H2 Pure Inhale 900 ml/min PLUS — Leje

— Inhalér dine antioxidanter, forbedr dit immunforsvar og boost din sundhed

Inhalering af molekylær hydrogen (H2) er den hurtigste måde at optage hydrogen og booste din sundhed. Du kan inhalere, mens du slapper af, mediterer eller tager en powernap — den nemmeste vej til et sundere liv.

 Denne inhaleringsmaskine booster din krop med 54 liter i timen.
En sund og velfungerende krop kan producere ca. 12 liter i døgnet.

Hydrogen er en bioaktiv gas, der i den menneskelige krop fungerer som et selektivt antioxiderende signalgivende stof. H2 inhaleres og vil hurtigt bevæge sig over cellemembraner og selv finde ind til de steder i kroppen, som har størst behov for flere antioxidanter. Japanske forskningsstudier har vist, at brugen af H2 ikke kan overdrives, da det overskydende blot vil udåndes. Studier viser, at jo mere svækket kroppen er, jo større er behovet for at få dækket sit H2-underskud.

  • H2 Pure Inhale vil booste dig med op til 900 ml/min molekylær hydrogen pr min. Sammenlignet vil du pr. dag med en sund og velfungerende tarm kunne producere mellem 10 og 12 liter H2.
  • Hydrogen er stærke antioxidanter med potentiale til forebyggende og vidtrækkende terapeutiske anvendelse.
  • Inhalering af hydrogen fremmer restitution efter træning — bruges af professionelle og semiprofessionelle sportsatleter.
  • Hydrogeninhalering har vidt rækkende fordele, fordi det diffunderer hurtigt ind i væv og celler, samtidig hydrogen er en meget mild antioxidant, så vil det ikke forstyrre de metaboliske redoxreaktioner eller signalreaktive oxygenarter, som vi også har brug for.
  • Hydrogen er i stand til at levere den ekstra elektron, som de frie radikaler søger efter. Hydrogen kan neutralisere frie radikaler og oxidativ stress og på celleplan forvandle det til vand.
  • Hydrogen har evnerne til at sænke stressniveauet og booste humøret.

Indånding af hydrogen

Til inhalation er en 99.9% hydrogenkoncentration almindelig. Der findes hydrogenproducerende enheder, som kan producere fra ganske lidt til 900 ml/min. Hvis vi sammenligner med din tarms optimale produktion på en god dag, skal du med en maskine på 200 ml/min inhalere 1 time for at opnå de 12 liter, som tarmene optimalt bør producere pr. dag.

Læs mere om, hvordan hydrogenterapi hjælper på en lang række udfordringer her.

Hydrogen er IKKE et lægemiddel. Hydrogen hjælper kroppen på kroppens egene præmisser til at bringe cellen/organet tilbage i balance uden at forårsage større forstyrrelser.

kr. 1.500,00 / måned plus kr. 3.000,00 i oprettelse

Kæmper du med mental træthed eller stress?

Molekylær hydrogen har i nyere studier vist rigtig gode resultater i at kunne lette mental træthed, såkaldt fatigue. Antioxidanter er som bekendt mestre i at bekæmpe oxidativ stress. De arbejder for at neutralisere cellerne, så der igen er balance. Molekylær hydrogen er både den kraftigste antioxidant og den mindste. Det giver den noget helt særlige kompetencer, når det kommer til fatigue i hjernen. Studier viser nemlig, at molekylær hydrogen, modsat andre større antioxidanter, er i stand til at trænge gennem blod-hjerne-barrieren.

Meget tyder på, at molekylær hydrogen er i stand til sænke aktiviteten i det sympatiske nervesystem og aktivere det parasympatiske nervesystem. Med andre ord: sænke stress og få os til at slappe af. Samtidig virker molekylær hydrogen altså neutraliserende på den oxidative stress, som i forvejen er kilden til problemet.

Leje af H2 Pure Inhale 900 ml/min PLUS

Ønsker du at leje hydrogeninhalationsmaskinen H2 Pure Inhale 900 ml/min PLUS, så du hjemme i rolige omgivelser kan inhalere den virksomme H2 molekylær hydrogen, er dette nu en mulighed.

SÅDAN GØR DU
Du lægger denne vare, H2 Pure Inhale 900 LEJE, i kurven, og inden 24 timer vil vi kontakte dig. Vi starter først lejeperioden, når lejemaskinen afsendes.

LEVERINGSGEBYR
Lejer skal ved opstart af lejeperioden betale et engangsbeløb af 3000 kr., som dækker for leveringsudgifter og leveringsforsikring, inhalationsslanger, demineraliseret vand og service.

MÅNEDLIG LEJE
Lejer skal betale et månedligt beløb på 1500 kr.
Beløbet trækkes automatisk og er fortløbende.

OPSIGELSE
Lejen opsiges med en måneds varsel. Dvs. senest den 30. i måneden, en måned forud for den dato, hvor man ønsker lejen skal ophøre. Lejen er endelig ophørt, når maskinen er leveret tilbage til udlejer, og udlejer har kvitteret for modtagelse. (udlejer sender pakkelabel til returforsendelsen, og lejer forpligter sig til at pakke varen forsvarligt)

VEDLIGEHOLDELSE OG HVIS NOGET GÅR GALT
Lejer behandler det lejede med almindelig pli, så det lejede står vedligeholdt vel.
Lejer skal aflevere det lejede i ovenfor beskrevne stand, så vidt det er muligt. Almindelig slid og slitage må dog kunne forventes ved brug. Det er derfor kun betydende skader herudover, der påhviler lejeren. Med dette menes skader, der har indflydelse på det lejedes udførelse af formål.

TEKNISKE PROBLEMER
Udlejer er forpligtet til at sikre, at maskinen fungerer, og skulle der opstå problemer, skal du kontakte mobilnummer:. 24605020

FORSIKRING
Lejers husstandsforsikring/indboforsikring dækker eksempelvis ved brand eller pludselig opstået skade. Hvis f.eks. maskinen falder ned fra et bord.

KØB AF MASKINE
Ønsker du at købe maskinen, vil hydrogeninhalatoren kunne købes med et afslag på 50% det beløb, som lejer har betalt i lejeudgift (dog max 4500 kr.) En ny maskine vil da blive tilsendt, og skulle man her ønske at opgradere til en anden model, vil vi positivt imødese dette.

Produktspecifikationer

Produktnavn H2 flow rate: 900 ml/min
Renhed 99.999%
Hydrogenflow 900 ml/min
Oxygenflow  300ml/min
Hydrogenudtag 2 stk
Oxygenudtag 1 stk
Brungas (hydrogen og oxygen) 1500 ml/min
Vægt 12 kg
Vandtankskapacitet 1500 ml
TDS >5
Power supply 220V  – 50 – 60Hz
Strømforbrug 80 W
Dimensioner (b*h*d) 370*290*380mm
Timer Op til 5 timer.  Herefter skal maskinen nedkøles
Garanti 2 år.  Eller op til 3000 timers brug
inhalationsslanger 3 stk. silikoneinhalationsslanger følger med Y-kobling og fugtopsamlingskop

 

Vægt 12 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

www.iwater.dk H2 pure inhale 900 ml/l
H2 Pure Inhale 900 ml/min PLUS — Leje
kr. 1.500,00 / måned plus kr. 3.000,00 i oprettelse Tegn abonnement