Pure H2 Inhale 200 ml/min PLUS — Leje

Hydrogeninhalator med verdens mest avancerede hydrogenteknologi

Hydrogenterapi 200 ml/min
Lej din egen maskine til hjemmebrug

  • H2 Pure Inhale 200 vil booste dig med 200 ml molekylært hydrogen pr. min. eller 12 liter pr. time.

Med en H2 Pure Inhale har du muligheden for at booste din sundhed med molekylært hydrogen H2, mens du slapper af, mediterer eller tager en powernap.

Sammenlignet vil du pr. dag med en sund og velfungerende tarm kunne producere mellem 10 og 12 liter H2. H2 inhaleres og vil hurtigt bevæge sig over cellemembraner, og selv finde ind til de steder i kroppen, som har størst behov for flere antioxidanter. Man ved fra japanske studier, at brugen af H2 ikke kan overdrives, da det overskydende blot vil udåndes. Studier viser, at jo mere svækket kroppen er, jo større er behovet for at få dækket sit H2-underskud

SE VIDEO – H2 PURE INHALE

kr. 600,00 / måned plus kr. 1.200,00 i oprettelse

H2 Pure Inhale 200 PLUS er et lille smart elektrolyseapparat med unikke sundhedsmæssige potentialer

H2 Pure Inhale 200 er en hydrogeninhaleringsmaskine, der vil booste dig med H2.

Få flere antioxidanter, end du kan spise dig til. Fordi vi lever i et miljø, hvor vi udfordres med psykisk stress, fysisk stress, angst, bekymringer, mangelfuld næring, kemiske stoffer, dårlig søvn, forurening, strålinger og selvfølgelig rygning og alkohol etc., bliver vi biologisk negativt påvirket, og har brug for flere antioxidanter, end vi kan spise os til.

H2 er verdens mindste og kraftigste antioxidant og selv kan finde frem til de steder i din krop, hvor du har størst behov. H2 kan lynhurtigt  opspore, hvor i kroppen, du har behov for hjælp.Dette kaldes at H2 har redox-potentiale. Kemisk sker der det, at H2 “parrer” sig med frie radikaler, og næsten på magisk vis, bliver det til helt uskadelig vand.

H2 vil få sekunder efter, du har indåndet det, begynde sin rejse hen til de steder i din krop, hvor behovet er størst.

Ønsker du at leje en hydrogeninhalationsmaskine, så du hjemme i rolige omgivelser kan inhalere den virksomme H2 molekylær hydrogen, er dette nu en mulighed.

SÅDAN GØR DU
Du lægger denne vare i kurven, H2 Pure Inhale 200, og inden 24 timer vil vi kontakte dig. Vi starter først lejeperioden, når lejemaskinen afsendes.

LEVERINGSGEBYR
Lejer skal ved opstart af lejeperioden betale et engangsbeløb af 1200 kr., som dækker for leveringsudgifter og leveringsforsikring, inhalationsslanger, demineraliseret vand og vores service.

MÅNEDLIG LEJE
Lejer skal betale et månedligt beløb på 600 kr.
Beløbet trækkes automatisk og er fortløbende.

OPSIGELSE
Lejen opsiges med en måneds varsel. Dvs. senest den 30. i måneden, en måned forud for den dato, hvor man ønsker, at lejen skal ophøre. Lejen er endelig ophørt, når maskinen er leveret tilbage til udlejer, og udlejer har kvitteret for modtagelse. (Udlejer sender pakkelabel til returforsendelsen, og lejer forpligter sig til at pakke varen forsvarligt).

VEDLIGEHOLDELSE OG HVIS NOGET GÅR GALT
Lejer behandler det lejede med almindelig pli, så det lejede står vedligeholdt vel.
Lejer skal aflevere det lejede i ovenfor beskrevne stand, så vidt det er muligt. Almindelig slid og slitage må dog kunne forventes ved brug. Det er derfor kun betydende skader herudover, der påhviler lejeren. Med dette menes skader, der har indflydelse på det lejedes udførelse af formål.

TEKNISKE PROBLEMER
Udlejer er forpligtet til at sikre, at maskinen fungere,  og skulle der opstå problemer, skal du kontakte mobilnummer: 24605020.

FORSIKRING
Lejers husstandsforsikring/indboforsikring dækker eksempelvis ved brand eller pludselig opstået skade. Hvis f.eks. maskinen falder ned fra et bord.

KØB AF MASKINE
Ønsker du at købe maskinen, vil hydrogeninhalatoren kunne købes med et afslag på 50% det beløb, som lejer har betalt i lejeudgift. (Max 3500 kr). En ny maskine vil da blive tilsendt og skulle du her ønske at opgradere til en anden model, vil vi positivt imødese dette.

SE VIDEO – SÅDAN KOMMER DU IGANG

Vægt 5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

www.iwater.dk H2 pure inhale 200 ml/min
Pure H2 Inhale 200 ml/min PLUS — Leje
kr. 600,00 / måned plus kr. 1.200,00 i oprettelse Tegn abonnement