Hydrogen Face Mist – Antiaging, fugter og nedbryder betændelsestilstande i huden

Iwater facemist – Antiage water til din hud

Til dig som ønsker at holde huden ung og støtte huden til optimal hydrering. Med Iwater facemisen forstøves huden med hydrogen molekyler som har antioxiderende effekt. Hydrogenen produceres i facemistens lille elektrolysekammer. Hydrogen er verdens mindste og kraftigste antioxidant og yders effektiv som antiage.

Hver dag påvirkes huden af frie radikaler fra luftforurening, solens UV stråler, tørt indeklima. Påvirkninger som skader huden huden og fremmer hudens aldringsproces.  Med en facemist vil du kunne hæmme denne negative påvirkning og tilføre huden effektfuld hydrogen.

 

DKK 995,00

Hydrogen Face Mist – Antiaging, fugter og nedbryder betændelsestilstande i huden

DKK 995,00

iWater facemist  forbedrer hudens cellulære sundhed

Hydrogen face mist opfanger iltfrie radikaler fra huden, hvilket er den mest grundlæggende måde at opfange oxiderende påvirkninger på huden.

Hydrogen er Selektive antioxidanter som virker kosmetisk anti ageing på huden ved brug af Iwater facemisten eller ved at drikke hydrogen rigt vand produceret i en Iwater mini ionizer eller i en Chanson ioniseringsmaskine

Produktfunktion:

Hydrogen facemist fra iWater – Antiaging til din hud. fugter og neutralisere hudens frie radikaler
Hydrogen er en mild og dyb rengøring af din hud. Facemisten fjerner snavs, hydrere huden og  reducere huden stress niveau – alt sammen elementer som vil få huden til at se yngre ud.

Effekter af hydrogenrigt vand

Mennesker, der har behandlet kronisk acne er bla. disponeret for at deres hud ældes hurtigere end dens kronologiske alder. Her har hydrogen som facemist vist sig yders effektfuldt til at oprette disse skader.

Ligeledes har Iwater misten vist sig at have en lindrende effekt på gamle ar, brandsår, tørt og irriteret hud.

 

 

Vægt 0,300 kg
Upload Image...
Show Buttons
Hide Buttons