H2 pure inhale 600 ml/min PLUS

— den hurtigste og mest effektive måde at optage helende hydrogen

Inhalering af molekylær hydrogen (H2) er den hurtigste måde at optage hydrogen og booste din sundhed. Du kan inhalere, mens du slapper af, mediterer eller tager en powernap — den nemmeste vej til et sundere liv.

Hydrogen er en bioaktiv gas, der i den menneskelige krop fungerer som et selektivt antioxiderende antiinflammatorisk antiapoptotisk signalgivende stof. H2 inhaleres og vil hurtigt bevæge sig over cellemembraner og selv finde ind til de steder i kroppen, som har størst behov for flere antioxidanter. Japanske forskningsstudier har vist, at brugen af H2 ikke kan overdrives, da det overskydende blot vil udåndes. Studier viser, at jo mere svækket kroppen er, jo større er behovet for at få dækket sit H2-underskud.

 • H2 Pure Inhale vil booste dig med 600ml molekylær hydrogen pr min. eller 12 liter pr. time. Sammenlignet vil du pr. dag med en sund og velfungerende tarm kunne producere mellem 10 og 12 liter H2.
 • Hydrogen er stærke antioxidanter med potentiale til forebyggende og vidtrækkende terapeutiske anvendelse.
 • Lydsvag hydrogen inhalator producer 600ml hydrogen pr. min.
 • Kan indstilles til at køre fra 1-5 timer, hvilket gør det muligt at sove med den.
 • Displaylyset kan slukkes, og når maskinen stopper slukker den automatisk.
 • Inhalering af hydrogen fremmer restitution efter træning — bruges af professionelle og semiprofessionelle sportsatleter.
 • Hydrogeninhalering har vidt rækkende fordele, fordi det diffunderer hurtigt ind i væv og celler, samtidig hydrogen er en meget mild antioxidant, så vil det ikke forstyrre de metaboliske redoxreaktioner eller signalreaktive oxygenarter, som vi også har brug for.
 • Hydrogen er i stand til at levere den ekstra elektron, som de frie radikaler søger efter. Hydrogen kan neutralisere frie radikaler og oxidativ stress og på celleplan forvandle det til vand.

Indånding af hydrogen
Til inhalation er en 99.9% hydrogenkoncentration almindelig. Der findes hydrogenproducerende enheder, som kan producere fra ganske lidt til 1000 ml/min. Hvis vi sammenligner med din tarms optimale produktion på en god dag, skal du med en maskine på 200 ml/min inhalere 1 time for at opnå de 12 liter, som tarmene optimalt bør producere pr. dag.

Læs mere om, hvordan hydrogenterapi hjælper på en lang række sygdomme her.

Se også vores videointroduktion til H2 Pure Inhale 200/ml Plus.

Hydrogen er IKKE et lægemiddel. Hydrogen hjælper kroppen på kroppens egene præmisser til at bringe cellen/organet tilbage i balance uden at forårsage større forstyrrelser.

Kan lejes - klik her!

DKK 25.995,00

www.iwater.dk - inhale stor
H2 pure inhale 600 ml/min PLUS

DKK 25.995,00

Delbetaling
657 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 25.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 657 kr. Samlede kreditomkostninger 5.532 kr. Samlet tilbagebetaling 31.527 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 10,25%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Derfor er molekylært hydrogen særlig interessant

 1. Her to hydrogenatomer, som er ultra lille, og derfor frit kan diffundere over alle cellemembraner. Det betyder, at Hnemt og uhindret kan bevæge sig derhen i kroppen, hvor kroppen er belastet. Molekylær hydrogen kan endda trænge igennem blod-hjerne-barrieren (BBB) og helt ind i cellens kerne og cellens mitokondrier.
 2. Her en selektiv antioxidant fordi den retter sig selektivt mod det reaktive oxygentyper som Peroxynitrit- og hydroxylradikaler, som er særlig skadelige og som kroppens egne endogene antioxidanter kan have svært ved at holde i skak. Fordi molekylær hydrogen diffunderer så uhindret over alle cellemembraner, kan det også en effekt på alle kroppen celler og kan særligt være hjælpsomt på steder, hvor andre antioxidanter ikke kan finde vej. Som et eksempel er H88 gange mindre end C-vitamin.
 3. Her i stand til at øge kroppens egen produktion af antioxidanter, kroppens egne endogene antioxidanter. Dette sker fordi molekylær hydrogen fremmer kroppens egen glutation, katalase og superroxid dismutase (SOD), som dermed kickstarter kroppens egen produktion af endogene antioxidanter.

HPure Inhale 600ml/min PLUS er en lille smart elektrolyseapparat med store sundhedsmæssige potentialer.

Hvad er hydrogenterapi?

Du har måske aldrig hørt om det, men hydrogenterapi er en helt ny og yderst virksom terapiform, som siden 2007 har fået mere og mere opmærksomhed verden over. Hydrogen er stærke antioxidanter med potentiale til forebyggende og vidtrækkende terapeutiske anvendelse.

Hydrogenterapi er beskyttede mod neurodegenerative ændringer som hjernehindebetændelse forårsaget af traumatisk hjerneskade. Hydrogenterapi reducerer cerebrale ødemer ved at blokere proteiner og opretholde ATP-niveauerne. Hydrogen har dybtgående indvirkninger for hændelser, hvor hjerneskade som hjernerystelse, kronisk traumatisk encefalopati ellers kan være svære at afhjælpe. Mange mennesker rapporterer fantastiske resultater ved hydrogenterapi. Hurtig smerte- og betændelseslindring, normalisering af glukose- og kolesterolniveauer, reduceret træthed og udbrændthed samt generelt mere trivsel og bedre søvn etc.

En superkort lidt teknisk forklaring
Når vi skriver hydrogenterapi, mener vi rent faktisk molekylær hydrogen med den kemiske betegnelse H2. To hydrogenatomer som er en smagløs, En bioaktiv gas, der i den menneskelige krop fungerer som et selektivt antioxiderende antiinflammatorisk antiapoptotisk signalgivende stof.

Hydrogen inhalering har vidt rækkende fordele fordi det diffunderer hurtigt ind i væv og celler, og fordi hydrogen samtidig er en meget mild antioxidant vil det ikke forstyrre de metaboliske redoxreaktioner eller signalreaktive oxygenarter som vi også har brug for. På grund af sin store effektivitet og ”mangel” på bivirkninger har hydrogen potentiale til at kunne forebygge og healing.

H2-600 inhalatoren producerer H2 ved hjælpe at single elektrolyseteknologi

Destilleret eller demineraliseret vand tilføres maskinens hydrogengenerator, og maskinen deler herefter hydrogen og oxygen. En slange monteres på hydrogen udtaget, og du kan i rolige omgivelser inhalere den rene H2, men du læser en bog eller ser fjernsyn.

H2 Pure Inhale 600ml/min til hydrogenterapi i eget hjem

Hydrogeninhalator leveres med den nyeste SPE-teknologi.
Hydrogen output på 600ml/min.

HYDROGEN/BRINT INHALERING

 

H2 flow rate:600ml/min
VOLTAGE

 

100-240V, 50-60Hz

 

VÆGT 6 kg
DIMMENTIONER L 30 B:21 H: 31
CERTIFICERING CE
GARANTI 2 år
PÅFYLDNINGS VAND Deminiraliseret vand TDS niveau under 10

 

ELEKTROLYSE PEM membraner med platin belagt titanium
ØVRIG MATERIALE ABC plast
INHALERINGSSLANGE Silikone
TIMER 0-5 timer
BRUGSVEJLEDNING Dansk og Engelsk
Vægt 8 kg
Upload Image...
Show Buttons
Hide Buttons