H2 Pure Inhale 200 ml/min PLUS

— Boost din sundhed med en H2 Pure Inhale

Inhalering af molekylær hydrogen (H2) er den hurtigste måde at optage hydrogen og booste din sundhed. Du kan inhalere, mens du slapper af, mediterer eller tager en powernap — den nemmeste vej til et sundere liv.

Hydrogen er en bioaktiv gas, der i den menneskelige krop fungerer som et selektivt antioxiderende antiinflammatorisk antiapoptotisk signalgivende stof. H2 inhaleres og vil hurtigt bevæge sig over cellemembraner og selv finde ind til de steder i kroppen, som har størst behov for flere antioxidanter. Japanske forskningsstudier har vist, at brugen af H2 ikke kan overdrives, da det overskydende blot vil udåndes. Studier viser, at jo mere svækket kroppen er, jo større er behovet for at få dækket sit H2-underskud.

  • H2 Pure Inhale vil booste dig med 200ml molekylær hydrogen pr min. eller 12 liter pr. time. Sammenlignet vil du pr. dag med en sund og velfungerende tarm kunne producere mellem 10 og 12 liter H2.
  • Hydrogen er stærke antioxidanter med potentiale til forebyggende og vidtrækkende terapeutiske anvendelse.
  • Inhalering af hydrogen fremmer restitution efter træning — bruges af professionelle og semiprofessionelle sportsatleter.
  • Hydrogeninhalering har vidt rækkende fordele, fordi det diffunderer hurtigt ind i væv og celler, samtidig hydrogen er en meget mild antioxidant, så vil det ikke forstyrre de metaboliske redoxreaktioner eller signalreaktive oxygenarter, som vi også har brug for.
  • Hydrogen er i stand til at levere den ekstra elektron, som de frie radikaler søger efter. Hydrogen kan neutralisere frie radikaler og oxidativ stress og på celleplan forvandle det til vand.

Indånding af hydrogen
Til inhalation er en 99.9% hydrogenkoncentration almindelig. Der findes hydrogenproducerende enheder, som kan producere fra ganske lidt til 1000 ml/min. Hvis vi sammenligner med din tarms optimale produktion på en god dag, skal du med en maskine på 200 ml/min inhalere 1 time for at opnå de 12 liter, som tarmene optimalt bør producere pr. dag.

Læs mere om, hvordan hydrogenterapi hjælper på en lang række sygdomme her.

Se også vores videointroduktion til H2 Pure Inhale 200/ml Plus.

Hydrogen er IKKE et lægemiddel. Hydrogen hjælper kroppen på kroppens egene præmisser til at bringe cellen/organet tilbage i balance uden at forårsage større forstyrrelser.

Kan lejes - klik her!

 

DKK 15.995,00

www.iwater.dk H2 pure inhale 200 ml/min
H2 Pure Inhale 200 ml/min PLUS

DKK 15.995,00

Delbetaling
517 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 15.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 517 kr. Samlede kreditomkostninger 2.604 kr. Samlet tilbagebetaling 18.599 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 10,54%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

H2 Pure Inhale 200ml/min PLUS er en lille smart elektrolyseapparat med store sundhedsmæssige potentialer.

Hvad er hydrogenterapi?

Du har måske aldrig hørt om det, men hydrogenterapi er en helt ny og yderst virksom terapiform. Siden 2007 har hydrogenterapi fået mere og mere opmærksomhed verden over. Hydrogen er stærke antioxidanter med potentiale til forebyggende og vidtrækkende terapeutiske anvendelse.

Hydrogenterapi er beskyttede mod neurodegenerative ændringer som hjernehindebetændelse forårsaget af traumatisk hjerneskade. Hydrogenterapi reducerer cerebrale ødemer ved at blokere proteiner og opretholde ATP-niveauerne. Hydrogen har dybtgående indvirkninger for hændelser, hvor hjerneskade som hjernerystelse, kronisk traumatisk encefalopati ellers kan være svære at afhjælpe. Mange mennesker rapporterer fantastiske resultater ved hydrogenterapi. Hurtig smerte- og betændelseslindring, normalisering af glukose- og kolesterolniveauer, reduceret træthed og udbrændthed samt generelt mere trivsel og bedre søvn etc.

En superkort lidt teknisk forklaring
Når vi skriver hydrogenterapi, mener vi rent faktisk molekylær hydrogen med den kemiske betegnelse H2. To hydrogenatomer som er en smagløs, En bioaktiv gas, der i den menneskelige krop fungerer som et selektivt antioxiderende antiinflammatorisk antiapoptotisk signalgivende stof.

Hydrogen inhalering har vidt rækkende fordele, fordi det diffunderer hurtigt ind i væv og celler. Hydrogen samtidig er en meget mild antioxidant vil det ikke forstyrre de metaboliske redoxreaktioner eller signalreaktive oxygenarter, som vi også har brug for. På grund af sin store effektivitet og ”mangel” på bivirkninger har hydrogen potentiale til at kunne forebygge og healing.

H2-150 inhalatoren producerer H2 ved hjælpe at single elektrolyseteknologi

Destilleret eller demineraliseret vand tilføres maskinens hydrogengenerator. Maskinen deler herefter hydrogen og oxygen. En slange monteres på hydrogenudtaget, og du kan i rolige omgivelser inhalere den rene H2, men du læser en bog, sover eller ser fjernsyn.

H2 Pure Inhale 200ml/min til hydrogenterapi i eget hjem

Hydrogeninhalator leveres med den nyeste SPE-teknologi.
Hydrogen output på 200ml/min.

Mange mennesker i dag er udfordret med psykisk stress, fysisk stress, angst, bekymringer, mangelfuld næring, kemiske stoffer i vores mad, dårlig søvn, forurening, strålinger og selvfølgelig rygning og alkohol etc. Det blive vi selvfølglig biologisk negativt påvirket af. Vores immunforsvar tænder en inflammation, og der opstår cellulær stress og oxidative skader.

Generelt siger vi, at vores immunforsvar er svækket, og vi bliver derfor mere sårbare over for virus og sygdomme. Siden 2007 har vi kendt til at noget så simpelt som, at 2 hydrogenmolekyler med neutral ladning. Fordelen ved den neutrale ladning er, at H2 frit og uhindret kan bevæge sig hen hvor andre celler ellers ikke kan komme og beskytte os med oxidativ stress, inflammation og livsstilssygdomme.

H2 har tillige potentiale til at fremme en hurtigere restitution hos professionelle og semiprofessionelle sportsatleter — H2 er i princippet ligeglad med om inflammationen kommer pga. stress, livsstil eller overtræning. H2 vil, få sekunder efter du har indåndet det, begynde sin rejse hen til de steder i din krop, hvor behovet for hjælp er størst.

H2 selv kan finde frem til de steder i din krop, hvor du har størst behov, skyldes, at H2 har redox-potentiale lynhurtigt kan opspore, hvor i krop du har frie radikaler og oxidativ stress. Kemisk sker der det, at H2 parrer sig med en en fri radikal og næsten på magisk vis bliver det tilsammen til helt uskadeligt vand.

Power Supply: 90W adapter.
Power: 90w H2
Flow: 200-220ml/min H2 Purity: 99.9%
Dimension: 110(L)*110(W)*190(H)

Vægt 6 kg
Størrelse 20 × 20 × 30 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “H2 Pure Inhale 200 ml/min PLUS”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Upload Image...
Show Buttons
Hide Buttons