se i vandet. Det blå lys vil til sidst blinke.
Afkalkes Regelmæssigt med afkalkningspulver
Renset vand Vi anbefaler, at du renser/filtrere dit vand i et keglefilter eller vores Mosel filterkande, inden du fylder det på din Ionizerkande.
Højde og diameter 19,2 cm høj og 6 cm i diameter
Garanti 2 års brug med 3 hydrogen produktionsperioder pr. dag
Reservedele Et nyt batteri kan monteres — kontakt iWater

 

Vægt 0,8 kg
Størrelse 28 × 10 × 8 cm
Farve

Rosa, Fersken

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Ionizer Live er en kraftig ioniseringsmaskine, der booster dit vand med antioxidanter.
iWater Mini Ionizer LIVE
kr. 1.495,00 Vælg varianter