Filter PF-207 med vandhane – Filtrering af drikkevand

Vil du være sikker på at du og din familie indtager rent drikkevand, som er renset for pesticider, fluor, bakterier og tungmetaller samt urenheder/mikroorganismer der måtte være i vandet, -ja så er dette filtersystem lige noget for dig.

Dette PF-207 filtersystem er lavet med GAC granuleret aktiverede kul fra kokosnøddeskaller, og kan filtrere kemikalier og forureninger helt ned til 0,5 mikron i størrelsen, og stadig tillade de nødvendige mineraler som magnesium at kommer med i drikkevandet.

OBS Denne version kommer med vandhane som du montere ved siden af din normale vandhane

Kombiner det rene vand med Antiinflammatorisk vand

Når dit vand er rent og renset kan du med fordel lade det gennemgå en elektrolyse hvor vandet bliver beriget med flere hydrogen atomer H2. H2 som som er verdens mindste og kraftigste antioxidanter. 

DKK 2.195,00

www.iWater.dk -Rent vand med sølv
Filter PF-207 med vandhane – Filtrering af drikkevand

DKK 2.195,00

Delbetaling
202 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 2.195 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 202 kr. Samlede kreditomkostninger 228 kr. Samlet tilbagebetaling 2.423 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 20,32%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Rent drikkevand med PF-207 Filtersystem – inkl. vandhane i børstet stål

Vil du være sikker på at du og din familie får rent drikkevand, som er renset pesticider, fluor, tungmetaller, mikroplast samt  urenheder/mikroorganismer der måtte være i vandet  ja så er dette meget brugervenlige filtersystem lige noget for dig.

PF-207 filtersystem er lavet med kokosnøddeskaller, og kan filtrere kemikalier og forureninger helt ned til 0,5 mikron i størrelsen, og stadig tillade de nødvendige mineraler at kommer med i drikkevandet.

At have rent drikkevand er ikke en selvfølge, men i Danmark er vi heldige at have så rent drikkevand, at vi kan hente det direkte op fra undergrunden. Men desværre har tidens industrielle udvikling gjort, at vi ikke længere kan være sikre på, at vores postevand er så rent som vi troede. Der kommer flere og flere oplysninger frem til offentligheden om at vores grundvand desværre indeholder flere uhensigtsmæssige stoffer end vi gik rundt og troede. Fluor og fluorid har man på DTU i Odense bla påvist at det kan skade hjernen og intelligensen hos det ufødte foster.  Men det er også pesticidrester som der forefindes i flere og flere kommunale vandværker, og der er også undersøgelser som viser at selv unge skoleelever ophober f.eks. Round-up i deres urin.

I denne pakke medfølger en vandhane til filteret – det betyder, at det er lige til at bruge uden en ioniseringsmaskine – meget let at montere! Filteret kan ligeledes sættes foran en Chanson ioniseringsmaskine (mellem vandhanen og maskinen).

Nanoteknologi med sølvmembran – din sikkerhed mod bakterier i dit drikkevand

 • Nanoteknologi med sølvmembran filtrerer vandet for bly, kviksølv, aluminium, cadmium og andre tungmetaller
 • Fjerner via GAC pesticider, fluor, fluorid
 • Fjerner VOC (flygtige organiske forbindelser)
 • Fjerner op til 99% mikroorganismer
 • Fjerner klor og lugte
 • Filteret er SGS testgodkendt til NSF42 certificeret drikkevand

Patenteret twist-lock og anti-lækage teknologi

Hurtig og nem installation. Ikke nødvendigt at frakoble vandet ved filterskift

Er fantastisk sammen vores Chanson ioniseringsmaskiner, hvor du får det reneste og sundeste vand, når du kombinerer disse med hinanden fordi en ioniseringsmaskine yderligere filtrere for nitrat, klor, svovl og fosfat

 

Specifikationer:

 • Dimensioner: 116mm bred x 335mm høj.
  Vægt: 2,8 kg
 • Filterliv 8000 L eller maksimum 12 måneder
  Flow: 5,8 L pr. min.
 • Temperaturer: 4,4 – 39 grader
 • Vandtryk: 25 – 125 PSI

Forholdsregler

Må ikke udsætte for direkte sollys eller høje temperaturer. I uåbnet/forseglet tilstand kan filteret holde i 10 år. Ved anbrudt emballage bør filteret straks bruges for bedst mulig filtration.

 

Vægt 2 kg
Upload Image...
Show Buttons
Hide Buttons