Ionizer Home 1L + Keglefilter + Acidic Ionizer + Himalayasalt

Hele pakken til en sundere livsstil — spar 535,-

Dette pakketilbud giver dig den perfekte pakke til en sundere livsstil med rent og sundt vand.

Du får:

 • iWater Ionizer Home 1L: Hydrogenrigt vand med sprudlende antioxidanter, producerer 1 liter ad gangen, perfekt til hjemmet
 • iWater Keglefilter: Renser dit vand nemt og effektivt for skadelige stoffer som PFAS
 • Acidic Ionizer: Mildt og effektfuldt syrevand til hudgener og skadet hår
 • Himalayasalt: Bruges til din Acidic Ionizer

kr. 2.795,00

iWater Ionizer Home 1L

— gør hverdagen sundere med antioxidant vand

I et liv med energi og overskud er det vigtigt at drikke mellem 2-3 liter vand hver eneste dag. En Ionizer kande 1L kan lave en hel liter ioniseret, hydrogenrigt vand ad gangen — fyldt med antioxidanter.

Ionizer Home 1L er den perfekte ioniseringsmaskine til dagligdagen i hjemmet og til at servere vand for hele familien eller gæsterne ved spisebordet.

Ionizer Home 1L er støbt i stødsikkert borosilikatglas glas og kan på 10 min forvandle helt almindelig postevand til energifyldt hydrogenrigt vand med 1,0 til 1,5 mg/ hydrogen pr. liter (1000 -1500 ppm).

Server vand med antioxidanter

Vand er et af de absolut vigtigste næringsstoffer for vores krop. Derfor kan du også let og effektivt skabe forandringer i dit liv ved at drikke hydrogenberiget drikkevand. Denne ioniseringsmaskine kan optimere kvaliteten af dit drikkevand, så du kan drikke dejlig blødt og levende vand fyldt med antioxidanterne H2 (Molekylær Hydrogen). Vandets pH-værdi hæves samtidig til ca. 8,5 og dermed let basisk. Vandet sprudler af antioxidanter, der vil trænge ind i dine celler og skabe balance. Det vil du hurtigt kunne mærke på kroppen og humøret! Derfor er hydrogenrigt vand den nemmeste måde at få en sundere krop og et liv med overskud.

Læs meget mere om, hvorfor antioxidanter er så vigtige for din krop her.

iWater Keglefilter

— rent vand når som helst, hvor som helst

Vil du være sikker på, at du og din familie indtager rent drikkevand, som er renset for de urenheder/mikroorganismer, der måtte være i vandet, så er dette keglefilter et godt valg.

 • Keglefiltret kan rense dit vandet for miljøskadelige stoffer, som findes i vores grundvand. Det kan fx være pesticider, glyfosat(roundup), smampemidler, azolmidler eller mikroplast.
 • Filterets levetid er ca. 60 liter eller 1 mdr.
 • Dette nye mobile keglefilter er perfekt sammen med din Ionizer Kande eller Mini Ionizer TI 3.0.
 • 100% naturlig aktivt kul, som bygger på samme principper, som man har brugt til rensning af vand.

Det har aldrig været nemmere at rense dit vand

Placér keglefilteret på toppen af din Ionizer og lad vandet filtrere før ionisering — nu kan du drikke filtreret, hydrogenrigt drikkevand. Keglefiltret kan også bruges på toppen af et almindeligt glas eller vandkande til simpel filtrering af dit drikkevand.

Læs mere meget mere om aktivt kul og rent vand her.

iWater Acidic Ionizer

Smuk hud og hår naturligt og helt uden tilsætningsstoffer

— Naturlig og hudvenlig hypoklorsyre HOCL

iWater Acidic Ionizer producerer hypoklorsyre. På kun 5 minutter kan du forvandle almindelig postevand, salt og strøm til syrevand med denne lille flaske.

Syrevand kan give din hud og hår nyt liv på en naturlig måde helt uden tilsætningsstoffer og kemi.

 • Vitaliser din hud — syrevand er perfekt til at afhjælpe milde hudproblemer som tør, irriteret, porer, bumser mv.
 • Få smukt og stærkt hår — syrevand afhjælper spaltede spidser og styrker håret

Alt det opnår du helt uden tilsætningsstoffer eller parfume.
Engangskøbet, der bliver ved med at give — alt, du skal gøre, er at fylde flasken med vand fra hanen!

Himalayasalt 600g

— Himalayasalt 600g

Brug Himalayasalt sammen med din Chanson ioniseringsmaskine og få glæde og gavn af saltets mere end 80 essentielle alkaliske/basiske mineraler. Fordelene er mange:

 • Indeholder 84 kendte alkaliske/basiske mineraler (alm. køkkensalt indeholder kun natriumklorid og tilsat jod)
 • Udrenser affaldsstoffer og tungmetaller
 • Støtter stofskiftet
 • Forbedrer fordøjelsen
 • Afbalancerer syre-base-balancen

Basiske salte er essentielle mineraler

Salt fungerer som en katalysator i transporten af elektrisk energi fra celle til celle. De kaldes elektrolytter og er kroppen næringssalte, hvor de væsentligste er natrium, calium, magnesium og klorid. Elektrolytterne er afgørende for, at kroppens celler kan fungere optimalt og for at opretholde en normal syrebase balance i blod, i nerve- og muskler og generelt i hele lymfesystemet. Indtagelse af salt er derfor vigtigt.

Det rigtige salt

Basiske salte er havsalt og Himalayasalt. Himalayasalt er uraffineret og indeholder jordens 84 mineraler, blandt andet calium, magnesium og en mængde sporstoffer. Salt er et grundlæggende element for, at vi fungerer. Din krop vil selv efterspørge den rette mængde salt, når den har lært, at det er rigtig salt og ikke sukker, der giver den optimale energibalance i kroppen.

Nyd endelig Himalayasalt eller havsalt i din madlavning — ca. 5-10 gram pr. dag.

Bordsalt og raffineret salt består kun af natrium, klorid og nogle gange blegemidler, som desværre ikke er godt for din krop og dit hormomsystem.

Ionizer Home 1L + Keglefilter + Acidic Ionizer + Himalayasalt

kr. 2.795,00

Hele pakken til en sundere livsstil — spar 535,-

Dette pakketilbud giver dig den perfekte pakke til en sundere livsstil. Du får hydrogenrigt vand med iWater Ionizer Home 1L, rent vand med et keglefilter, effektfuldt syrevand med en Acidic Ionizer samt Himalayasalt til at fylde på din spray.

iWater Ionizer Home 1L

Hydrogenrigt vand booster din sundhed indefra og ud. De sprudlende antioxidanter i vandet finder selv vej til de steder, hvor der er mest brug for det. Her renser de dine celler for oxidativ stress. Du vil både kunne mærke og se forskellen i din krop! Alt du skal gøre er at drikke sundt vand – den nemmeste vej til en sundere livsstil med smukt og stærkt hår. Vores Home-kande er perfekt til dig, der ønsker hydrogenrigt vand i hjemmet hver dag. Den producerer en hel liter ad gangen – nemt og enkelt.

iWater Keglefilter

Keglefilteret renser dit vand for skadelige stoffer heriblandt PFAS. Det er den nemmeste måde at sikre, at du drikker rent og sundt vand hver dag. Keglefiltret kan placeres ovenpå enhver flaske eller glas, så du har rent vand på et øjeblik.

iWater Acidic Ionizer

iWater Acidic Ionizer producerer naturlig og hudvenlig hypoklorsyre (HOCL), der kan give dig smuk hud og stærkt hår helt uden tilsætningsstoffer og kemi. Hypoklorsyre er mildt syrevand, der sprayes direkte i håret og på huden. En Acidic Ionizer er perfekt til spaltede spidser og tørt hår og milde hudproblemer, tørhed, bumser mv. – alt du skal gøre, er at fylde flasken med almindeligt, rent vand og på 5 minutter har du effektfuld syrevand!

Himalayasalt

Himalayasalt er en basisk salt, der fungerer som en katalysator i transporten af elektrisk energi fra celle til celle. De kaldes elektrolytter og er kroppen næringssalte, hvor de væsentligste er natrium, calcium, magnesium og klorid. Himalayasalt bruges til flere typer maskiner heriblandt din Acidic Ionizer.

Del gerne
Vægt 3,2 kg
Afkalkningspulver

Med afkalkningpulver, Uden afkalkningspulver

iWater Ionizer Home 1L

Farve

HVID, MØRKE GRÅ

iWater Keglefilter

Stregkode

0730734787419

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Show Buttons
Hide Buttons