H2 pure inhale 200 PLUS LEJE

Med en H2 pure inhale har du muligheden for at booste din sundhed med Molekylært Hydrogen H2 , mens du slapper af, mediterer eller tager en powernap.
H2 pure vil booste dig med 200 ml Molekylært hydrogen pr min. eller 12 liter pr. time. Sammenlignet vil du pr. dag med en sund og velfungerende tarm, kunne producere mellem 10 og 12 liter h2.  H2’en inhaleres og vil hurtigt bevæge sig over cellemembraner og selv finde ind til de steder i kroppen som har størst behov for flere antioxidanter. Man ved fra Japanske studier at brugen af H2 ikke kan overdrives da det overskydende blot vil udåndes. Studier viser at jo mere svækket kroppen er jo større er behovet for at få dækket sit H2 underskud

SE VIDEO – H2 PURE INHALE

DKK 600,00 / month and a DKK 5.600,00 sign-up fee

www.iwater.dk H2 pure inhale 200 ml/min
H2 pure inhale 200 PLUS LEJE

DKK 600,00 / month and a DKK 5.600,00 sign-up fee

H2 pure inhale 200 PLUS er en lille smart elektrolyse apparat med store sundhedsmæssige potentialer

Egentlig burde det ikke være nødvendig, men fordi vi lever i et miljø, hvor vi udfordres med psykisk stress, fysisk stress, angst, bekymringer, mangelfuld næring, kemiske stoffer i vores mad,  dårlig søvn, forurening, strålinger og selvfølgelig rygning og alkohol etc. bliver vi biologisk negativt påvirket.

Vores immunforsvar, tænder en inflammation og der opstår cellulær stress og oxidative skader. Generelt siger vi, at vores immunforsvar er svækket og vi bliver derfor mere sårbare over for virus, og sygdomme.

Siden 2007 har vi kendt til at noget så simpelt som at  2 hydrogen molekyler med neutral ladning, fordelen ved den neutrale ladning er, at H2 frit og uhindret kan bevæge sig hen hvor andre celler ellers ikke kan komme, og beskytte os med oxidativt stress, infllammation og livsstilssygdomme.  H2 har tillige potentiale til at fremme en hurtigere restitution hos professionelle og semiprofessionelle sports atleter for H2 er i princippet ligeglad med om inflammationen kommer pga. stress, livsstil eller overtræning.

H2 vil  få sekunder efter du har indåndet det, begynde sin rejse hen til de steder i din krop hvor behovet for hjælp er størst.

At H2 selv kan finde frem til de steder i din krop hvor du har størst behov, skyldes at H2 har redox potentiale lynhurtigt kan opspore, hvor i krop du har frie radikaler og oxidativ stress.

Kemisk sker der det, at H2 parrer sig med en en fri radikal og næsten på magisk vis bliver det tilsammen til helt uskadelig vand.

WWW.IWATER.DK Hydrogen Brint Molekylær hydrogen - En selektiv antioxidant

Med H2 pure inhale Plus har du mulighed for at kombinere Hydrogen og Oxygen inhalering. En Y slange monteres direkte på maskinen og Oxygen og Hydrogen output og føres via Y slangen sammen frem til inhalator slangen.
Fordelingen i denne inhalering vil altid være 66,6% % hydrogen og 33,3% Oxygen. Ønsker du at benytte den udelukkende som Oxygen inhalator skal du gøre det i samråd med egen læge.

SE VIDEO – SÅDAN KOMMER DU IGANG

Power Supply: 90W adapter.
Power: 90w
H2 Flow: 200-220ml/min
H2 Purity: 99.9%
Dimensioner : 11cm Lang * 11 cm bred * 190 Høj

Vægt 5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “H2 pure inhale 200 PLUS LEJE”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Upload Image...
Show Buttons
Hide Buttons