Filter PF-207 inkl. vandhane

Ønsker du rent drikkevand, som er renset pesticider, fluor, tungmetaller, mikroplast samt urenheder og mikroorganismer? Så er PF-207 filtersystem noget for dig.

Rent drikkevand med PF-207 Filtersystem — inkl. vandhane i børstet stål

Vil du være sikker på, at du og din familie får rent drikkevand, som er renset pesticider, fluor, tungmetaller, mikroplast samt urenheder/mikroorganismer, der måtte være i vandet — så er dette meget brugervenlige filtersystem lige noget for dig.

 • PF-207 filtersystem er lavet med GAC granuleret aktiverede kul fra kokosnøddeskaller, og kan filtrere kemikalier og forureninger helt ned til 0,5 mikron i størrelsen, og stadig tillade de nødvendige mineraler som magnesium at komme med i drikkevandet.
 • Denne version kommer med vandhane, som du monterer ved siden af din normale vandhane.

Rent drikkevand er ikke en selvfølge

At have rent drikkevand er ikke en selvfølge, men i Danmark er vi heldige at have så rent drikkevand, at vi kan hente det direkte op fra undergrunden. Men desværre har tidens industrielle udvikling gjort, at vi ikke længere kan være sikre på, at vores postevand er så rent som vi troede. Der kommer flere og flere oplysninger frem til offentligheden om, at vores grundvand desværre indeholder flere uhensigtsmæssige stoffer, end vi gik rundt og troede.

Fluor og fluorid har man på DTU i Odense bla påvist, at det kan skade hjernen og intelligensen hos det ufødte foster. Men det er også pesticidrester, som der forefindes i flere og flere kommunale vandværker, og der er også undersøgelser, som viser, at selv unge skoleelever ophober f.eks. Round-up i deres urin.

I denne pakke medfølger en vandhane til filteret. Det betyder, at det er lige til at bruge uden en ioniseringsmaskine — meget let at montere! Filteret kan ligeledes sættes foran en Chanson ioniseringsmaskine (mellem vandhanen og maskinen).

Nanoteknologi med sølvmembran — din sikkerhed mod bakterier i dit drikkevand

 • Nanoteknologi med sølvmembran filtrerer vandet for bly, kviksølv, aluminium, cadmium og andre tungmetaller
 • Fjerner via GAC pesticider, fluor, fluorid
 • Fjerner VOC (flygtige organiske forbindelser)
 • Fjerner op til 99% mikroorganismer
 • Fjerner klor og lugte
 • Filteret er SGS testgodkendt til NSF42 certificeret drikkevand

Kombiner det rene vand med antiinflammatorisk vand
Når dit vand er rent og renset, kan du med fordel lade det gennemgå en elektrolyse, hvor vandet bliver beriget med flere hydrogen atomer H2. H2 som er verdens mindste og kraftigste antioxidanter.

DKK 2.195,00

www.iWater.dk -Rent vand med sølv
Filter PF-207 inkl. vandhane

DKK 2.195,00

Delbetaling
204 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 2.195 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 204 kr. Samlede kreditomkostninger 250 kr. Samlet tilbagebetaling 2.445 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 22,40%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

PF-207 filtersystem er lavet med kokosnøddeskaller, og kan filtrere kemikalier og forureninger helt ned til 0,5 mikron i størrelse og stadig tillade de nødvendige mineraler at kommer med i drikkevandet.

At have rent drikkevand er ikke en selvfølge, men i Danmark er vi heldige at have så rent drikkevand, at vi kan hente det direkte op fra undergrunden. Men desværre har tidens industrielle udvikling gjort, at vi ikke længere kan være sikre på, at vores postevand er så rent, som vi troede. Der kommer flere og flere oplysninger frem til offentligheden om, at vores grundvand desværre indeholder flere uhensigtsmæssige stoffer, end vi gik rundt og troede.

læs mere om, hvordan rent vand giver mere energi her

Fluor og fluorid har man på DTU i Odense bl.a. påvist, at det kan skade hjernen og intelligensen hos det ufødte foster. Men det er også pesticidrester, som der forefindes i flere og flere kommunale vandværker, og der er også undersøgelser, som viser, at selv unge skoleelever ophober f.eks. Round-up i deres urin.

I denne pakke medfølger en vandhane til dette filtersystem — det betyder, at det er lige til at bruge uden en ioniseringsmaskine — meget let at montere! Filteret kan ligeledes sættes foran en Chanson ioniseringsmaskine (mellem vandhanen og maskinen).

Nanoteknologi med sølvmembran — din sikkerhed mod bakterier i dit drikkevand

 • Nanoteknologi med sølvmembran filtrerer vandet for bly, kviksølv, aluminium, cadmium og andre tungmetaller
 • Fjerner via GAC pesticider, fluor, fluorid
 • Fjerner VOC (flygtige organiske forbindelser)
 • Fjerner op til 99% mikroorganismer
 • Fjerner klor og lugte
 • Filteret er SGS testgodkendt til NSF42 certificeret drikkevand

Patenteret twist-lock og anti-lækage teknologi

Hurtig og nem installation. Ikke nødvendigt at frakoble vandet ved filterskift.

Er fantastisk sammen vores Chanson ioniseringsmaskiner, hvor du får det reneste og sundeste vand, når du kombinerer disse med hinanden, fordi en ioniseringsmaskine yderligere filtrere for nitrat, klor, svovl og fosfat

Specifikationer:

 • Dimensioner: 116mm bred x 335mm høj.
  Vægt: 2,8 kg
 • Filterliv 8000 L eller maksimum 12 måneder
  Flow: 5,8 L pr. min.
 • Temperaturer: 4,4 – 39 grader
 • Vandtryk: 25 – 125 PSI

Forholdsregler
Må ikke udsætte for direkte sollys eller høje temperaturer. I uåbnet/forseglet tilstand kan filteret holde i 10 år. Ved anbrudt emballage bør filteret straks bruges for bedst mulig filtration.

Vægt 2 kg
Upload Image...
Show Buttons
Hide Buttons