Borsilikatglasflaske 1 L

 

Borsilikatglas flaske – 1 liter

Borsilikat glas kan modstå chok og velegnet til dig som gerne vil bevare dit drikke vand i rent miljø. Borsilikat flasken er lettere end almindelig glas og har en højere isoleringsevne hvorved det forlænge holdbarheden af Chanson vandets indhold af antioxidanter (molekylær hydrogen – H2) i ca. 2 timer.

Vi har på vores nye glas flasker valgt at gøre dem mere neutral og printe vores nye privat label Iwater – intelligent vand.

Tåler opvaskemaskine. Dog anbefales det at vaske låget af i hånden på grund af silikoneringen.

Kan indeholde 1 liter.

Den er skøn at drikke af med de afrundede kanter, og rigtig god at holde om – og så kan den selvfølgelig gå i opvaskemaskinen.

DKK 125,00

Ikke på lager

Borsilikatglas flaske – 1 liter

Borsilikat glas kan modstå chok og velegnet til dig som gerne vil bevare dit drikke vand i rent miljø. Borsilikat flasken er lettere end almindelig glas og har en højere isoleringsevne hvorved det forlænge holdbarheden af Chanson vandets indhold af antioxidanter (molekylær hydrogen – H2) i ca. 2 timer. Vi anbefaler dog fortsat at frisk produceret ioniseret basisk vand med antioxidanter drikkes inden for 12 timer, da det over tid vil miste sin antioxidante effekt. Ioniseret vand vil fortsat være basisk, da mineralerne forbliver i vandet. Strukturen og den bløde smag efter ioniseringsprocessen vil ligeledes forblive i flere uger. MEN vi anbefaler altid at frisk tappet vand drikkes inden for 3 dage

Vi har på vores nye glasflasker valgt at gøre dem mere neutral og printe vores nye privat label iWater – intelligent vand.

Tåler opvaskemaskine. Dog anbefales det at vaske låget af i hånden på grund af silikoneringen.

Kan indeholde 1 liter.

Vægt 0,520 kg
Upload Image...
Show Buttons
Hide Buttons